6 beste VPN-er for Ethernet å installere i 2019

Kan du bruke en VPN for Ethernet? Svaret er ja. Det er mulig å bruke et VPN med hvilket som helst transmisjonsmedium som kan bære IP-pakker, og dette inkluderer, men er ikke begrenset til, Ethernet, Wi-Fi, oppringningsmodemer og andre medier.

For VPN-er, er det mulig å sende IP-pakker til VPN-gatewayen (destinasjon), og muligheten til å fortelle operativsystemet å omdirigere gjennom alle IP-pakker du vil ha beskyttet av VPN selv.

I tillegg, hvis VPN er installert på en ruter, kan du koble til via Ethernet. Når du har en datamaskin eller server koblet til Internett, enten via kablet eller trådløs tilkobling, kan du koble til VPN-serveren din ved hjelp av VPN-klienten.

Noen VPN-er lar deg til og med koble deg gjennom flere andre alternativer, slik at det avhenger av tjenesteleverandøren selv. En VPN etablerer en sikker kryptert tilkobling ved å tunnelere trafikken via en server etter eget valg, slik at VPN gjemmer din IP. Du kan imidlertid også bruke den til å forbedre personvern og sikkerhet på nettet. De fleste laster ned VPN på enheter, men du kan sette den opp på en ruter.

Fordelene ved å koble en VPN til ruteren din via Ethernet, inneholder enklere VPN-tilkoblinger, redusert behov for å koble til eller koble til igjen, og det fungerer på en hvilken som helst enhet. Ulempen er at du kanskje trenger en ny ruter, reduserer hastigheter, og det kan begrense tilgangen til lokalt innhold.

Her er det beste VPN for Ethernet du kan bruke i 2019.

Beste VPN-løsninger for Ethernet Internett-tilkoblinger

1

CyberGhost VPN (anbefalt)

Denne VPN gir deg tilgang til over 1250 servere over hele verden, og tilbyr høyest mulige hastigheter, ubegrenset båndbredde og trafikk, samt en automatisk drepebryter.

Andre viktige funksjoner inkluderer DNS- og IP-lekkasjerbeskyttelse, en streng loggpolicy, 256-biters AES-kryptering, OpenVPN / L2TP-IPsec / PPTP-protokoller, samt samtidige tilkoblinger på opptil 5 enheter i en enkelt tilkobling.

For Ethernet, kan denne VPN-enheten du bruke en kryptert tilkobling til Internett med forskjellige enheter i ditt lokale nettverk via ICS-funksjonen (Internet Connection Sharing). På denne måten fungerer vertsdatamaskinen som en felles komponent, etablerer VPN-tilkoblingen på den ene siden og kommuniserer med et eget lokalt nettverk på den andre.

Når det er aktivert, blir ICS din PC til en ruteren, slik at andre enheter kan koble til riktig og sikkert til Internett. Du kan konfigurere denne innstillingen på datamaskinen din når du har lastet ned CyberGhost VPN og installert den, ved å først lage innstillinger på vertsdatamaskinen og deretter konfigurere enheten.

  • Få nå CyberGhost VPN (77% rabatt tilbud)
2

NordVPN (foreslått)

Med denne VPN får du tilgang til et stort nettverk av 4219 servere i 62 forskjellige land, pluss at du kan bruke den med Ethernet. Det er en intuitiv og enkel å bruke VPN, tilgjengelig på mest populære operativsystemer, inkludert Windows, og du kan koble opptil 6 flere enheter samtidig med en enkelt konto.

Hvis du vil ha en dedikert IP-adresse, kan du gjøre det med NordVPN. Andre funksjoner inkluderer en automatisk drepebryter, DNS-lekkasjesikring, strenge logger, IP-adressebeskyttelse, Onion over VPN for maksimal sikkerhet på Internett, militærkryptering, dobbelt VPN for å kryptere trafikk to ganger for et ekstra personvernslag, CyberSec å beskytte deg fra påtrengende annonser og skadelig programvare og proxy extensions for nettlesere.

Enhetene dine kan ikke ha Ethernet-porter og trenger ikke å bruke WiFi, men det beskytter ikke nødvendigvis deg fra online snoopere som hackere, offentlige etater eller online markedsførere. Derfor bruker NordVPN det med sitt imponerende servernettverk, ad-blokkering og grensesnitt.

  • Last ned NordVPN fra den offisielle nettsiden
3

Express VPN

Denne VPN er fullpakket med alle de flotte funksjonene for å beskytte og sikre personvernet ditt mens du surfer på nettet eller bruker Internett. Med ExpressVPN har du tilgang til over 148 serverlokasjoner i 94 land over hele verden med ubegrensede serverbrytere. Du får også delt tunneling, 256-biters AES-kryptering, ingen loggpolicy på dataene dine eller DNS-spørringer eller noe som kan brukes til å identifisere deg.

Andre funksjoner inkluderer appene for Windows og andre operativsystemer, 24/7 live chat og e-postkommunikasjon, tilkobling på opptil 3 enheter samtidig, IP-adresse og plasseringsendring, de beste VPN-protokollene for nettverket ditt og sikkerhetstips pluss Internett-personvernsnyheter for å holde deg informert.

