5 beste programvare for hardt overflate modellering [FRESK LISTE]

Som i andre yrker, trenger du riktig utstyr for å lykkes som en hard overflateartist. Spesielt trenger du den beste programvaren for hardt overflate modellering og overfylt kreativitet på minimum.

Faktisk setter en slik programvare deg i fare for å bli etterlatt av konkurransen, selv om du er en pro designer.

Heldigvis er det ganske mange gode programvare for hard surface designer, men før vi ser på dem, la oss få det grunnleggende ut av veien.

Hva skal du se etter i en hardt overflatemodelleringsprogramvare

Det er sant at de fleste av de tilgjengelige alternativene gjør jobben. Det er imidlertid noen fremtredende forskjeller i arbeidsflyt, grensesnitt, add-on og slike variabler.

Og så som en kunstner, koker det ned til spørsmålet om grensesnittet fungerer for deg, bransjen du tilhører, og andre hensyn som din erfaring.

Når det er sagt, skal kvaliteten på sluttproduktet være den viktigste determinant. I tillegg bør programvaren gjøre designprosessen jevn slik at kreativiteten kan skinne.

Hva er best programvare for hard overflate modellering?

Interessant, kunstnere har vært engasjert i en oppvarmet debatt om hvilke er virkelig den beste programvaren for hardt overflate modellering de siste par årene.

Navn som Maya, 3DS Max og til og med opp og kommende Blender har blitt bandied om som det aller beste.

Og det finnes dusinvis av andre alternativer, både abonnementsbaserte og freeware hver med sine egne styrker og feil.

Så, hva er den aller beste programvaren for harde overflater? Her er hva våre redaktører og interne designere tenker.

Her er den beste programvaren for Hard Surface Modeling

1

Autodesk Maya (Editor's Choice)

Mayas imponerende samling av kraftige modelleringsverktøy setter den foran konkurransen med miles.

Enda bedre, grensesnittet har nylig blitt revidert og kommer nå med en revolusjonerende UV-verktøykasse med forbedrede verktøy og funksjonalitet.

Du vil dermed elske hvordan det gjør det lett å flyte med det enklere symmetriske modelleringen som et resultat av det forbedrede symmetriverktøyet.

På samme måte bidrar den berømte skulpturverktøyet til å skape og omforme modeller mer intuitivt og kunstnerisk.

På samme måte forbedrer Mayas effektive bibliotek konsistens i boolske operasjoner som gjør det kjempebra for polygonmodellering.

Den interaktive arbeidsflyten, utseendet og følelsen er alle designet for å hjelpe hardt overflate artister jobbe raskere og å levere kjevefelle hardt overflate kreasjoner.

Jo, programvaren er litt kostbar, men briljansen kompenserer fullt for hullet det brenner i lommen.

Du kan laste ned Maya Free Trial og nyte godheten i 30 dager.

- Få nå Autodesk Maya

2

AutoDesk 3ds Max (Anbefalt)

3DS Max anses raskere for krevende prosjekter med hardt overflate modellering. Faktisk følte noen av redaktørene at UV-projeksjonsverktøyene og utjevningsgruppene er utrolig bedre enn nesten alle andre verktøy fra Autodesk.

Følgelig er det et utbredt inntrykk av at 3DS Max er referanseporteføljen når det gjelder harde overflater.

Vel, da vi skannet sine evner, er det vanskelig å være uenig.

Først kan du lage modeller på mange intuitive måter. Du kan også enkelt trekke ut informasjon for din modell for å informere planlagte modifikasjoner.

Du kan også blande og mikse opp til seks materialer for å skape realistiske hardt overflate modeller.

Programvarens spline-baserte modelleringsfunksjoner har også tjent rave vurderinger, da de er supereffektive når du lager / redigerer polyformater i overflate-modellering.

Bunnlinjen? 3DS Max-programvaren tilbyr 3D hardt overflate-modeller av høyest mulig kvalitet på mye mindre tid.

- Abonner på Autodesk 3DS Max eller få en gratis prøveversjon

3

ZBrush

Selv om mange artister vet Zbrush som et organisk modelleringsverktøy, kommer programvaren også med uendelige krefter for hard overflate modellering.

Fra typiske hardt overflate modellering oppgaver som ekstruderinger til å finne kanten hardhet til å bruke dynamesh for å skape sofistikerte harde overflater, har dette alt.

Og det gjør at noen av de tøffere designene ser ut som barns lek ...

For eksempel gir funksjonene deg mulighet til å bruke det tilpassbare verktøyet for å dynamisk legge til / redusere polygoner etter ønske.

Deretter tilbyr programvaren også en forfriskende måte å blande flere stykker av essensiell geometri sammen.

Likevel, det har aldri vært enklere å bruke livebooleaner mens panelløkkene gjør det mulig å skape forhøyede / senket paneler en bris.

Som resten av de 5 beste verktøyene, er Zbrushs arbeidsflate av hard overflate fantastisk, og det gjør det generelt vanskelig å lage hard overflate modellering.

Disse krefter og presisjon har, overraskende, opplevd Zbrush til filmstudier, spillutviklere, illustratører og utallige designere globalt.

Og, oh Zbrushs pris er langt mye rimelig.

Last ned Zbrush gratis