6 beste vokal fjerner programvare for å få karaoke på i 2019

Hvis du elsker å synge, har du definitivt hatt øyeblikk da du ønsket at du kunne gjøre unna vokalen, slik at du kunne synge i hjertet ditt i din egen stemme. Men å fjerne vokal fra musikkspor er ikke så lett å gjøre, men det kan gjøres enten.

Selv om det ikke kan være mulig å fjerne vokal fra sanger helt på grunn av elementer som frekvensspekter, stereobildseparasjon, komprimering og andre problemer, med lite eksperiment (og flaks), i tillegg til lyd av god kvalitet, kan du faktisk få gode resultater. .

Det er ikke lett å finne instrumentale eller karaokeversjoner av sangen du liker eller vil ha, så du er vanligvis fast med den fullstendige versjonen pluss alt sitt vokal. Så hvordan konverterer du den til karaoke versjon?

Det er ingen måte å fjerne vokal fra en sang på 100 prosent, og den beste vokal fjernerprogramvaren som faktisk gjør det veldig bra, kan koste deg litt penger.

Vi har imidlertid sjekket ut noen gratis og litt premium programvare du kan bruke med ditt digitale lydbibliotek.

Fjern vokal fra lydspor med disse verktøyene

1

Audacity

Denne beste vocal remover-programvaren er tilgjengelig og kan lastes ned gratis for Windows OS, og det gir deg en enkel måte å redusere vokal på et digitalt lydspor via lydavbrudd. Denne metoden scrubs bort de fleste vokaler ved å dele musikksporet i to, invertere en halv, og bytte lyden til mono.

Audacity er en populær redaktør med innebygget støtte for vokalfjerning, som er nyttig hvis si at vokalene er i midten med instrumenter spredt rundt, eller om de er i en kanal og alt annet er i en annen kanal.

Alternativet for vokal fjerning i denne programvaren finnes i Effect-menyen, hvor du finner Vocal Remover, og det andre alternativet kalles Vocal Reduction and Isolation.

Last ned Audacity

OPPDATERING : Audacity ga ut en ny versjon av verktøyet som erstatter alle tidligere versjoner. Audacity 2.3.0. bringer nye funksjoner som er svært nyttige for fjerning av vokal.

  • LES OGSÅ: 10 beste musikkgjenkjenningssoftware for å installere på PCen
2

Phonic Mind

Dette er en vokal remover for musikk sanger som lar deg lage karaoke ut av en hvilken som helst sang ved hjelp av kunstig intelligens - den første AI-baserte vokal remover i verden som fungerer! Alt du gjør er å laste opp musikk og voila.

Du kan trekke ut vokal fra en hvilken som helst sang og bruke den til opptreden, eller øve til fullkommenhet. Hvis du har et instrument, kan du fjerne musikken og øve på å spille den, eller til og med komponere dine egne remixer.

Denne toppmoderne AI-programvaren forstår musikk på et dypt nivå og kan overgå ethvert menneske i kildesepareringsoppgaver. Med dyp læring blir AI trent ved å høre musikk hver dag med en hastighet på 20 minutter per sekund.

Programvaren tar ett minutt å utføre vokal fjerning etter at du laster opp sangen din, og derfor er dette den ultimate oppfinnelsen uten like når det gjelder vokal fjerningskvalitet. Når prosessen er fullført, får du karaoke-versjonen med vokal fjernet, og vokalens eneste versjon med musikk fjernet.

Få Phonic Mind

  • LES OGSÅ: 11 beste musikkproduksjonsprogramvare for PC-brukere
3

Adobe Audition

Dette verktøyet lar deg lage et cappella-spor ved å fjerne instrumentals, eller opprette et karaoke-spor ved å fjerne vokal med sin Center Channel Extractor-effekt.

Det er en del av Adobe Audition Creative Cloud (CC) som er utrolig kraftig, med lydredigeringsfunksjoner og multitrack-opptak og redigeringskapasiteter knyttet til DAW. Oppsettet er intuitivt, med et rent og tilpassbart grensesnitt, pluss verktøyet er imponerende å håndtere alle lydredigeringsjobber.

Adobe Audition lar deg bytte mellom forskjellige grensesnittlayouter, og hvis du har brukt tidligere versjoner før, så har du kanskje likt det klassiske oppsettet, men dette kan returneres via vinduets preferanser. Hva du ikke kan gjøre, er å legge til eller fjerne verktøy fra verktøylinjen.

