6 beste e-postmarkedsføring programvare for å lage fantastiske kampanjer

E-postmarkedsføring er fortsatt et veldig kraftig verktøy for bruk i dagens verden til tross for tilstedeværelsen av sosiale medier.

Fordelene med e-postmarkedsføring som et primært kundemålrettingverktøy for enhver bedrift eller merkevare inkluderer forretningsutvidelse, vedlikehold av kundeforhold, og mottak av tilbakemelding som ellers ikke ville ha kommet gjennom.

For å kapitalisere på de rike fordelene som e-postmarkedsføring gir for din bedrift, enten det er en elektronisk eller fysisk butikk, trenger du den beste e-postmarkedsføringsprogramvaren for å komme i gang.

Denne artikkelen ser på den beste e-postmarkedsføringsprogramvaren som brukes over hele verden, deres funksjoner og fordeler for vekst i bedriften og økt kundeengasjement.

Best e-postmarkedsføring programvare for bedre å nå kunder

  1. MailChimp
  2. Konstant kontakt
  3. Vertikal respons
  4. Zoho-kampanjer
  5. SendinBlue
  6. Kampanje Monitor

1. MailChimp

MailChimp har vært i e-postmarkedsføring spillet for en stund nå, og det blir bare bedre.

Med denne e-postmarkedsføringsprogramvaren kan du bygge merkevaren din, selge til kunder enten du er en nettbutikk for e-handel eller en stor forhandler, finn publikum og engasjere seg med dem, samt automatisere markedsføringen din med de beste e-postkampanjene som passer dine budskap.

Funksjoner inkluderer e-handelsintegrasjon for å koble virksomheten din, markedsføringsautomatisering for å nå de riktige personene til rett tid, mens målretting basert på atferd, preferanser og tidligere salg, innebygd segmentering, avansert analyse og grundig rapporteringsinnsikt, sosiale medierannonser For å nå et bredere publikum, en omfattende mobilapp, slik at du kan opprette og sende kampanjer fra mobilenheter, og en enkel dra-og-slipp-designer for å lage kampanjer som matcher ditt merke og stil.

Den nyeste MailChimp-funksjonen er Googles remarketingannonser som du kan konvertere nettstedets besøkende til kunder ved hjelp av nybegrensede annonser som automatisk vises over toppnettsteder og mobilapper.

Få MailChimp

  • LES OGSÅ: 8 Wi-Fi-annonseringsprogramvare for å tjene penger på Wi-Fi og markedsføre merkevaren din smart

2. Konstant kontakt

Med denne e-postmarkedsføringsprogramvaren kan du opprette profesjonelle, interaktive og engasjerende e-poster som gir kunder rett til dørstokken din.

Funksjoner inkluderer en enkel dra og slipp editor som tilpasser e-postmalen til din smak, og du kan automatisk sende riktig e-postmelding til rett tid.

Du kan også designe personlige e-postmeldinger med en autosvarer og sende automatisk for utløsere som bursdager eller milepæler, angi en rekke e-postmeldinger for kontaktlister, importer og last opp e-postlisten din fra Excel, Gmail eller Outlook og andre, mens programvaren håndterer abonnementene, hopper eller inaktive e-poster automatisk.

Andre funksjoner inkluderer e-postsporing i sanntid, slik at du kan se hvem som åpner, klikker og / eller deler e-postene dine og sosiale medier, og utvider markedsføring gjennom live-hendelser, nettundersøkelser, sporbare kuponger og mye mer, alt på ett sted.

Få konstant kontakt

3. Vertikal respons

Denne e-postmarkedsføringsprogramvaren har verktøy som lar deg bygge kraftige e-postkampanjer på bare noen få minutter, sende og spore dem på en hvilken som helst enhet.

Funksjoner inkluderer en brukervennlig editor for å tilpasse utseendet på e-postene dine for å matche dine merkede, automatiserte e-postoppfølginger som når opptil 40 prosent mer av målgruppen eller kundene dine (spesielt hvis de ikke så det på innboksen deres ), autoresponders, automatiserte e-postserier for kontaktlister, avansert rapportering, slik at du kan analysere og se hvilke klikk som er med leserne, og en landingssidebygger.

