5 tennisanalyseprogramvare for å forbedre spillet ditt i 2019

Å analysere et spill er like viktig for trenere som det er viktig for spillerne å forbedre spillet sitt. Å måle en spillytelse gir en grundig titt på spillerens ytelse. På samme måte, i tennis, øker en tennisanalyses programvare intensiteten og volumet av spillerens ytelse ved hjelp av postanalyserende funksjoner.

Fra sanntidsanalyse eller flere kameravinkler til redigering eller videoanalyse er det flere måter å analysere spillet på. Dette bidrar til å forbedre en individuell spillers eller lagets ytelse der den trenger det. Innspilling og import av kamper eller praksis er også viktige funksjoner som hjelper deg med å diagnostisere kampen.

Her er en rask liste over noen av de beste tennisanalyseprogramvarene for nøyaktig evaluering.

5 tennisanalyseværktøy som skal brukes i 2019

1

Dartfish

Dartfish lar brukerne fremheve hva som er viktig og lar dem forberede sin analyse, uten problemer. Det lar brukerne registrere og importere tenniskamper eller til og med praksis. Videre kan spillerne også bruke myDartfish-notatet til å analysere viktige handlinger mens kampen er på.

Kampopptaket kan også blandes i Dartfish 360 S for å starte effektiv videoanalyse. Det hjelper også brukerne seg klar til neste tenniskamp.

Det gjør det mulig for tennistrener å analysere spilleren og dermed bygge opp sin etterkonkurranse. Trenere kan hjelpe teamet deres å finne ut nøyaktig hvor det er mulighet for forbedringer. Dette oppnås ved å markere hva handlingen avslører ved hjelp av dynamiske verktøy som tegninger, øyeblikkelig replay og så videre.

Brukere kan også analysere og raskt kategorisere understreker og filtrere de mest avslørende delene av spillene.

Denne programvaren kan også filtrere praksiskampene for å få den mest effektive tilbakemeldingen. Hva mer? Appen tillater også brukere å dele tilbakemelding med tennisspilleren, umiddelbart.

Kampopptakene kan lagres i den sikre Smartcloud og deretter åpnes av spillerne, fra hvilken som helst plassering. App lar trenerne ta laget sitt til neste nivå, uten problemer.

Pris: gratis prøveversjon tilgjengelig. Oppgradering starter fra $ 5 / mo.

2

Tennis Analytics

Tennis Analytics tillater trenere å måle ytelsen på to områder. Matchanalyse, som diagrammer sammen med tilhørende video og Ferdighetsanalyse, som fokuserer på teknikk.

Appen kartlegger den matchende filmen og oppretter en online-kampsindeks (søkbar). Den gir den komplette "ballen i spill" basert på poengsummen, med alle KPIene (nøkkelindikatorer) på plass.

Programvaren lar brukerne lete etter bestemte matchdefinerte instanser ved hjelp av søkeord og deretter dele resultatene med spillerne. Brukere kan få omfattende kamprapporter som gir et øyeblikksbilde av spillernes tilbøyeligheter.

Mens denne sportsvideoanalysesoftwaren er enkel å bruke, gir den også dyptgående detaljer og rask avspillingstid. Den registrerer viktige data fra enhver konkurransedyktig tenniskamp.

Videre gir programvaren brukere mulighet til å se 2 timers kamp på 15 minutter, mens de detaljerte detaljene hjelper brukerne med å planlegge hva de skal jobbe med hver spiller.

Pris: Pakken starter fra $ 99.

3

Performasports

Performasports er en annen flott tennisanalyseprogramvare som hjelper brukerne til å forstå hva som skjer i kampen. Brukere kan sette opp sine tennis KPI som de vil estimere og vurdere mens kampen er på.

Det gir brukerne mulighet til å øke dybden og volumet av ytelsesevalueringen ved hjelp av multianalytisk kombinasjon og endeløse KPIer gjennom videoanalyse når spillet er over.

Live game tagging er en annen funksjon som lar brukerne enkelt merke en tennisspill på iPad. Brukere kan spore ytelse, få innsikt og mer med denne funksjonen.

Brukere kan også tilpasse hendelse maler som passer deres tennis lingo og strategisk fokus. Det lar brukerne også synkronisere live-spilldata med video for å lage videoanalyse med umiddelbar effekt.

Brukere kan også importere spillvideoer og bruke endeløse KPI'er til å merke evalueringen etter spillet. Videre kan brukerne også redigere og notere videoanalyse umiddelbart, velg den merkede hendelsen for å gå direkte til scenen og mer.

Best av alt, kan brukerne også synkronisere sin sanntids statistiske analyse ved hjelp av spillvideoen. Flere kameravinkler og tegneverktøy er blant de andre hovedfunksjonene i denne programvaren.

Pris: 21-dagers gratis prøveversjon tilgjengelig. Oppgradering starter fra $ 299 / år.

4

Kinovea

Kinovea, som de hevder fungerer som et mikroskop for videoer. Denne gratis og open source tennisanalyseprogrammet er en videospiller som analyserer sport, som inkluderer tennis. Den er utstyrt med et sett med verktøy som registrerer, bremser, foretar en undersøkelse, sammenligner, annoterer og evaluerer tekniske forestillinger.

Det er et enkelt, men kraftig program som enkelt kan brukes i klasserom og for olympisk trening. Trenere kan forbedre sportvideoen ved å inkludere piler, beskrivelser og andre saker til viktige områder. I tillegg kan brukerne se to videoer ved siden av og til og med synkronisere dem med en vanlig hendelse.

Programvaren lar brukerne også manuelt måle vinkler, avstander og tider. Alternativt kan de også bruke halvautomatisk overvåkning for å følge instruksjonene til videopunktene.

Hva mer? Brukere kan også eksportere analysen til regneark som er nyttige for vitenskapelige undersøkelser og videre håndtering.

Pris: gratis.

5

Spill smart tennis

For de som leter etter en brukervennlig tennisanalyseprogramvare, er Game Smart Tennis en flott programvare. Den tilbyr kampstatistikk og videoanalyse som sparer tid og tar spillet til neste nivå.

Videre kan brukerne dele sine fangede kamper på programvaren, og det gir detaljert statistikk sammen med en videoredigeringsrapport som er redigert og søkbar.

Kampanalysegenskapen inneholder statistisk og video rapport av kampen. Den har avansert videoredigeringsteknologi blandet med enorm kunnskap. Analyseresultatene hjelper brukere å se og identifisere styrker og svakheter sammen med mønstre.

Det identifiserer også vaner og tilbøyeligheter i spillet som ellers ikke blir plukket opp mens du bare ser på spillet.

Best av alt gir programvaren en profesjonell og detaljert oversikt over hva som er sett i spillet, til trenerne og analytikerne. Ekspertdiagnostiseringsrapporten inneholder alle spillplaner, henrettelser, hovedpunkter og tilbøyeligheter.

Pris: starter fra $ 70.

Sporing av spillytelsen er ekstremt viktig, spesielt for trenerne. Dette hjelper dem med å ta lagets ytelse til neste nivå med avansert evaluering. Listen over de beste tennisanalyseprogrammene ovenfor gir det beste blant mange. Så velg den som passer deg best og begynn å analysere spillytelsen i dag!

RELATERTE POSTER:

  • 5 beste programvare for å analysere sjakkspill i 2018
  • 4 fotball analyse programvare for PC for å hjelpe deg å vinne alle kampene
  • 5 beste hockey videoanalysesoftware som skal brukes på Windows 10