6 beste driveroppdateringsprogramvare for Windows 10

Driver oppdateringsprogramvare hjelper deg med å oppdatere enhetsdrivere som du har installert i Windows for maskinens maskinvare. Produsenter utvikler disse verktøyene bare for å sikre at maskinvaren deres løper effektivt. Noen oppdateringer til driverne er ment å forbedre ytelsen, og andre er ment å fikse feil som er rapportert av brukere.

Vanligvis oppdateres oppdateringer for drivere og installeres automatisk av Windows Update-verktøyet, spesielt hvis systemet kjører Windows 10. Men noen ganger kan noen drivere bli utdatert, og dette er hvor driveroppdateringsprogramvaren kommer til nytte. Vi setter sammen fem pluss en av de beste driveroppdateringsverktøyene for Windows 10 som du kan finne på markedet, bare for å gjøre ditt valg enklere.

Hva er den beste driveroppdateringsprogramvaren for Windows 10 å få?

 1. TweakBit Driver Updater
 2. Driver Booster v5.1.0
 3. Smart Driver Updater
 4. Driver Reviver
 5. Gratis Driver Scout v1.0
 6. DriverPack Solution v17

1. TweakBit Driver Updater (anbefalt)

Tweakbit Driver Updater- verktøyet inneholder drivere for alle forskjellige Windows 10-enheter, og du kan oppdatere alle driverne i systemet med bare ett klikk eller lage ditt eget valg.

Installatøren er en ren nedlasting og finner du under denne beskrivelsen. Når programmet er installert, begynner programmet å skanne PCen din for utdaterte eller manglende drivere, og gir deg en enkel måte å laste ned og installere de nyeste driverversjonene, som effektivt løser driverrelaterte systemfeil og feil på enheten.

Merk: Verktøyet er godkjent av Microsoft og Norton Antivirus og 100% trygt og testet av oss. Men Malwarebytes og noen gratis / billige antivirus kan ikke la deg installere det. I så fall, deaktiver dem mens det installeres.

Her er hovedtrekkene i dette verktøyet som automatisk oppdaterer driverne og forbedrer systemytelsen.

 • Programvareinstallatøren inneholder 28 filer og er vanligvis omtrent 26 MB.
 • Med tilgang til en omfattende database med over 200 000 drivere, kan du være sikker på at du alltid vil ha de nyeste oppdateringene og nyte uavbrutt enhetsoperasjon.
 • Skann datamaskinen din for utdaterte drivere og til og med oppdatere dem fra samme sted i oversiktspanelet .
 • Detaljert informasjon om utdaterte drivere finner du i Diagnostics panel.

  Du har muligheten til å oppdatere alle drivere samtidig med et enkelt klikk på "Oppdater alle" -knappen eller for å oppdatere dem manuelt ved å gå til tilsvarende driverhandlinger.

 • TweakBit gir en liste over anbefalte programmer for å forbedre sikkerheten og ytelsen til datamaskinen din.

  Disse programmene kan hjelpe deg med å løse systemproblemer effektivt.

 • Støtteteamet er klar til å hjelpe 24 × 7 på øyeblikkelig live-chat eller over telefonen, bare gratis i USA og Canada.

  Ekspertene kan hjelpe deg med å fikse drivere, rydde opp PCen, sette opp beskyttelse og mye mer.

 • Sikkerhetskopiering er innebygd, slik at du kan opprette et systemgjenopprettingspunkt først før du foretar endringer i systemet.

  Hvis oppdateringene ikke passer riktig, kan du rulle dem tilbake.

 • Fra Gjenopprett- panelet kan du velge den sikkerhetskopien du vil ha, da den ble opprettet automatisk for sikkerheten din.
 • En planlagt oppgave legges til i Windows Oppgaveplanlegger for å starte programmet på forskjellige planlagte tider;

  - Tilpass alternativer i Innstillinger- panelet;

  - planlegg programmet og du kan få skanningsresultater på e-postkontoen din

  - programmer den til å hoppe over skanne noen drivere ved å lage en ignoreringsliste.

TweakBit Driver Updater er en komplett løsning for automatiske oppdateringer. Oppdatering av drivere vil optimalisere PCen din ved å sikre at enhetene fungerer som de skal, i tråd med de nyeste funksjonene.

 • Last ned nå TweakBit's Driver Updater

2. Driver Booster v5.1.0 (foreslått)

Driver Booster er et gratis driveroppdateringsverktøy for Windows som automatisk vil sjekke om utdaterte drivere for maskinvaren din med jevne mellomrom. Det vil også laste ned og oppdatere alle driverne som er utdaterte med bare ett enkelt klikk. Det er i stand til å laste ned selv driverpakker, og batch-nedlasting gjør det mye enklere å laste ned flere enhedsdriveroppdateringer.

Sjekk ut flere funksjoner som er pakket i dette praktiske verktøyet:

 • Den er kompatibel med alle versjoner av Windows, inkludert Windows 10.
 • Driver Booster støtter hundrevis av tusenvis av enhetsdrivere.
 • Du trenger ikke manuelt å oppdatere programmet hver gang en ny driver er installert i databasen fordi den oppdateres automatisk.
 • Installasjon og popup-vinduer er gjemt for å gjøre hele prosessen så enkelt og raskt som mulig.
 • Datamaskinen kan konfigureres for automatisk å starte eller slå av når installasjonsprosessen er ferdig.
 • Du vil kunne søke gjennom alle driverne som finnes av dette verktøyet.
 • Driver Booster vil også søke etter utdaterte spillkomponenter så vel som Microsoft DirectX Runtime og Adobe Flash Player.

