5 programvare for å fikse ødelagte Microsoft Word-dokumenter i en jiffy

Det er ikke noe mer irriterende enn å måtte få tilgang til et Word-dokument, og det er ikke mulig å gjøre det på grunn av noen feilmeldinger.

Når du prøver å åpne dokumentet, får du en feil som sier at noe i tråd med Word ikke kunne lese dette dokumentet. Det kan være skadet eller annen variasjon.

Word-dokumenter kan bli ødelagt av en rekke årsaker. Den vanligste årsaken til denne feilen er et problem med en overskrift som finnes i dokumentet. Men uansett hva problemet er, hvis du ikke får tilgang til filen, kan du ikke endre feilen.

Hvis du har å gjøre med disse problemene, har du lykke til! I denne artikkelen vil vi utforske noen av de beste programvarealternativene på markedet som lar deg reparere et hvilket som helst Word-dokument og enkelt gjenopprette det til det opprinnelige formatet.

Som et pluss, i slutten av denne artikkelen finner du informasjon om hvordan du kan reparere ditt Word-dokument ved å bruke de innebygde alternativene. Les videre for å finne ut mer.

5 verktøy for å reparere ødelagte Microsoft Word-dokumenter med letthet

1

Stellar Phoenix Word Repair

Denne programvaren er et utrolig kraftig verktøy for Word-dokumenter, som gjør at du enkelt kan gjenopprette alle dataene som finnes i filene dine, samtidig som du har samme format som den opprinnelige versjonen.

Denne programvaren kan reparere Word-dokumenter uten å endre innholdet på noen måte. Det betyr at hele teksten, bildene, skriftvalgene, overskriftene / bunntekstene, forblir nøyaktig som de var.

Med denne funksjonen kan du spare tid og ikke måtte lese gjennom hele dokumentet og se etter manglende deler.

Stellar Phoenix Word Repair gir deg 3 forskjellige forhåndsvisningsmuligheter, slik at du kan se dokumentet ditt med som et fullstendig dokument, med filtrert tekst, og også 'RAW Text'.

Phonenix Word Repair kan også utføre 3 forskjellige typer reparasjoner:

 • Enkel Reparasjon - designet for reparasjon av. DOC og. DOCX filer med mindre korrupsjon
 • Advance Repair - dette alternativet reparerer korrupte .DOC-filer mer grundig enn den forrige versjonen
 • Rå gjenoppretting - reparerer svært ødelagte Word-filer i RAW-tekst

Du kan finne en god kilde til informasjon på den offisielle Wondershare-siden.

 • Last ned nå Stellar Phoenix Word Repair
2

Reparere Mitt Ord

Reparasjon Mitt Ord er en flott, enkel å bruke og gratis programvare som lar deg gjenopprette teksten fra en ødelagt Word-fil (bare .doc filutvidelser).

Teksten som kommer fra denne prosessen kan da lagres uten feil i et nytt Microsoft Word-dokument.

Selv om denne programvaren ikke fungerer med Office 2007 .docx-filer, er det fortsatt en god løsning å lagre dataene dine fra filer med korrupsjonsproblemer.

Det vil reparere Microsoft Word 6.0, Word 95, 97, 2000, XP og 2003. Hvis dine ødelagte filer ikke er i en av de kompatible filtypene, kan du alltid bruke et ordkonverter til å transformere dokumentet, og deretter få tilgang til teksten innsiden av den.

Last ned Reparasjon mitt Ord

3

Gjenoppretting for Word

Som navnet antyder, er Recovery for Word et flott programvarealternativ som gir deg muligheten til å gjenopprette .doc, .docx, .docm og også .rtf tekstformat.

Den støtter alle Word-versjoner som starter med Microsoft Word '97 og slutter med Microsoft Word 2016-utgaven.

Med denne programvaren kan du unngå å miste viktige data som er lagret i Word-dokumenter ved å analysere den ødelagte filen, identifisere de korrupte elementene og eksportere alle viktige data som den kan finne. Hvis korrupsjonsnivået er veldig sterkt, kan noen av dataene gå tapt.

Når de gjenopprettede dataene er hentet fra det skadede Word-dokumentet, lagrer denne programvaren informasjonen i et nytt .rtf-dokument, og deretter kan du lagre det i et nytt Word-dokument.

Denne programvaren kan reparere tekst og formateringsstilen til dokumentet, tabellene, punktpostlister, bilder flyttes til slutten av dokumentet, diagrammer og tegninger, etc., inkludert OLE-objekter og nettadresser.

Du kan prøve demoen som er funnet på siden Recovery for Word for å forsikre deg om at denne programvaren faktisk fungerer. Det er verdt å nevne at demoversjonen bare støtter å gjenopprette en begrenset mengde data.

Prøv Recovery for Word

4

DocRepair

DocRepair er et annet nyttig verktøy for gjenoppretting av data som er designet spesielt for å håndtere ødelagte, skadede eller bare Word-dokumenter som ikke kan åpnes av en eller annen grunn.

Denne programvaren fungerer perfekt med dokumenter som er opprettet i Microsoft Word 6.0, Word 95, 97, 2000, XP, 2003, 2007, 2010, 2013 og Word 2016 for Windows. Denne programvaren lar deg også reparere ødelagte filer opprettet i Word 2007 .doc og .docx.

