6 beste passordsynkroniseringsprogramvare for å prøve i 2019

Etter hvert som cyberkriminelle blir smartere og enda mer listige, vil flere mennesker bli offer for cybersvindel og andre ulykker som skyldes tyveri av passord og viktig personlig informasjon. Skremmende, cyberkriminalitet forventes å koste verden i området $ 6 billioner innen 2021. For tiden er bedrageri og nettkriminalitet nå så vanlige forbrytelser at en av de ti menneskene er direkte ofre.

Mye av problemet ligger i måten vi håndterer oss på nettet, hovedsakelig måten vi nå bytter fra en enhet til en annen med letthet. Hvor vi bare pleide å logge inn på våre elektroniske kontoer fra en enhet - den stasjonære PCen hjemme eller på arbeidsplassen, har vi nå smarttelefonen, iPad, notisboken og PC-en hjemme. Med så mange enheter, er det større risiko for at du vil være selvtilfreds og avsløre passordene dine.

Ved hjelp av en passordbehandling med en synkroniseringsfunksjon, kan du lagre passordene dine en gang, og lederen vil autofilere dem for deg, uansett hvilken enhet du bruker. De beste passordbehandlerne går utover bare å synkronisere passordene dine. Deres andre funksjoner inkluderer en passordgenerator, passordanalyse, som viser antall gamle, svake, gjenbrukte og kompromitterte passord, samt e-lommebøker hvor du kan holde oversikt over dine online betalinger, personlige opplysninger og kvitteringer.

Hvis et av målene dine for det nye året er å bli sikrere på nettet, så er denne artikkelen for deg. Oppriktig, du burde lenge ha brukt en passordbehandling. Men du kan nå si det riktig. Bli med meg da jeg vurderer fem av de beste passordsynkroniseringsprogrammene i 2019.

Topp 6 passordforvaltere med synkroniseringsfunksjon

1

Dashline

Jeg har brukt Dashline i det siste ett år og må bekjenne at jeg er en stor fan av passordbehandleren på grunn av det elegante grensesnittet og brukervennligheten. Ikke bare kan jeg lagre alle passordene mine på ett sted, jeg trenger heller ikke å fylle inn passordene hver gang jeg logger inn på sosiale kontoer og de mange online markedsplassene og foraene jeg abonnerer på.

For å sette det i perspektiv, har jeg 90 online kontoer som jeg måtte huske alle passordene. Det menneskelige sinn er bare ikke laget for å ha så sterkt minne. Dashline lar meg synkronisere alle passordene mine på enheter og nettlesere, slik at jeg ikke trenger å huske dem selv når jeg bytter enheter. Synkroniseringsfunksjonen er imidlertid kun tilgjengelig for premium-abonnenter.

En god funksjon av passordbehandleren er hovedpassordet som jeg må oppgi manuelt når jeg viser bankkortinformasjon. Selv om autofyllfunksjonen er utrolig praktisk, sparer jeg mye tid, hvor jeg forteller bankinformasjon, vil jeg føle seg tryggere hvis jeg er laget for å manuelt skrive inn mitt hovedpassord hver gang, hvis enheten faller i feil hender.

Ved hjelp av en skylagring, dulker Dashline også mine personlige detaljer, inkludert brukernavn og annen informasjon for hver online konto jeg åpner. Hver gang jeg fyller ut personlig informasjon for en konto som Dashline ikke har lagret legitimasjonene til, spør passordbehandling om jeg vil lagre passordinformasjonen. Jeg kan velge å ikke lagre informasjonen, hvilket er et valg jeg noen ganger tar.

En annen kul funksjon jeg liker på Dashline-skrivebordsprogrammet er sikkerhetspoenget, som analyserer alle passordene dine for å velge de du har gjenbrukt, de som er svake og, viktigere, de som er kompromittert. Det utarbeider deretter en prosentvis sikkerhetspoengsum som du kan arbeide for å forbedre ved å ta med passordbehandlingens forslag, som inkluderer å erstatte individuelle passord med sterkere, nye.

Dashline-databasen kan nås mens du er offline, ved å laste ned skrivebordsprogrammet. Passordbehandleren støttes på Windows, iOS, MacOS og Android-operativsystemer, så vel som de fleste nettlesere. Det er en gratis versjon med begrensede funksjoner, samt en premieplan som koster $ 40 per år.