5 måter å fikse NOX-emulatorforsinkelser som virkelig fungerer

Har du NOX installert på din PC? Opplever du noen form for lag mens du kjører den? Denne artikkelen er spesielt designet for deg! Her vil vi vise deg noen av de mest effektive feilsøkingsrettingene, for å løse lagringen og øke hastigheten på NoxPlayer.

NOX er en Android-emulator for PC, som i utgangspunktet er designet for å ha råd til PC-brukere muligheten til å nyte Android-spillopplevelse på sine datamaskiner. Emulatoren er egnet for å fungere perfekt (i synkronisering) med de fleste Windows-PCer.

Men, avhengig av systemets (PC) -konfigurasjon, innstillinger og spesifikasjoner, kan det hende du opplever noen lags mens du kjører NOX. I hovedsak er emulatorens ytelse helt avhengig av systemets ytelse.

Derfor, hvis du opplever noen form for lag mens du kjører NoxPlayer på PCen din, følger du denne artikkelen med rapt oppmerksomhet, da vi gir deg fem av de mest pålitelige feilsøkingsløsningene, for å løse og fikse NOX-emulatorlag.

Hvordan lagrer jeg NOX emulatorlag på PC?

Følgende feilsøkingsrettinger utgjør noen av de mest effektive metodene, for å fikse NOX-emulatorlag på PCer.

  1. Aktiver virtuell teknologi (VT) på systemet ditt

Virtual Technology (VT) kommer innbygget med de fleste standarddatamaskiner. Men de fleste ganger er VT-funksjonen vanligvis deaktivert, i så fall er du bundet til å oppleve noen lags mens du kjører NOX-emulatoren.

For å løse dette problemet, er alt du trenger å gjøre, for å aktivere VT-innstillingen på systemet, og du vil oppleve en betydelig økning i NOXs kjørehastighet.