6 beste PC-programvare som kan snakke med deg [2019 Liste]

Du kan ta din vanlige PC og gi den Artificial Intelligence-krefter. Det er mange AI-programmer som lar deg kommunisere med PCen og omforme maskinen til din egen personlige assistent.

I disse dager er det ikke bare sci-fi som er i gang med samspillet med datamaskinen din, og denne muligheten er like ved fingertuppene, så det ville være synd å ikke prøve det selv.

Vi samlet fem av de beste PC-verktøyene som kan kommunisere med deg, så sørg for å sjekke ut deres sett med funksjoner fordi de er unike.

Etter å ha sett hva de er i stand til, kan du ta den best informerte beslutningen for dine behov. Bli BFF med datamaskinen din i dag.

Beste PC-programmer som snakker til deg

1

JARVIS

JARVIS er opprettet av utvikleren som heter The Pennyworth Project, og det er en stor kontekst-sensing programvare med prediksjonsstøtte.

Denne programvaren støtter lærer, prediksjoner, regler og sensorer. Den automatiske modusen gir korreksjon når en bestemt utløser er oppdaget, og du får muligheten til å konfigurere utløsere via konfigurasjonsmenyen.

Sjekk ut flere spennende funksjoner som er inkludert i dette verktøyet:

 • Etter at du har installert JARVIS-appen, kan du starte programvaren ved å finne og klikke på den nye Jarvis-gruppeposten i Windows Start-meny.
 • Når du først starter verktøyet, er det et lite ikon som vises i systemvarslingsområdet, og dette vil være den viktigste måten du vil bruke til å samhandle med JARVIS.
 • Hvis du høyreklikker på ikonet, vises det en meny, og dette vil avsløre alle funksjonalitetene som denne programvaren kan tilby.
 • Du vil kunne trene programvaren og overvåke sammenhengsprognosene til den blir bedre og bedre.
 • Over tid vil programvaren bli god til å forutsi konteksten automatisk.

3.0.0.1-versjonen av JARVIS tilbys som en gratis nedlasting, og størrelsen på den nyeste nedlastbare oppsettfilen er 1, 2 MB. Du kan finne ut mer om denne programvaren og laste den ned gratis for å se hvordan den fungerer på din PC som kjører Windows.

 • LES OGSÅ: Språklæringsprogramvare med talegjenkjenning
2

Braina

Braina er kort for Brain Artificial, og det er en intelligent virtuell assistent som lar deg kommunisere med din PC via talekommandoer.

Hvis du tror at dette høres ut som Siri eller Cortana, må vi fortelle deg at du har feil. Braina er ikke et søkeprogram, og det kan gjøre mye mer.

Sjekk ut de beste funksjonene som er inkludert i denne AI-programvaren nedenfor:

 • Dette er et menneskelig språkgrensesnitt, stemmegjenkjenning og automatiseringsprogramvare for systemer som kjører Windows.
 • Denne fantastiske programvaren lar brukerne nøyaktig konvertere tale til tekst på mer enn 100 forskjellige språk.
 • Ved hjelp av Braina, vil du kunne styre datamaskinen din ved hjelp av naturlige språkkommandoer.
 • Dette er ikke en enkel chat-bot, og dens primære fokus er å være ekstraordinært funksjonell og for å hjelpe brukerne med å gjøre ulike oppgaver.
 • Du vil kunne skrive alle slags kommandoer og til og med snakke med det, og Braina forstår perfekt hva du vil ha fra det.
 • Braina er et resultat av intens forskning som ble gjort innen AI.
 • Programvaren er en digital assistent som er i stand til å forstå, tenke og også lære av sin erfaring, akkurat som en menneskelig hjerne.
 • Braina kan også lære av samtaler.

Dette er en multifunksjonell AI-programvare som gir et enkelt vindumiljø for å styre PCen og utføre et stort utvalg av oppgaver som diktat, søke data på nettet, spille av sanger, åpne og søke på filer på PCen, sette inn alarmer og påminnelser, utføre matematiske operasjoner, huske notater, automatisere ulike oppgaver, lese e-bøker og mer.

Du kan lese mer detaljerte detaljer om dette fantastiske programvaren ved å gå over til Brainas offisielle nettside.

 • LES OGSÅ: 5 beste tale terapi programvare for Windows 10
3

Snakk for meg

Dette er en app som er designet for å tilby en stemme til de uten stemme. Den leveres med noen få seksjoner med fliser som er laget for å hjelpe brukerne med å kombinere setninger for å kunne kommunisere bedre med dem rundt.

Dette verktøyet pakker også en dedikert tastaturfunksjon der en bruker vil kunne skrive inn en melding og deretter få datamaskinen til å snakke på deres vegne. Dette verktøyet er mer enn nyttig for personer som har autisme, PSP, ALS, CBD, overlevde slag og mer.

Her er Talk for Me viktigste funksjoner:

 • Dette er en tekst til tale designet app med massive berøringspunkter.
 • Programvaren leveres med en tilpassbar startskjerm som gjør det enkelt å bruke selv for folk som ikke er veldig avanserte eller eksperter i denne typen programvare.
 • De tilpasses seksjonene inkluderer Personer, Mat, Setninger, Personer, Sport, Underholdning, Medisinsk, Tall og Persona Informasjon.
 • Appen leveres med et stort tastatur på skjermen.
 • Du vil kunne justere talesatsen og stemmen basert på datamaskinens installerte stemmer.
 • Denne programvaren fungerer feilfritt med mus, berøring, tastatur og penn, men dette avhenger av enheten du bruker.