For å kunne bruke denne VPN for Ethernet, trenger du en aktiv ExpressVPN-konto, en Windows-maskin som er koblet til Internett via WiFi eller kablet (Ethernet) -kabel, og enheten (e) du vil dele VPN-en til med WiFi påslått.

Den gode tingen om dette oppsettet er at det ikke er noen grense for antall enheter du kan koble til ruteren samtidig, noe som betyr at mer tid er lagret og flere enheter beskyttet.

- Få nå ExpressVPN

4

PureVPN

Denne VPN for Ethernet har over 750 servere i mer enn 140 land og 180 steder over hele verden. Blant de grunnleggende funksjonene er de brukervennlige appene med alt bare et klikk unna, tilgang til hver server uansett hvilken pakkeplan du velger, ubegrenset båndbredde, delt tunneling, fem multi-logger og 24 timers live chat-støtte.

Med hensyn til Internett-personvern gir PureVPN deg en P2P-aktivert tjeneste med dedikert og høyoptimaliserte servere for P2P, dedikerte streaming-servere, P2P-beskyttelse, ultra rask hastighet med 1Gbit-tilkoblingshastighet og ubegrenset serverbytte for å anonymisere, slik at din ISP vant ' Ikke sett inn hastigheten på internett.

Sikkerhetsmessig tilbyr PureVPN 256-bits kryptering for å beskytte dataene, sikkerhetsklassifisering for bedriftsklasse for enhet og databeskyttelse, drepebryter, dedikert IP-adresse, DDoS-beskyttelse, NAT-brannmur, DNS-lekkasjebeskyttelse, ad blokkering og flere sikkerhetsprotokoller.

For å koble til Ethernet, sørg for at du har en fungerende Internett-tilkobling, en Windows-støttet enhet og en Premium PureVPN-tilkobling, og sett deretter Deling av Internett-tilkobling på Windows for å koble til.

- Hent nå PureVPN

5

IPVanish VPN

Denne VPN for Ethernet er blant de beste og sanne toppnivå VPN-tjenestene i verden. Den tilbyr de beste hastighetene, sikreste tilkoblinger, over et nettverk som spenner over 40 000 IP-adresser på over 1000 servere i mer enn 60 land, slik at du kan surfe anonymt og få tilgang til ubegrenset internett over hele verden.

På samme måte som andre VPN-er som er nevnt her, kan du bruke dette VPN med Ethernet. Alt du trenger er en fungerende Internett-tilkobling, ekstra Ethernet-tilkobling, Windows-støttet enhet, en sikker IPVanish-tilkobling og en crossover Ethernet-kabel.

Andre funksjoner denne VPN-tilbud inkluderer ubegrenset båndbredde, 256-biters AES-kryptering, null trafikklogger, tilgang til sensurert apps og nettsteder, OpenVPN / PPTP / L2TP eller IP-sek protokoller, ubegrenset server bytte og fem samtidige tilkoblinger på flere enheter.

- Få nå IPVanish

6

Hotspot Shield

En annen stor VPN som du kanskje vil vurdere er Hotspot Shield. Denne VPN-programvaren er utrolig enkel å bruke, og takket være det vennlige brukergrensesnittet, kan du beskytte ditt privatliv med bare et enkelt klikk. Når det gjelder beskyttelse, tilbyr Hotspot Shield over 2500 servere i 25 forskjellige land.

Takket være det brede spekteret av tilgjengelige servere, kan du enkelt omgå noen georestriksjoner og se innholdet du vil ha. Hvis du er bekymret for personvernet ditt, har Hotspot Shield også en automatisk drepebryterfunksjon som vil avslutte forbindelsen din og beskytte din IP-adresse hvis VPN-tilkoblingen slås av uventet.

For å holde dataene dine sikre, bruker Hotspot Shield militærkryptering, og din IP-adresse og surflogg lagres ikke av Hotspot Shield, slik at din onlineaktivitet forblir skjult for alle.

En annen funksjon som skiller denne VPN fra sine konkurrenter er Catapult Hydra VPN-teknologien. Takket være denne funksjonen blir forbindelsen optimalisert for sterkere og bedre ytelse. Når det gjelder antall støttede enheter, kan Hotspot Shield fungere med opptil 5 enheter samtidig på en enkelt konto. Selvfølgelig er kompatibilitet på tvers av plattformer tilgjengelig, så du kan bruke dette VPN-verktøyet på din Mac, iOS eller Android-enhet også.

Hotspot Shield tilbyr solid ytelse, og med et bredt utvalg av servere å velge mellom, ingen loggingspolitikk og muligheten til å bruke flere enheter på en enkelt konto, kan Hotspot skjerm være det perfekte VPN for deg.

Oversikt:

  • Enkel å bruke
  • Over 2500 servere i 25 forskjellige land
  • Ingen logg policy
  • Ubegrenset båndbredde
  • Kryptert trafikk
  • Tilgang på tvers av plattformen
  • Mulighet for å bruke opptil 5 enheter på en enkelt konto

- Få nå Hotspot Shield og sikre din tilkobling

Vi vil gjerne høre din erfaring med å bruke en VPN for Ethernet, eller hvis du har brukt noen av disse som er oppført her med Ethernet. Del med oss ​​ved å legge igjen en kommentar i delen nedenfor.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i mai 2018 og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.