5 av de beste flysimulator spillene for PC

Flysimulatorer er spill som simulerer flyging. Dette er spill som inkluderer et bredt spekter av sivile eller militære fly for spillere å fly over strålende 3D-landskap med.

Simulatorene bør ikke forveksles med generelle luftfotograferinger som har mer grunnleggende arkadekontroll.

Flysimulatorer er mye mer realistiske enn dine gjennomsnittlige flygende spill for konsoller som har en tendens til å legge større vekt på hektisk sprengningsvirksomhet i stedet for å simulere sannflytende flyflyvning med aerodynamiske modeller eller empiriske data.

Dette er noen av de beste flysimulatorene for Windows å ta med på himmelen med.

Hvordan velge det beste flysimulatorspillet for PCen din?

Det er mange spesifikke funksjoner som du kan se etter når du velger en flysimulator, og vi har klart å samle hovedparten av dem i vår artikkel. Her finner du svar på slike spørsmål som:

 • Gir en flysimulator tillatelse til å lage fly?
 • Kan du simulere et åpent romfly fra din PC med et flysimulatorspill?
 • Kan du spille den i multiplayer-modus (online)?
 • Hvor realistisk et flysimulatorspill kan være (detaljnivå)?
 • Kan du fly på andre fly?
Vurdering (1 til 5) Betalt / gratisPlanlegging / tilpasning av fly Combat / Civilmultiplayer
Il-2 Sturmovik: 19464.5betaltNeiKampJa
Rise of Flight United4betaltNeiKampJa
Microsoft Flight Simulator X Steam Edition3, 5betaltNeiCivilNei
X-Plane 103, 5betaltJaCivilNei
Flygir3.8GratisJaCivilNei

IL-2 Sturmovik: 1946 (anbefalt)

Den opprinnelige IL-2 Sturmovik er en klassisk kampfly sim basert på 2. verdenskrigs østfront. Med sine fantastiske visualer og enorm spillbarhet var spillet (og fortsatt) en stormer og hadde en rekke utvidelsespakker og add-ons som utvidet innholdet med nye teatre, kart og fly.

IL-2 Sturmovik: 1946, lansert i 2006, er en kompilasjonspakke som samler alt innhold fra den opprinnelige IL-2-serien, inkludert de glemte slagene, Pacific Fighters og Ace Expansion Pack. Spillet er detaljhandel på GamesDeal på $ 12, 97, og med ganske små maskinvarekrav vil det løpe jevnt på de fleste bærbare datamaskiner og stasjonære datamaskiner.

Siden dette er mer av en kompilasjonspakke, har IL-2 Sturmovik: 1946 omfattende innhold. Spillere kan fly opp til 229 fly fra sovjetiske, tyske, italienske, japanske, britiske og amerikanske flystyrker i Øst-Europa, Middelhavet, Stillehavet og vestlige frontkart.

Beste flysimulator Il-2 Sturmovik
 • Flotte flyplasseringer
 • Detaljerte flybrett
 • Spennende oppdrag
Få den nå på Amazon

IL-2 Sturmovik: 1946 har også ni eksklusive kampanjer med 200 detaljerte oppdrag. Disse oppdragene er ikke bare antennehunderfights som noen legger større vekt på bombing eller strafing en rekke bakkenmål, som flyplasser, tankkolonner og broer.

Dette spillet inkluderer også noen alternative historiekampanjer med luftkamp som aldri skjedde i 1946 og en full oppdragsbygger.

Il-2 Sturmovik hadde banebrytende grafikk da den først ble lansert, men den grafiske kvaliteten har uunngåelig redusert gjennom årene. Spillet beholder imidlertid fortsatt sin superrealistiske flymekanikk og fantastisk skademodell som gjorde det til en klassiker.

Flyene kan opprettholde all slags skade, og skademodellen for fly arsenaler er også realistisk da du må velge riktig type våpen for å ta ut forskjellige mål.

Hvert fly har sin egen unike følelse, og flyet har en rekke alternative historiske malingsordninger. Il-2 Sturmovik har også en overbevisende motor, gunfire, cockpit chatter og flak lyd effekter som forbedrer sin realisme.

Les også: 7 beste PC-joysticks for virkelig kjempespill

Rise of Flight United (foreslått)

Hvis du leter etter noe sprengningsarbeid i en flysimulator, se ikke lenger enn Rise of Flight. Dette er en historisk simulator basert i første verdenskrig, som var den første krigen som bredt omfatter fly. Rise of Flight har nå en fri-å-spille-modell, men det er bare begrenset til tre fly.

Tilleggsplaner, modifikasjoner og en kanalutvidelse er detaljhandel på spillets nettside. Trykk på Last ned spill (8.6 GB) -knappen på denne nettsiden for å lagre programvarens installasjonsprogramvare til Windows.

I Rise of Flight får spillere å fly noen legendariske biplaner i en rask oppgave, oppdrag, kampanje og multiplayer-modus. Det er 40 fly for spillere å fly i antennehunderfighter over vestlige og østlige fronten, som inkluderer Nieuport 17.C1, Felixstowe F.2A, Sopwith Camel og Albatros D.Va.

Planene er gjengitt i utrolig detalj med fullt dynamiske komponenter og kjempemessig skademodellering, og de føles også veldig virkelige ettersom spillet forsterker aerodynamiske effekter som dreiemoment, g-kraft, boder og vindbuffé.

 • Kjøp den nå på Amazon

Rise of Flight har fantastisk grafikk med High Dynamic Range belysning, detaljerte verdenskrigs landskap, gjengitte skyliner og realistiske værvirkninger. Spillets skalering er spot on og gir spillerne en ekte følelse av høyde.