Andre viktige funksjoner som e-postmarkedsføringsprogramvare bør inneholde, er A / B-testing for å vite hvilke av dine emnelinjer som konverteres bedre, et testsett for å forhåndsvise hvordan e-postmeldinger vil se på innboks eller emnelinjer, integrasjoner med e-handelsverktøy og -apps, planlegging og batch levering.

Få vertikal respons

  • LES OGSÅ: 5 profesjonell presentasjonsprogramvare for å imponere publikum

4. Zoho-kampanjer

Med Zoho-kampanjer kan du være sikker på at e-postmarkedsføringskampanjene dine vil gi deg publikum.

Denne e-postmarkedsføringsprogramvaren inneholder forhåndsdefinerte maler og layouter for å komme i gang, en enkel dra og slippredigerer, planlegge og sende verktøy med automatiserte oppfølging, autosvar, integrering av sosiale medier og knapper, import, manuell tilførsel eller synkronisering av e-mottakerlister, sporings- og rapporteringsverktøy, pluss QR-koder du kan legge inn for å nå smarttelefonbrukere som skanner den og blir abonnenter.

Det har også A / B-testverktøyet, destinasjonssider for Facebook-markedsføring og e-handelsintegrasjoner.

Få Zoho-kampanjer

5. SendinBlue

Med denne e-postmarkedsføringsprogramvaren kan du designe vakre e-postkampanjer ved hjelp av dra og slipp e-postdesigneren som ikke trenger noen ferdigheter å bruke. Det har også et malgalleri der du kan velge og tilpasse maler for e-postmeldinger som inspirerer til handling.

Hovedfunksjonene inkluderer en e-postdesigner, kontaktadministrasjon, kampanjerapporter, markedsautomatisering, transaksjonsmeldinger, leveringsevne og integrasjoner / API.

Denne programvaren er utviklet for å hjelpe e-postmarkedsføringskampanjene dine med personlig innhold, administrere og segmentere eller øke publikum med smart målretting og avansert søk / segmentering, enkel organisering av kontaktlister og detaljer, enkel optimalisering av kampanjene dine i sanntid, målretting basert på kundehandlinger og preferanser.

Den inneholder også en kraftig API for å skape tilpassede integrasjoner med ditt nettsted, mobilapp eller tjenester, samt plugins for å koble til populære CMS- og e-handelsplattformer.

Få SendinBlue

  • LES OGSÅ: 5 beste event management programvare for en hodepine gratis hendelse

6. Kampanje Monitor

Opprett og designe fantastiske og engasjerende e-postmarkedsføringskampanjer med denne e-postmarkedsføringsprogramvaren, garantert å se fantastisk ut i hver innboks og på alle enheter.

Med Campaign Monitor kan du bygge nydelige e-postmeldinger ved å bruke sin kraftige e-postbygger, sende personlig og relevant innhold, optimalisere resultater ved hjelp av A / B-testing, og spore suksessene dine når som helst og hvor som helst.

Du kan også organisere kontaktdataene dine og gjøre segmentering basert på egendefinerte kriterier ved hjelp av verktøy for listeadministrasjon og integrasjoner, automatiser e-postkampanjene dine, og nyt de 99 prosent kundetilfredshetsnivåene denne programvaren leverer blant de viktigste e-postmarkedsføringsprogramvareleverandørene.

Det kommer også med 24/7 global kundestøtte for å hjelpe deg døgnet rundt, i tillegg til å gi deg alt du trenger for å drive en gorgeously designet og profesjonell e-postmarkedsføringskampanje for bedre forretningsvekst.

Få kampanjeovervåkning

Er du klar til å sette opp din e-postmarkedsføringskampanje? Gi oss beskjed om hvilket av disse verktøyene for e-markedsføring som du planlegger å bruke, ved å legge igjen din kommentar i delen nedenfor.