Det lar deg også ta opp mer enn én lydkilde samtidig, takle multitrack-opptaksprosjektet og ta opp flere lydkilder samtidig. Den har en full digital mikser for å justere nivåer, panorering og andre parametere samtidig.

Det er mange effekter dette verktøyet har som du kan legge til lyden også, inkludert forsinkelser, reverbs og distortion, eller kjedeeffekter sammen. I tillegg er det batchprosesseringsfanen for å bruke prosesser til flere filer i en sittende.

Få Adobe Audition

  • LES OGSÅ: 5 beste programvare for å senke musikk [2019 Liste]
4

Wavosaur

Denne gratis lydredigering lar deg redigere MP3 og andre lydfiler og fjerne vokal fra sporene. Du kan også kutte og legge til spor, redigere batchfiler samtidig, og generere lyd fra en linje eller mikrofon med profesjonell kvalitet.

Når du har importert lydfilen din til denne programvaren, bruker du Voice Remover-verktøyet til å behandle filen automatisk. Resultatene du får, vil variere på grunn av hvilken type musikk du bruker, hvor komprimert den er, samt kvaliteten på lydfilen eller kilden.

Få Wavosaur

5

Karaoke noe

Dette er en enkel programvare som gjør karaoke-sanger ved hjelp av stemmeelimineringsmetoden, som fungerer med nesten hvilken som helst type sang.

Du kan lage karaoke (instrumental) spor med MP3-filer, men denne effekten kan ikke brukes til stereo eller mono opptak. Det er et gratis program som lar deg fjerne noen tekst fra en hvilken som helst sang du velger, slik at du kan synge hjertet ditt uansett hvor du velger.

Den har en spesiell equalizer som kan minimere vokalene slik at de ikke blir hørt når musikk spilles. Det er veldig enkelt å gjøre, og folk som bruker CDer, kan også trekke ut musikk fra platene og trekke ut vokalene.

Karaoke-fans vil finne denne programvaren ideell, men ikke alle sangene arbeider med dette verktøyet, slik at noen kan bli skuffet og må fjerne vokal på en annen plattform. den har et brukervennlig grensesnitt, og du kan forhåndsvise musikk før du jobber med det, pluss det har en avspilling, pause og stoppeknapp.

Få Karaoke noe!

  • LES OGSÅ: 15 beste virtuelle musikkinstrumenter som skal brukes
6

Online Vocal Remover

Denne beste vokal fjerner programvare hjelper deg å lage karaoke spor online fra nettleseren din gratis. Den er egnet for brukere som ikke kan bruke Vocal Remover Pro- programvaren eller de som leter etter øyeblikkelige karaoke-spor.

Vocal Remover Pro-verktøyet har overlegen lydkvalitet enn den online vokale fjerneren, og kan konvertere musikkvideo på YouTube til MP3 Karaoke uten sang. Den bruker avansert lydbehandlingsteknologi for å fjerne vokaler fra musikk, og oppretter automatisk et helt nytt instrumentalt karaoke spor fra den opprinnelige musikkfilen.

Det sikrer også lyd klarhet med høy presisjon vokal fjerning algoritme, og hvor vokalen ikke kan fjernes helt, vil den bli betydelig redusert, men du kan lage ubegrensede spor med lynhastigheter på 5 sekunder i gjennomsnitt per spor.

Få Online Vocal Remover

Tips: Hvis du ikke kan bruke denne beste vokal fjernerprogramvaren av en eller annen grunn, kan du alltid bruke Voice Cancellation- innstillingen i Windows, som avbryter stemmen før du hører den via datamaskinens høyttalere.

Bare aktiver muligheten til å redusere vokalens lyd i sanntid ved å klikke på lydikonet på oppgavelinjen, og velg Avspillingsenheter, dobbeltklikk på Høyttalere / hodetelefoner, og klikk deretter på Forbedringer-fanen i vinduet Egenskaper, og merk av for Avsluttingsboksen.

Har du brukt noen av disse beste vokal fjerner programvare før? Eller er det en du vil prøve? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Når du har fjernet vokal fra lydsporene dine, kan du bruke de nye lydfilene til karaoke-øktene dine. For å gjøre dette, last ned et av disse karaokeverktøyene på datamaskinen, last opp nye lydfiler og synge ditt hjerte ut.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i mars 2018 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.