Simulatoren inneholder også en rekke tilpasningsalternativer for å justere realismen med, og du kan konfigurere landingsmoduser, drivstofftilførsel, pistolkonvergens, radiatorluftstrøm osv. Så Rise of Flight er utvilsomt en av de mest realistiske luftkampsimulatorene for Windows .

Les også: Microsoft Train Simulator på Windows 10

Microsoft Flight Simulator X Steam Edition

Microsoft Flight Simulator er den best etablerte flysimulatorspillserien som går tilbake til 80-tallet. Flight Simulator X (FSX) er den nyeste, og beste, tillegg til franchisen med en utrolig bredde av innhold og anstendig grafisk kvalitet.

Den originale FSX lanserte i 2006, og Dovetail utgav spillet for Steam-distribusjon i 2015. FSX Steam Edition er en revolusjonert versjon av den opprinnelige 2006-tittelen med en Steam-online multiplayer-modus, teksturforbedringer og noen nye fly.

Flight Simulator X Steam Edition gir deg 24 fly å fly fra store Boeing 747 til den litt mindre P-51D Mustang-fighteren, og det finnes tusenvis av flytilførsler du kan laste ned til SFX. Spillet inneholder 24 000 flyplasser for spillere å ta av fra og 38 detaljerte byer, som for eksempel Vegas, Los Angeles og San Francisco.

Flight Simulator X er det eneste spillet i serien for å inkludere oppdrag, for eksempel søk og redning og operatøroperasjoner, som legger til en annen dimensjon i spillet.

 • Last ned Flight Simulator X Steam utgave (ingen plate nødvendig)
 • Kjøp nå GOLD Edition

Når den først ble lansert, hadde Flight Simulator X toppmoderne grafikk og høye systemkrav. Dovetail har ikke sterkt gjennomgått grafikken i Steam Edition, men de revolusjonerte teksturene gir den en liten moderne grafisk glitrende.

Flymodellene ser veldig virkelige ut, og spillet skinner fortsatt med de aller høyeste grafiske innstillingene, men det er ikke lenger den beste simulatoren fra et grafisk perspektiv.

Relatert : Fix: Microsoft Flight Simulator X Windows 10 Problemer

The Steam Edition beholder også den fantastiske oppmerksomheten til detaljer og realisme fra den opprinnelige FSX med samme tyngdekraft og fysikk spillmotor og AI-kontrollerte landingsbaner som fyller opp med bagasjevogner og drivstoffvogner som bidrar til å bringe Flight Simulator X til liv så mye mer .

Du kan kjøpe Microsoft Flight Simulator X for $ 24.28 fra GamesDeal.

X-Plane 10

X-Plane 10 er kanskje den mest realistiske flysimulatoren for Windows som er et forskningsverktøy i luftfartsindustrien. Dette skyldes i stor grad sin blad-elementteori-aerodynamiske modell som bestemmer virkningen av virkelige fly under flyvningen basert på deres faktiske designparametere.

X-Plane 10 har mer enn 30 fly for spillere å velge mellom, som inkluderer Concorde, F22 Raptor og Boeing 747. Faktisk er de ikke helt nøyaktig fly som en er romfergen, som er en flott nyhet.

Spillere kan fly utenom Jordens bane og over Mars med romfergen, og utgiveren har gjenskapt atmosfæren på den røde planeten og skyttelkontrollene med NASA-data.

 • Kjøp den nå på Amazon

Air Traffic Control forbedrer X-Planes realisme ytterligere, da den gir faktisk lydlyd og styrer alle fly til banene. X-Plane 10 er en av de mest fleksible flysimulatorene, da den har tonnevis av brukeropprettede fly- og naturtilpasninger, redigerbare kart og inkluderer også alternativer for spill for å tilpasse været med.

X-Plane 10 er detaljhandel på $ 34, 07 på GamesDeal, og du kan også spille den på iOS, Android, MacOS og Linux-plattformer. Legg merke til at spillet krever en stor 80 GB harddiskplass.

Flight

Siden både Flight Simulator X Steam Engine og X-Plane 10 er proprietær programvare, er FlightGear et godt alternativ for åpen kildekode.

FlightGear er en open-source-simulator med lett tilgjengelige filformater som gjør at utviklere kan utvide den med tredjepartsutvidelser. Det beste er at spillet er fritt tilgjengelig, og du kan legge det til Windows, Mac OS X eller Linux fra denne nettsiden.

Kjerneprogramvaren inneholder bare noen få fly, men det er mer enn 400 fly som du kan legge til som består av helikoptre, flyruter, warbirds, moderne og historiske militære modeller og lyse sivile passasjerfly.

Programvaren inneholder 20.000 flyplasser, variert landskap og nøyaktige globale landskap; og brukere kan også laste ned mer terreng fra FlightGears database.

En nyhet spillet har, er dens nøyaktige himmelmodeller som justerer himmelen for å reflektere din faktiske tid. Variabel banehøyde, tilnærmet belysning og natur som lyser om natten øker simulatorens realisme ytterligere.

FlightGears grafiske kvalitet er også ganske anstendig da spillet har noe flott vær, atmosfæreskygge og vannrefleksjonseffekter.

Det er noen av de beste flysimulatorene som gir spenningen med å fly til Windows. Dette er spill som har tatt flysimulatorgenren til blendende nye høyder.

De inkluderer et variert utvalg av fly, ekspansive kart og landskap, mange flybesøk og realistiske fysikk og aerodynamiske effekter. Hvis du foretrekker en annen flysimulator, kan du finne flere online.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i mars 2017 og har siden blitt revidert og oppdatert med nye produkter, slik at våre brukere vil ha et bredere spekter av alternativer.

Relaterte artikler

{{#values}}
{{Entity.label}}
{{post.title}} {{/ values}} {{#values}}
{{Entity.label}}
{{post.title}} {{/ values}}