5 hodetelefonprogramvare for topp lydopplevelser selv på billige enheter

Et godt par hodetelefoner gjør en forskjell, periode. Du kan føle forskjellen i lydkvaliteten så snart du bytter en billig hodetelefon med høyhastighets hodetelefoner.

Imidlertid kan det hende du føler at hodetelefonen ikke tilbyr den beste lydutgangen i standardmodus. Datamaskinens standardutjevning kan knapt gjøre rettferdighet til hodetelefoner.

Dette er hvor tredjeparts programvare for hodetelefoner kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av det nye par hodetelefonene. Selv om du har en billig hodetelefon, kan denne hodetelefonprogramvaren sikkert gjøre en forskjell.

Det er ikke så mange hodetelefoner som er tilgjengelige for deg å prøve, men av få tilgjengelige, tok vi dem for et snurr for å finne det beste fra partiet. Denne hodetelefonprogramvaren kan hjelpe deg med lydkalibrering og støtter også virtuell surroundlyd for spill og musikk.

I denne artikkelen tar vi en titt på den beste hodetelefonprogramvaren for å forbedre din spill-, musikk- og filmlydopplevelse.

Beste programvare for hodetelefoner for spillere og musikelskere

1

Sonarworks True-Fi

  • Pris - Gratis prøveversjon / € 79

True-Fi fra SonarWorks er en lydkalibreringsprogramvare for Windows-enheter som snart kommer til å gå raskt til smarttelefoner.

SonarWorks hevder å tilby den ultimative lyden i hodetelefoner til jevnlige under-par hodetelefoner gjennom sin høyt hevede hodetelefonkalibreringsteknologi.

SonarWorks bruker den samme teknologien som brukes i opptaksstudier og bringer den til massene med sin True-Fi-programvare for hodetelefoner. Programvaren støtter for tiden over 287 par hodetelefoner fra populære merker, inkludert Sony, Beats and Audio Technica.

Å være en kalibreringsprogramvare True-Fi tilbyr et intuitivt brukergrensesnitt. Programvaren prøver å gjøre opp i det området hvor hodetelefonene mangler mest. Hvis hodetelefonen mangler mellomkant, vil den øke midtområdet samtidig som det gir en mer naturlig høy end.

Selv med billige hodetelefoner, kan du føle forskjellen som den gir et bedre bassrespons (hvis det mangler) og bedre klarhet og detaljer i den høye enden.

True-Fi behandler all datamaskinlyd og fungerer på systemnivå mens prøvefrekvensen avhenger av maskinens WASAPI-enhet. Den tilbyr også +/- 0, 99 dB nøyaktighet med individuelt kalibrerte hodetelefoner og +/- 3 dB nøyaktighet for hodetelefoner med gjennomsnittlige profiler.

True-Fi er et glimrende stykke programvare for de som jakter på naturlig hodetelefoner. Det kommer også med en personlig hørselskonfigurasjon og tilpasset lydpreferansefunksjon også.

Prisen ser seg bratt ut for en lydkalibreringsprogramvare, men hvis du eier et avansert par hodetelefoner og ser ut til å få mest mulig ut av det, er True-Fi den programvaren du trenger.

Last ned SonarWorks True-Fi fra den offisielle nettsiden

2

Razer Surround Pro

  • Pris - Gratis / Pro $ 19, 99

Razer er kjent for sine spillbaserte bærbare datamaskiner og tilbehør. På toppen har Razer også ganske mange programvare som Surround Pro. Dette er et surround-lydprogram som gjør at brukerne kan oppleve den beste virtuelle 7.1-kanals surroundlyden på en hvilken som helst stereohodetelefon.

Det er to versjoner av Razer Surround. Selv om standardversjonen er gratis, kommer Pro-versjonen av det samme med noen flere ekstra funksjoner og koster 19, 99 dollar på sitt offisielle nettsted.

Som sagt tidligere, fungerer Surround Pro med hvilken som helst hodetelefon, inkludert Razer-hodetelefoner. Programvaren tillater brukerne å kalibrere posisjonslyd som etter deres preferanser. For spillere kan dette være en fordel.

Bortsett fra spill, kan Razer Surround generelt justere lyden for musikk og film som gir bedre lytteopplevelse. Razer Surround Pro tar tidsforsinkelse, lydinterferens, amplitude og andre faktorer og skaper lyder fra hvilken som helst avstand og retning.

Den personlige kalibreringen kan lagres i skyen og brukes på hvilken som helst datamaskin ved å logge inn på din Razer-konto, og sparer deg for å måtte kalibrere lydinnstillingene manuelt for hver datamaskin.

