6 beste antivirusprogramvare for utdanning

Internett kan være et farlig sted å navigere uten forsvarlig beskyttelse. Det er mange typer trusler på internett, og brukere som ikke er forberedt, vil ganske snart finne seg urolige av mange problemer.

Disse truslene påvirker ikke bare nettleseropplevelsen din, men også PCens helse. Virus og skadelig programvare kan ha alvorlig innvirkning på datamaskinen din til den blir ganske ubrukelig, og du kan ikke gjøre noe på den maskinen.

Som tidligere nevnt, trenger alle datamaskiner beskyttelse. Situasjonen er enda mer følsom i utdanningsområder hvor en institusjon er ansvarlig for mange datamaskiner. Trusler påvirker ikke bare datamaskiner som faller i omsorg for lærere og veiledere, men også elevers personlige PCer. Det er opp til de ansatte i den institusjonen for å sikre at alt studentene blir utsatt for, er trygge.

For dette forsøker skolene og utdanningsinstitusjonene å finne tilbud og tilbud fra tredjeparts antivirusleverandører for å beskytte alle datamaskiner i en skole med samme kvalitets antivirusløsning. Å kjøpe en individuell pakke for hver datamaskin er veldig dyrt, og ofte har skolene ikke veldig store budsjetter.

Skoler må gjøre med det de får, og det hjelper mye hvis de kan få en god rabatt eller avtale på datasikkerhet. I denne forbindelse er det noen få løsninger som mange finner hensiktsmessig. Disse antivirusløsninger gir gode rabatter til utdanningssystemet som gjør dem flotte for klasseromsdatorer eller IT-avdelingen til et universitet. La oss ta en nærmere titt og se hva de beste alternativene er, og hva de interesserte kan håpe å se fra disse tjenestene.

Hvilken antivirus bør du få på skolen / universitets datamaskiner?

  1. Bitdefender Antivirus
  2. Emsisoft Anti-Malware
  3. Eset Antivirus
  4. Webroot
  5. VIPRE
  6. Microsoft Windows Defender
  7. Sophos

Hvilke er de beste antivirusløsninger for skolene?

Bitdefender Antivirus

Bitdefender Antivirus er et av de beste antivirusleverandørene i verden. Denne programvaren kan oppdage og fjerne nesten alle malware, slik at klasseromene dine er trygge.

Bitdefender har hatt den beste malware-deteksjonsgraden i cybersecurity-bransjen de siste 5 årene. Artificial Intelligence-backed algoritmer og andre revolusjonerende teknologier vil umiddelbart oppdage, fjerne og forebygge trusler, uten å påvirke PCens ytelse.

Selskapet tilbyr flere antiviruspakker, hver egnet for bestemte kategorier av brukere, inkludert for utdanningsmiljøer. For mer informasjon om tilgjengelige antiviruspakker, gå til Bitdefenders nettsted. Selskapet driver for tiden en kampanje for sin 2017 antivirusutgave, og tilbyr store rabatter som kan gå opp til 45% avslag.

  • Kjøp nå Bitdefender (50% avslag)

Emsisoft Anti-Malware

Dette sikkerhetsverktøyet kan være riktig det du leter etter. Å ha flere PCer du bruker til utdanningsformål, trenger et godt antivirusprogram for dem, spesielt hvis du har en internettforbindelse som studentene skal bruke i løpet av kursene.

Forhåpentligvis er Emsisoft Anti-Malware det verktøyet du trenger. Denne sikkerhetsprogramvaren fungerer perfekt på x32- og x64-plattformer, har en god oppførselsblokkering, timebaserte oppdateringer og mencaing-blokkering. Alle disse leveres med en gread dual-engine scanner som overvåker alt som elevene dine kan laste ned eller endre eller laste opp på PCene.

Prisen er veldig bra i forhold til andre antivirusser ($ 20), og du kan kontakte salgsteamet for å sette opp en avtale for flere lisenser eller enheter hvis du vil.

  • Sjekk det nå på den offisielle nettsiden

ESET Antivirus

ESET er en av de mest kjente programvareløsningene for å beskytte datamaskinen mot trusler. Den har en lang historie med god ytelse, og den nyeste utgaven er like stor. Det som er mer interessant er at ESET tilbyr gode rabatter og spesielle tjenester for skoler og utdanningsmiljøer generelt.

Markedsføre produktet som en sann og pålitelig utdanningssoftware, du kan stole på ESET Antivirus for å gi et rikt utvalg av funksjoner og rabatter som gjør det enkelt å skaffe tjenesten til mange datamaskiner uten å måtte ødelegge et budsjett i prosessen.

Forhindre istedenfor å reparere

ESET er et godt eksempel på hvordan antivirusprogramvare kan brukes for ikke å fikse et problem, men for å forhindre det. Det er flott på grunn av dets beskyttende funksjoner som gjør det mulig å sette filene dine under lås og nøkkel, så å si. Dette betyr at trusler vil få det vanskeligere om ikke umulig å nå de svært sensitive filene.