Den leveres med en seksjon med navnet Verktøy som inneholder verktøy for å fikse lydproblemer, nettverksfeil, elendig oppløsning og mer. Sjekk ut flere funksjoner i dette driveroppdateringsverktøyet ved å laste ned Driver Booster.

 • Last ned nå Driver Booster gratis

Oppdatering: IObit har gitt ut Driver Booster 6 som har mange forbedringer. Foruten det faktum at den har en større database nå, er den også gratis. Driver Booster 6 er nå også spillorientert, da den ikke bare tar seg av de nødvendige video- og lyddriverne, men slår også ned unødvendige prosesser.

Driverne lastet ned og installert på datamaskinen er bare drivere som bestod Microsoft WHQL-tester og IObit-tester. Før du installerer en bestemt driver, oppretter Driver Booster 6 et gjenopprettingspunkt i systemet ditt hvis installasjonen går galt, eller du må rulle driveren tilbake.

 • Last ned nå Driver Booster 6

3. Smart Driver Updater

Smart Driver Updater er et verktøy for oppdatering av driveren som finner og oppdaterer dine utdaterte drivere fra systemet som kjører Windows 10 og andre versjoner av operativsystemene også. Regelmessige skanninger med dette verktøyet vil oppdage og erstatte utdaterte eller ødelagte drivere, og sørg for at enhetene dine er fullt operative til enhver tid, og de kjører riktig.

Sjekk ut de viktigste funksjonene som følger med i programvaren:

 • Smart Driver Updater vil sikre stabiliteten til systemet ditt med bare noen få klikk.
 • Verktøyet analyserer driverne på PCen, og det vil anbefale oppdateringer fra en database med mer enn 1 million drivere for PC-maskinvare.
 • Smart Driver Updater finner automatisk problemdriverne og laster ned den riktige versjonen som er kompatibel med Windows 10.
 • Verktøyet gir deg øyeblikkelig tilgang til alle de nyeste driverne.
 • Smart Driver Updater kan også sikkerhetskopiere alle driverne på systemet ditt og komprimere dem til en zip-fil som enkelt kan eksporteres og installeres på nytt.

Verktøyet kommer med en innebygd planlegger, og på den måten må du aldri håndtere problemer forårsaket av utdaterte drivere; Den innebygde planleggeren kjører automatisk en skanning til tider som passer deg.

Sjekk ut flere detaljer på Smart Driver Updater og last ned verktøyet fra den officielle nettsiden til Smart Driver Updater.

4. Driver Reviver

Du kan bruke Driver Reviver til å finne og oppdatere alle dine utdaterte drivere fra din PC eller bærbar datamaskin som kjører Windows 10. Dette verktøyet sørger for at systemet fungerer på topp ytelse. Driver Reviver gir en rask og enkel måte å oppdatere drivere på i tre enkle trinn: det skanner systemet, det gir resultater, og det oppdaterer de utdaterte driverne.

Ta en titt på de viktige funksjonene som følger med dette driveroppdateringsverktøyet:

 • Ved å oppdatere de utdaterte driverne, er Driver Reviver i stand til å fikse feil, feil og andre problemer du måtte ha med eldre drivere.
 • Dette verktøyet vil forbedre den langsiktige påliteligheten til maskinvaren din.
 • Driver Reviver forbedrer ytelsen til enhetene dine.
 • Det vil også hjelpe deg med å låse opp og bruke alle typer spesialfunksjoner som støttes av maskinvaren din.
 • Driver Reviver hjelper systemet med å støtte den nyeste maskinvaren og programvaren.
 • Det forbedrer kompatibiliteten med Windows 10.

Generelt vil Driver Reviver sørge for å forlenge levetiden til datamaskinen din ved å holde ting oppdatert til enhver tid.

Du kan laste ned Driver Reviver fra den offisielle nettsiden.

6. DriverPack Solution

DriverPack Solution er også et gratis driveroppdateringsverktøy som kan finne de riktige enhetsdrivere som systemet ditt trenger og deretter laste ned og installere dem for deg. Du trenger ikke å klikke gjennom alle typer veiviser eller installasjonsmeldinger.

Ta en titt på de viktigste funksjonene som er inkludert i dette verktøyet:

 • Den fungerer med alle versjoner av Windows, inkludert Windows 10.
 • DriverPack Solution v17 er en lett programvare som ikke tar lang tid å laste ned, og det vil raskt koble til Internett for gratis driveroppdateringer på nettet.
 • Verktøyet er bærbart, og du vil kunne starte det fra hvilken som helst mappe eller harddisk og også fra hvilken som helst mobil enhet.
 • Du kan installere alle driverne du trenger samtidig.

Verktøyet kan fungere selv om du ikke har et fungerende nettverk, og alt du trenger å gjøre er å laste ned DriverPack Network driveren på DriverPack Offline versjonen. Verktøyet kommer også med en massesoftware nedlasting som foreslår programmer som du kanskje vil legge til i systemet.

Du kan laste ned DriverPack Solution v17 fra den offisielle nettsiden.

Disse er de beste fem pluss ett driveroppdateringsverktøy som er kompatibelt med alle systemer som kjører Windows 10. Uansett hvilket valg du vil, vil du være fornøyd med hvordan programvaren fungerer, fordi de alle garanterer å holde datamaskinen i gang med høyeste ytelse ved å holde maskinvaren din alltid oppdatert.