5 beste programvare for å gå live på Facebook

For de fleste som planlegger å starte et Facebook-live show, er de tingene som stopper dem vanligvis frykt og riktig utstyr. Folk føler seg redd for å ta spranget for frykt for å si noe galt eller noe dumt, og å vite sosiale medier, at et øyeblikk kunne gå viralt selv før du kan forklare hvorfor det skjedde. Andre ganger er de bare bekymret for at noe vil bli bortskjemt, eller webkameraet vil falle over, eller bare en annen form for katastrofe vil oppstå.

For de i virksomheten, spesielt eiere eller markedsføringsteamet, som kanskje eller ikke har teknologiske utfordringer, føler de at de ikke har det perfekte utstyret og oppsettet til å starte, slik at de ikke gjør det i det hele tatt til øyeblikket er akkurat passe.

Det er normalt å være nervøs, men nøkkelen er å kanalisere det inn i forestillingen din under kringkastingen, og det er derfor å gjøre oppvarming og stemmeforsøk før du går, er viktig. Sjekk ut våre topp favoritter for å komme i gang med den beste programvaren for å gå live på Facebook.

Gå live på Facebook fra din Windows-datamaskin

1

Belive

Dette er en av de mest kjente programvarene for å gå live, og det gode er at det har en gratis prøveversjon, selv om den bare fungerer for Facebook Live og kringkasting er merket med BeLive .

Med BeLive kan du sende ut maksimalt to 20 minutters livevideoer ukentlig, invitere gjester, og jobbe med opptil tre personer samtidig i en kringkasting på skjermen.

Hvis du vil ha en ikke-branded versjon, med mer fleksibilitet og funksjoner, kan du pony opp og få det betalte abonnementet, for $ 15 for å få BeLive Lite, og legg til din logo, dele skjermen din spesielt for hvordan du kan videoer, markere kommentarer mens de vises på skjermen, og bruk et grønt rom på opptil 10 gjester som venter på å vises på din live-kringkasting.

Det er enkelt å bruke, fortsetter å bli forbedret, og er nettbasert, så det fungerer på Windows-datamaskiner. Men med web-baserte apper er det utsatt for feil i forhold til å installere en på datamaskinen.

Få BeLive

2

Zoom

Zoom er mer av en videokonferanse og webinarprogramvare, med integrering for Facebook Live. Det er lik Skype, og du kan bruke det til å chatte med en eller flere personer, dele skjermen, og til og med ha flere gjester sammen, med bedre kvalitet enn Skype.

Webinar-tillegget kan brukes til å gjennomføre et fullstendig webinar med et stort publikum, og du kan live stream video til Facebook Live, mens du lagrer opptakene dine i HD for å bruke eller laste opp senere. Du kan imidlertid ikke legge til bilder, scener eller videoer på skjermen.

Facebook-integrasjonen av Zoom har en enkel og rask innlogging uten at du må opprette et passord, og du kan bruke en eksisterende konto. Det er også integrert med Facebook IM, slik at du kan se når vennene dine er online eller offline, og søk etter dem etter navnene sine.

For video kan du møte opptil 25 av dine Facebook-kontakter, dele dokumenter, bilder og nettsteder på skrivebordet (eller til og med smarttelefon og nettbrett), eller start et øyeblikkelig Facebook-møte eller en melding med dem.

Zoom har også et online 24/7 støttesystem, lar deg ta opp videoene dine, og lar deg også bruke skjermoppsettet hvis du er vert for en gjest.

Ulempen er at det er litt dyrt, spesielt hvis du trenger funksjonen som lar deg ta opp videoene dine og gjøre live-streaming på en gang, noe som koster rundt $ 50 per måned. Dens oppsett er også litt komplisert, med flere skritt for å sette opp Facebook live streaming.

Få zoom

3

Crowdcast

Denne programvaren lar deg ikke bare live-stream, men også chat og utheve kommentarer, som alle er gode for sosiale medier. Med dette verktøyet kan du streame til Facebook Live, Periscope og YouTube, og også gi folk beskjed om hvor samtalen skjer.

Det er lett å komme i gang, faktisk på få sekunder, uten klare nedlastinger, fra registrering, til arrangementet og automatisk opptak. Du kan også sende e-postmeldinger fra appen, godta betalinger og engasjere publikum med spørsmål og svar og avstemninger, invitere dem på skjermen, bruke automatiske replays, og bruk analysene for å gjøre din oppsøkende eller markedsføringsinnsats sterkere hvis den er for virksomheten.

Det er også interaktivt og kraftig, og gjør alt slik at du kan fokusere på engasjerende og koble til publikum.

Streaming er ikke forsinket og har HD-oppløsning, slik at du kan koble deg til publikum uten tekniske distraksjoner. Du kan også invitere noen på skjermen, dele skjermbilder, opprette flere økter eller duplisere dem, og eksporter alle dataene dine med ett klikk.

Få Crowdcast

4

OBS Studio

Dette er en av de mest avanserte og kraftige programvarene for å gå live på Facebook. Det er ikke bare gratis og tilgjengelig for Windows 10-datamaskiner, men lar deg også sende til Facebook Live, YouTube, Periscope og en hvilken som helst annen plattform. Det trenger imidlertid en kraftig datamaskin og har en bratt læringskurve.

Blant sine funksjoner er scenen satt opp (ferdig på forhånd), slik at du kan si til publikum noe som "kommer snart" før du går live, med litt bakgrunnsmusikk for profesjonalitet. I tillegg kan du bare kringkaste til en plattform på en gang, sammenlignet med andre som lar deg gjøre mer enn en.

OBS (Open Broadcaster Software) registrerer også imponerende videoer fra datamaskinens skjerm og webkamera, i tillegg til at du kan dele innhold på ulike sosiale medier-plattformer.

Fordelene med å bruke OBS Studio inkluderer et interaktivt brukergrensesnitt, mange avanserte funksjoner, videoformater for å lagre klippene dine, god videokvalitet og opprettholdt størrelse. Du kan justere innstillingene og få tilgang til snarveier for å starte / stoppe Facebook live streaming og ta opp lyd fra en mikrofon eller lydkort.

Få OBS Studio

5

Wirecast

Facebook Live er den største live streaming-plattformen som bringer mennesker og merker sammen, og derfor trenger du den beste programvaren for å gå live på Facebook for å bygge et større publikum gjennom profesjonelle videoer eller sendinger som er rikt på stil og innhold.

Wirecast er en annen avansert programvare som lar deg live stream på flere plattformer samtidig, eller simulcast som det er kjent i sosiale medier, til YouTube Live, Twitch eller Facebook Live blant andre.

Mens det heller ikke kommer billig, er det populært blant fagfolk og nybegynnere både for live video bytte behov. Den har også en Facebook Live integrasjonsfasilitet, og du kan integrere den med flere inngangskilder for enkel deling, pluss innflytelse på sine mange redigeringsverktøy for interaktive tjenester.

Ulempen er at brukerne ikke kan se live kommentarer innen Wirecast, men det er fortsatt fleksibelt og operativt, og det er derfor nybegynnere elsker det, pluss det er tilgjengelig for bruk med Windows-datamaskiner.

Få Wirecast

Tips: Hvis du sender på skrivebordet ditt og vil vise skjermbildet på mobilenheten, kan du prøve Reflector 2, tilgjengelig for Windows-datamaskin, og koble telefonen trådløst, så vises skjermen i din live video skjerm. Den kan brukes med BeLive, OBS Studio eller Wirecast.

Er det en programvare for å gå live på Facebook som du bruker og det virker underverk for deg? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.