Forbedre datamaskinens ytelse

Det handler ikke bare om sikkerhet, men også om å sørge for at studentene og personellene som bruker disse datamaskinene, vil ha en jevn opplevelse. Datamaskiner har en tendens til å bli ganske treg etter en stund, og det er viktig å ha passende innstillingsverktøy for å løse dette problemet, spesielt i et miljø hvor ytelsen kreves til enhver tid. Tross alt, disse datamaskinene kjører ganske mye hele tiden. ESET foreslår en flott verktøykasse som gjør at brukerne kan rydde og stille opp datamaskiner for å kjøre med maksimal kapasitet.

Nettverksadministrasjon

I en utdanningsinstitusjon er et kontrollpanel hvor hele nettverket kan overvåkes, avgjørende. ESET gir brukerne et slikt verktøy. Det er flott fordi det gir institusjonens ansatte det perfekte verktøyet for å overvåke aktiviteten som er registrert fra skoledatamaskiner. Det er veldig viktig å alltid holde hånden på håndtaket når det gjelder hva elevene gjør på skoledatamaskinene. Ikke overvåking av aktiviteten kan føre til noen uønskede og unødvendige komplikasjoner.

Webroot

Dette er enda en flott løsning som beskytter datamaskiner fra alle slags problemer. De som fortsetter å kalle Webroot en enkel antivirusprogramvare er imidlertid feil fordi det er så mye mer enn det. Det er faktisk hva det er referert til som anti malware, og det er bra fordi malware trusler er veldig farlige generelt, enn si i et skolemiljø.

Blokkerer nettsteder som ikke skal åpnes

Noen nettsteder bør aldri bli besøkt, men folk flest vet det ikke før det er for sent. Når nettsidene ikke virkelig avslører det sanne innholdet og intensjonene til et domene, er det noe som er fisket der. Dessverre slutter elevene ofte på nettsteder de ikke bør besøke. Det er viktig å filtrere ut all giftighet på internett, slik at de kan fokusere på de faktisk nyttige linkene og nettstedene som kan brukes til å forbedre sine ferdigheter.

Webroot gir de nødvendige verktøyene for å overvåke nettbasert navigering og sørge for at ingen uønsket nettside blir tilgjengelig. Blokkering av all skadelig informasjon og innhold er avgjørende for en sikker og produktiv surfing økt.

Null toleranse for adware og spyware

I dag brukes adware for å registrere hva folk viser interesse for på nettet, slik at annonsører kan sende de riktige annonsene. Dette er noe de fleste har blitt vant til. Selv når du navigerer på de mest populære nettstedene, vil brukerne alltid se et stort annonsevindu med noe de er interessert i.

Dette er noe du kan klare hjemme, men det bør absolutt ikke være en del av utdanningssøket. Når elevene bruker skoledatamaskiner for eksempel å gjøre forskning for et prosjekt, må de kunne fokusere på det aktuelle materialet. Hvis deres økt blir konstant avbrutt av fristelser og gener som annonser, blir det mye vanskeligere for dem å fokusere på sitt arbeid. Webroot tolererer ikke spyware og adware. Tjenesten er flott for å blokkere den typen trussel helt fra begynnelsen.

VIPRE

Detekterer trusler er noe som bør tas svært alvorlig og VIPRE gjør nettopp det. Å være i stand til å beskytte skoler eiendom er alltid grunnleggende, spesielt på grunn av det brede spekteret av problemer som kan vises. VIPRE har en ren tilnærming til hvordan det handler om trusler. Dette verktøyet gjør det enkelt å spore, oppdage og forhindre trusler.

Mer komplisert enn det ser ut

På overflaten ser VIPRE ut som et enkelt antivirusprogram. Hvis du graver dypere, kommer du til å finne noe mye mer enn det i form av en fullt funksjonell rootkit, spyware og til og med TROJAN fjerner.

Dette er noen av de mest onde truslene der ute. Å ha å håndtere dem er åpenbart ikke veldig hyggelig. Ikke forberedt er enda verre, og derfor er det viktig å ha en antivirusløsning som kan håndtere dem.

Det er her VIPRE kommer inn, da det er en flott løsning for utdanningssystemet når det gjelder digital beskyttelse. På samme måte som de andre løsningene som presenteres på denne listen, kommer det med noen gode rabatter som hjelper skolene å tilby studentene antivirusbeskyttelse av høy kvalitet.

Veldokumentert

Når det gjelder beskyttelse mot trusler, er det viktig for antivirusprogrammet å kunne oppdage disse problemene. Testene har blitt gjort, og det virker som VIPRE kan oppdage det store flertallet (nesten 90%) av alle truslene kastet på det, ut av mer enn 130 farlige ondsinnede enheter. Denne listen fortsetter å vokse og vil aldri slutte å ekspandere. Antivirus er ment å vokse i form av en database sammen med trusler. På denne måten vil den kunne motvirke trusler når situasjonen krever det.

Microsoft Windows Defender

De nyeste versjonene av Windows 10 har forbedret Windows Defender betydelig. Mens de tidligere Windows Defender-utgavene var ganske mye en vits som ikke var i nærheten av å være funksjonell, endret Windows 10 det. Nå kan brukerne faktisk nyte en veldig sterk antivirusløsning som ser mye oppmerksomhet fra Windows-utviklerne.