Bruke denne programvaren gir deg muligheten til å transformere nesten alle Word-dokumenter til en åpen fil, og kan løse problemer hvis Word kommer fast, selv om dokumentet åpnes.

Dette programmet kan også gjenopprette dokumentfiler fra skadede disker og dårlige sektorer på datamaskinens harddisk.

Her er noen andre kjente funksjoner:

 • Uni-kode og flerspråklig støtte
 • Kan hjelpe stor når dokumentets struktur er skadet - ugyldig sti, tillatelser
 • Skanner automatisk for eventuelle potensielle ødelagte filer på harddisken din
 • Henter alle aspekter av data som finnes i Word-dokumentet - tekst, tabeller, bilder, etc.

Last ned DocRepair

5

Kernel for Word

Kernel for Word er et annet flott programvarealternativ som lar deg løse korrupsjonsfeil i Word-dokumentene dine, og støtter et bredt spekter av formater som .doc, docx, .dot, .docm, .dotx, .dotm.

Denne programvaren ble designet spesielt for å takle alle aspekter av datagjenoppretting fra dokumenter. Kernel for Word gir deg en rask gjenopprettingsalternativer for dokumentene dine, uansett hvor stor filen er.

Kernel for Word kan også beholde det opprinnelige innholdet fra dokumentet som tabeller, formateringsstiler, signaturer, bilder, etc. Kernel for Word kan gjenopprette flere dokumenter samtidig, og tilbyr også full støtte for RTF-tekst.

Umiddelbart etter at gjenopprettingen er fullført, har du muligheten til å forhåndsvise det reparerte dokumentet, og deretter eksportere det til et nytt MS Word-dokument.

Kernel for Word ble utgitt i en prøveversjon og fullversjon. Prøvingsversjonen lar deg fikse feil i Word-dokumenter, og tilbyr alle de flotte funksjonene vi presenterte ovenfor, men kan ikke eksportere de reparerte filene.

For å lagre filene dine må du eie den fullstendige versjonen av Kernel for Word, men du kan bruke prøveversjonen til å teste ut hvor mye data faktisk kan gjenopprettes fra din spesifikke fil, og hvis det er verdt prisen, Deretter bestemmer du om det er verdt pengene eller ikke.

Last ned Kernel for Word

6

Innebygde løsninger for å reparere skadede Word-dokumenter

Microsoft Word har to innebygde løsninger for å håndtere en ødelagt fil, og begge kan nås fra File Open-dialog. Det lar deg velge mellom å bruke ' Åpne og reparere ', og også ' Tekstgjenoppretting ' -alternativer.

Deretter skal vi utforske trinnene du må ta for å kunne bruke hver enkelt av dem.

 • Åpne og reparer

For å få tilgang til dette alternativet må du først åpne et nytt Word-dokument. Deretter vil du klikke på Fil> Åpne, og bruk deretter bare ett klikk for å velge den ødelagte filen.

Merk : Hvis du dobbeltklikker på den, prøver den å åpne den i Word, og du får samme feilmelding.

For å finne alternativet Åpne og reparere, må du nå klikke på den svarte pilen som finnes på høyre side av knappen Åpne, og velg Åpne og reparer.

Dette vil gjøre at Word-programmet prøver å reparere det korrupte dokumentet, hvis det gjør det, kan du gjenopprette alle dataene og også gjenvinne tilgangen.

 • Tekstgjenoppretting

Dette alternativet finner du også i dialogboksen Fil Åpne . Du kan finne det ved å klikke på rullegardinboksen som sier "Alle Word-dokumenter", og velg Gjenopprett tekst fra hvilken som helst fil .

Når du har fullført det første trinnet, prøver Word å gjenopprette tekst som finnes i dokumentet. Resultatene du vil få, avhenger veldig mye av hvordan filen har blitt skadet, men disse to alternativene kan være nyttige.

Konklusjon

I denne artikkelen har vi utforsket noen av de beste strategiene for å gjenopprette data eller reparere skadet / skadet Microsoft Word-dokumenter. Programvarealternativene vi har oppført i denne artikkelen vil sikkert hjelpe deg med å unngå dette problemet i fremtiden. Vi har også oppført 2 innebygde gjenopprettingsalternativer funnet i Word.

Med dette settet med kunnskaps- og funksjonslister, trenger du aldri å bekymre deg igjen om hvordan du håndterer feil fra viktige Word-dokumenter.

Noen alternativer tillater deg å lagre prosessdokumenter, andre støtter bare et bestemt filformat, men generelt har du alle verktøyene som trengs under beltet for å oppnå gode resultater.

Vi vil gjerne finne ut hvilket programvarealternativ eller innebygd alternativ du brukte til å løse dine skadede Word-dokumentproblemer. Gi oss beskjed om din mening i kommentarfeltet nedenfor.

RELATERTE GUIDER DU TRENGER FOR å sjekke ut:

 • Konverter PDF-filer til Word-dokumenter med disse 5 verktøyene
 • 'Vil du også lagre endringer i dokumentmalen' Microsoft Word-melding
 • Har du ikke Microsoft Office? Last ned gratis Word Viewer for. Docx-filer