5 av de beste programvarene for å fikse album art problemer

En viktig funksjon i hvert musikkalbum er A lbum Art - dette verktøyet hjelper deg med å raskt identifisere forskjellig når du surfer på musikkbiblioteket ditt. En Album Art er vanligvis innebygd med de fleste musikkfiler. Men noen ganger kan dette ikke være tilfelle. Dette kan føre til vanskeligheter når du surfer på musikkbiblioteket på en bærbar enhet, for eksempel MP4-spilleren.

I mellomtiden kan du alltid løse dette problemet ved å laste ned Album Art individuelt fra nettsteder som tilbyr albumkunst. Men når du prøver å oppdatere flere album, er denne metoden kjedelig og bruker mye tid.

Den beste måten å fikse Album Art på, er å bruke en Album Art Downloader. Disse nedlastingene søker etter flere albumkilder for å få tilpasset kunst for musikkalbumene dine.

6 av de beste programmene for å fikse Album Art

1

Targhycardia

Targhycardia er et gratis verktøy for verktøymerking som korrigerer albumbilder og tagger i musikkfiler. Verktøyet hjelper brukerne til å reparere tagproblemer som kan føre til at musikken din er utilgjengelig på Windows-PCen.

I tillegg skanner Targhycardia musikkmappene dine for musikkfiler uten albumkunst og søker på Internett for samsvarende albummer som kan legges inn i musikkfilen.

Programmet bruker et system som automatisk oppdager korrupte spornumre fra musikkmappene dine og erstatter dem med riktige. Targykardi har en lyrisk nedlasting som kan brukes til å laste ned og legge inn tekst i musikken din.

Til slutt er dette programmet et utmerket program for å fikse albumkunst.

Last ned Taghycardia

2

Cover Retriever

Dette freeware er ganske ressursfull når du laster ned manglende albumkunst for musikkspilleren din. Cover Retriever fungerer ved å søke etter albumkunst på Google-søkemotoren fra musikkmerkene som finnes i musikkspilleren din.

I tillegg lar dette verktøyet deg lagre albumkonsten din nedlastet ved å klikke på lydfilene med titteldekselet.

Programmet søker også etter albumdeksler ved å skanne musikkmappen din og lagrer det riktige dekselet i lydfilen. Cover retriever er enkel å bruke og er et ideelt album art fix program.

Last ned Cover Retriever

3

Album Art Downloader

Album Art Downloader er et populært program for å fikse albumkunst. Programmet er gratis å bruke og søker automatisk etter matchende albumkunst for musikkfilene dine. Programmet plasserer deretter riktig albumkunst i den tilhørende musikkfilen i musikkmappen din.

Album Art Downloader har imidlertid en enorm liste over kilder som regelmessig oppdateres for å sikre at den nyeste Album Art er tilgjengelig. Programmet har et enkelt attraktivt brukergrensesnitt som gjør det til et ideelt album art fix program for nybegynnere.

I mellomtiden er albumkunst lastet ned fra dette programmet enkelt lagret i musikkmappen som musikkspilleren din kan få tilgang til.

Last ned Album Art Downloader

4

lykksalighet

Bliss album art downloader er et utmerket program som er mye brukt til å fikse album kunst problemer. Programvaren leveres med over 300 gratis albumrettinger. Programvaren har integrering med mange musikkspillere.

I tillegg er Bliss også kompatibel med iTunes og kjører i bakgrunnen når du søker på nettet for kompatibel albumkunst. Programvaren søker bare i ett enkelt bibliotek om gangen, og lagrer automatisk albumkunst til musikkfilen.

I mellomtiden har programvaren et rent grensesnitt som gir en kort opplæring som veileder brukerne på grunnleggende av applikasjonen. Bliss er gratis å laste ned og kompatibel med Windows operativsystem.

Last ned Bliss

5

Creevity

Med denne nedlastingsprogrammet kan brukerne enkelt lagre albummer til ønskede mp3-filer. Skjønnhetsdeksel- nedlasting søker automatisk i musikkmappen din for musikk uten albumkunst og søker etter riktig albumkunst på internett. Deretter laster det ned albumkunst og legger det inn i din mp3-samling.

I mellomtiden har Creevity et brukervennlig grensesnitt med en innebygd musikkspiller og tagredigerer. Også dette programmet er kompatibelt med mange populære musikkspillere som Windows Media Player og iTunes. Videre er dette et utmerket verktøy for å fikse albumkunst.

Last ned Creevity

Til slutt er programmene som er nevnt ovenfor de beste programmene for å fikse Album Art. Selv om de kanskje ser ut til å ha lignende egenskaper som de hovedsakelig søker på nettet for Album Art for å fikse musikkfilene dine. De varierer i ulike funksjoner og kompatibilitet med musikkspiller.