Denne appen pakker mange nyttige funksjoner, og det faktum at det er svært tilpassbart, kommer til nytte hver gang. Det er mange brukere som sier at de bruker denne appen til pasienter som ikke er i stand til å snakke og via denne appen, kan pasientene kommunisere med andre, og dette er forbløffende.

Du kan finne ut mer om den flotte programvaren og laste ned Talk for Me fra Microsoft Store.

 • LES OGSÅ: Topp 5 talegjenkjennelsesprogrammer for Windows 10
4

DataBot

DataBot er en gratis virtuell snakkrobot som du kan installere på datamaskinen som kjører Windows. Det er i stand til å svare med dine egne forespørsler om emnet du er interessert i. Det finnes ulike programmer og tjenester som er integrert i denne programvaren til modulen i botens minner, for å gi deg bilder og søke etter alle typer data.

Du vil kunne bruke DataBot når du reiser, studerer, jobber, slapper av eller spiller fordi det vil søke etter alt du trenger å lytte eller vite om noen få sekunder.

Ta en titt på de beste funksjonene du vil kunne nyte hvis du bestemmer deg for å bruke DataBot:

 • Denne programvaren er i stand til raskt å identifisere emnet du ønsket.
 • DataBot kan lage tilpassede multimedia presentasjoner ved hjelp av tekst, bilder og stemme også.
 • Dette programmet er også i stand til å svare på ulike spesifikke spørsmål, og det vil skape rapporter som inkluderer svaret, relaterte detaljer, søketjenester, materialer, koblinger og mer.
 • DataBot lar deg dele svar enkelt uten bruk av SMS, sosiale nettverk og e-post.
 • Du kan også forbedre botens evner ved å bruke gratis eller kjøpte oppgraderinger.
 • DataBot har de fantastiske funksjonene til å tilpasse seg basert på dine preferanser som inkluderer tale, språk, navn og oppførsel.
 • Programvaren vil få erfaring mens du bruker den, og dette kan betraktes som en alternativ metode for å oppnå oppgraderinger som er tilgjengelige i butikken eller ulike eksklusive fordeler.
 • Tjenestene og modulene som er tilgjengelige i DataBot inkluderer noen av følgende: ordbok, horoskop, sekretær, tematikk, vitser, nyheter, lyder, hjernestog, gåte, sitater og mer.

Du kan finne ut mer om denne nyttige programvaren ved å gå over til Microsoft Store og laste ned DataBot gratis.

5

Cortana

Hvis du bruker Windows 10, bør du vite at det er en innebygd virtuell assistent som du kan snakke med. Cortana er et veldig nyttig AI-drevet verktøy som du kan bruke til å sette påminnelser, diktere e-post til, finne ulike opplysninger på internett og så videre.

Microsoft har tilføyd en rekke nye funksjoner til sin virtuelle assistent de siste årene. Du kan nå bruke den på andre operativsystemer også, inkludert Android.

Selvfølgelig, for å kunne fungere riktig, trenger Cortana tilgang til all informasjon på datamaskinen din. Noen brukere kan føle at dette påvirker personvernet deres, så vær oppmerksom på dette når du slår på Cortana.

For mer informasjon om Cortana og hvordan du bruker, gå til Microsofts offisielle nettside.

6

Computer Talker

Det er mange mennesker som stoler på tekst til taleprogrammer fordi de gjør at datamaskinen kan gjøre alt som snakkes. Computer Talker er en gratis tekst til tale programvare for Windows som er opprettet av Point64.

Programvaren er et enkelt verktøy som gjør at datamaskinen din kan snakke på en slik måte at den oversetter eller dekker alt du skriver eller leser i tale. Den leveres med en innebygd naturlig lydende stemme som kan lese teksten høyt.

 • LES OGSÅ: 5 verktøy for å endre stemmen din på Skype med

Ta en titt på de viktigste funksjonene og funksjonalitetene som er pakket inn i dette programmet under:

 • Den leveres med et greit brukergrensesnitt som gjør det lettere å bli brukt selv for nybegynnere.
 • Programvaren er i stand til å lese eller konvertere teksten til tale ved hjelp av sin naturlig lydende kvinnelige stemme.
 • Dette programmet er enkelt å bruke, og alt du trenger å gjøre er å kopiere og lime inn teksten du vil konvertere til tale, og når du er ferdig, må du trykke på Talk-knappen.
 • Programmet kan lett gjenkjenne engelske ord, og det er i stand til å uttale dem riktig.

Du kan sjekke ut mer om denne programvaren og laste ned Computer Talker på egen PC bare for å se hvordan det fungerer.

UPDATE: Computer Talker har blitt utgått. Men du kan fortsatt laste ned den kjørbare filen fra pålitelige nedlastingswebsteder.

Dette er fem av de beste programmene som kan få datamaskinen til å snakke med deg, og det anbefales at du sjekker ut hele settet av funksjonene før du tar den endelige avgjørelsen.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i februar 2018 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.