Ingenting slår gratis

Vi snakker om flotte antivirusløsninger som du kan få et veldig godt tilbud som en del av et tilbud om tilbud eller tilbud. Men i stedet for å betale en rimelig eller rimelig buntpris, slik at du kan beskytte skolens datamaskiner, hva med å ikke betale i det hele tatt? Dette er mulig med Windows Defender fra Microsoft, som kommer med direkte inn i operativsystemet.

Hvis du installerer Windows 10 på skoledatamaskinene, får du også Windows Defender gratis. Verktøyet er bakt inn i selve operasjonen, slik at det ikke må styres som en individuell tjeneste eller funksjon. Dette treffer en ekstra bekymring fra listen til for skoladministratorer eller budsjettansvarlige. Det eneste som folk kan være redd for i denne situasjonen, er kvaliteten på antivirusprogrammet.

Som nevnt tidligere har Microsoft virkelig styrket spillet sitt på mange områder som tidligere har blitt ignorert. Nå er sikkerhet et av selskapets hovedfokusområder. Windows Defender er nå i stand til å beskytte datamaskiner fra selv de mest alvorlige truslene.

Creators Update gjør det enda bedre

Med andre antivirusprogramvareløsninger kan det være mye vanskeligere å faktisk administrere plattformen og installere de nyeste oppdateringene. En utdanningsrabatt kan tilby basepakken, men vil den inneholde kommende oppdateringer og oppgraderinger? Noen kanskje, noen kanskje ikke.

En ting du kan vite sikkert er det faktum at du automatisk vil bli kvalifisert for de nyeste oppdateringene som kommer til Windows Defender gratis. Med utgivelsen av Creators Update for Windows 10 har Windows Defender Security Center hatt store forbedringer på toppen av det som allerede var et lovende nytt initiativ. Det er satt til å fortsette med flere oppdateringer som regelmessig utgis.

SOPHOS

Sist men ikke minst, vi har SOPHOS, en annen sikkerhetsløsning som lover å holde et helt nettverk sikkert til en virkelig god pris. Så hva gjør SOPHOS bedre enn de andre presenterte løsningene? Det handler ikke om å være bedre, men å være hva en bestemt institusjon trenger. Ikke alle skoler har samme oppsett, og det betyr at de løsningene de trenger, kanskje også er forskjellige.

Å kunne identifisere det som trengs er noe som skoleledere burde jobbe mest på. Hvis det er en IT-avdeling eller IT-veileder, er det deres jobb å se hva slags IT-infrastruktur er på plass og hvilken tjeneste som er best for den.

Flere plattformer samtidig

Med SOPHOS har studentene tilgang til flere plattformsbeskyttelser til enhver tid. Noen skoler har et komplett sett med tabletter for hver av sine datamaskiner som en komplementær løsning. Noe som det ville definitivt ha nytte av å kunne bruke antivirusbeskyttelsen på flere plattformer.

Det handler ikke bare om forskjellige plattformer som i helt forskjellige enheter, men også om forskjellige dataplattformer. Så hvis den aktuelle skolen også har noen Mac eller Linux tilstøtende enheter på toppen av sin Windows hovedplattform, kan SOPHOS håndtere det. Det er alltid best når alle enhetene i et nettverk er under samme banner eller i dette tilfellet under samme antivirusløsning.

Flott ledelse

Ledelsen er svært viktig som tidligere nevnt, men SOPHOS går virkelig den ekstra milen for å bringe dette inn i brukerens oppmerksomhet. Administrere sikkerhetsdetaljene dine har aldri vært enklere. Ved hjelp av SOPHOS-antiviruset kan brukerne skikkelig administrere sine erfaringer og nettverksinnstillinger, slik at de passer til skolens spesifikke behov og krav.

En av de verste tingene som kan gjøres med noen form for digital programvare, er å anta at en "one size fits all" tilnærming vil lykkes i 100% tilfeller. Det kunne ikke være lenger vekk fra sannheten, og det faktum at SOPHOS lar deg omjustere og re-størrelse i henhold til dine behov, er en svært viktig fordel.

Å ha antivirusbeskyttelse er en av de viktigste tingene når det gjelder bruk av datamaskiner. I en offisiell utdanningsbasert institusjon er det enda viktigere for at det skal stå i oppfyllelse. Det er fordi det er så mange mennesker som risikerer å lide konsekvensene av at de ikke har en sikkerhetsløsning på plass for et nettverk som daglig blir tilgang til av mange mennesker.

Med tanke på kostnadene ved å ha profesjonell antivirusbeskyttelse installert, å kunne få tilgang til et spesialtilbud som rabatterer et program for at det skal installeres på et nettverk dedikert til utdanning, er kritisk for stabiliteten til både den skolens IT-plattform, men også dens budsjett.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i juli 2017 og har siden blitt revidert og oppdatert med nye produkter, slik at våre brukere vil ha et bredere spekter av alternativer.