Den gratis versjonen av Razer Surround støtter 7.1 Surround Sound, forhåndskonfigurert kalibrering for razor lydprodukter og fungerer også med hodetelefoner fra tredjepart.

Surround Pro, derimot, tilbyr flere, inkludert bassforsterkning, lyd normalisering, stemme klarhet for innkommende kommunikasjon, stemme nivå justering, 11 forhåndsinnstilte og kunde equalizer innstillinger og muligheten til å kalibrere til individuelle preferanser.

Last ned Razer Surround Pro

3

Dolby Atmos for hodetelefoner

  • Pris - Gratis prøveversjon / $ 14.99

Enten du vil ha presisjonslyd for PC-spill eller spektakulær lyd mens du ser på filmer og lytter til musikk, kan Dolby Atmos for hodetelefoner tilby alt. Det er en premium hodetelefonkalibreringsprogramvare som koster $ 14, 99, men leveres med 30 dager gratis prøveperiode.

Dolby Atmos for hodetelefoner fungerer sammen med Windows 10 og Xbox-konsollen og er kompatibel med alle stereohodetelefoner som ligner på Razer Surround Pro.

Programvaren bruker lydobjektmetadataene til å riktig plassere lyden i 360 graders plass, slik at den kan få mer enn to høyttalerlyd for hodetelefonbrukerne.

Ifølge Dolby kan programvaren hjelpe deg med å finne lagkamerater, fiender og hindringer i konkurrerende spill. Bortsett fra det kan du også nyte musikk og filmer med en mer omfattende opplevelse.

Vær oppmerksom på at Dolby Atmos for hodetelefonfunksjonen bare er tilgjengelig på Windows 10 skaperen oppdateringer eller over kjører maskiner.

Last ned Dobly Atmos for hodetelefoner

4

Romlig lydkort

  • Pris - Gratis / Noen funksjoner er premium

Spatial Sound Card er en av de nyeste deltakerne i hodetelefonens surroundlydprogramvare og tilbyr 5.1 surroundlydopplevelse helt gratis, i hvert fall for nå.

Dette programmet er utviklet av et amerikansk studio, og er hovedsakelig rettet mot spill som vil ha nedsenkende surroundlydopplevelse ved bruk av hodetelefonene.

Den leveres med et enkelt brukergrensesnitt og er den enkleste hodetelefonprogramvaren fra partiet. Utvikleren hevder at programvaren kan tilby kino-lignende opplevelse mens du ser på filmer og eksepsjonell lydkvalitet, og mens du lytter til musikk.

Under spill sesjoner kan du nettopp høre fiender og lagkameratbevegelser og også låse opp en valgfri lav latent modus optimalisert for pro spillere. Lav latency-funksjonen blir tilbudt som et kjøp i app.

Last ned romlig lydkort

5

FxSound Enhancer

  • Pris - Gratis prøveversjon / Premium $ 49.99

FxSound Enhancer er ikke en virtuell surround sound-programvare for hodetelefoner, men en lydforsterker som tilbyr lyd med høy oppløsning, full tilpasning og tonnevis med forhåndsinnstillinger.

FxSound Enhancer øker lydkvaliteten til innholdet som spilles på PC. Programvaren kan optimalisere musikk i sanntid og tilby økt bass og krystallklar lyd og høy troskap.

Den har også en 3D-surroundlydfunksjon med 7.1 surroundlydstøtte, som gjengir lydkvalitet i høykvalitets studio for hodetelefoner.

FxSound Enhancer er svært tilpassbar som du justerer effektene for trygghet, atmosfære, 3D surround, dynamisk boost og bassfunksjoner. Den har også over 20 forhåndsinnstillinger og lar deg justere lydutjevningen nøyaktig.

FxSound Enhancer er en premium programvare og koster rundt $ 49, 99. Du kan bruke prøveversjonen før du velger premiumversjonen av FxSound Enhancer.

Last ned FxSound Enhancer

Konklusjon

Forskjellen i kvalitet du vil se, avhenger av hvilken type hodetelefon du eier. Mens du kan se betydelig forbedring i kvalitet og klarhet fra en avansert hodetelefon, kan forskjellen ikke være så dramatisk med hodetelefoner med lav pris.

Likevel tilbyr de fleste av disse verktøyene en gratis prøveversjon, så du har ingenting å tape hvis du bestemmer deg for å gi disse verktøyene et skudd.

Vi er enige om at lydkvaliteten kan være subjektiv og det vi anser som gode, kan ikke være alles oppfatning. Derfor har vi samlet den beste programvaren for hodetelefoner som kan imøtekomme behovene til forskjellige mennesker.

Gi oss beskjed om din favorittvalg i denne listen i kommentarene nedenfor.