5 beste ekstern harddiskgjenoppretting programvare å bruke i 2019

Harddisker er eksterne lagringsløsninger designet for å fungere som formidabel sikkerhetskopieringspunkter for datafiler, programmer, innstillinger og dokumenter. En typisk harddisk fungerer ofte som det praktiske backup-lagringsmediet som holder filer trygge i tilfelle datasystemkrasj og påfølgende datatap.

Så hva gjør du hvis din "formidable" backup alternativet også mister noen eller alle sine filer? Dette innlegget gir deg noen av de beste eksterne harddiskgjenoppretting programvare, for å lette gjenoppretting av de tapte filene.

Datatap på datasystemer er ganske vanlig. Det er imidlertid ikke like vanlig på eksterne harddisker. Likevel skjer det. Vanligvis er dette et resultat av utilsiktet sletting eller formatering, skade eller korrupsjon. I dette tilfellet blir rask gjenoppretting svært viktig. Les videre for å få et godt grep om noen av de beste tilgjengelige verktøyene, som lett kan brukes til å drive slike gjenoppretting.

Eksterne harddiskgjenopprettingsverktøy for PCer

1

Paragon Sikkerhetskopiering og gjenoppretting 17

Paragon Backup and Recovery 17 er den nyeste versjonen av Paragon Backup and Recovery-programvaren, som fungerer som en oppgradering til Paragon Backup and Recovery 16. Det ble utgitt av Paragon Software 10. juli 2018. Programvaren, akkurat som tidligere versjoner, er utviklet for å gjenopprette tapte, ødelagte eller slettede filer fra harddisker og andre fillagringshubber.

I dag er ekstern harddiskgjenoppretting programvare det primære data backup og gjenoppretting verktøy av over seks millioner mennesker over hele verden.

I utgangspunktet støtter programvaren 64-biters Windows-versjoner, alt fra Windows Vista til Windows 10. Dette gjør den til en ideell sikkerhetskopieringsprogramvare for Windows, da det er 64-biters støtte som gjør det mulig å håndtere stor mengde RAM. Det er også vert for ulike sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsfunksjoner som WinPE-basert gjenopprettingsmedium, diskbackup, fleksibel gjenoppretting og mer.

Videre er programvaren allsidig og kan støtte forskjellige harddisker (SSD, HDD, AFD), USB-stasjoner, lagringsskiver, minnekort og annet lagringsmedium. Det er også vert for et fleksibelt design som støtter alle filsystemer, inkludert FAT 16, FAT 32, NTFS, ReFS og mer. Dette gjør Paragon Backup and Recovery 17 til et av de beste tilgjengelige verktøyene for gjenoppretting (og sikkerhetskopiering).

Til slutt tilbys Paragon Backup and Recovery 17, som er den nyeste versjonen av Paragons flaggskip, gratis til brukerne, til personlig bruk. Det er imidlertid en avenue for brukere å oppgradere til premium-versjonen, Paragon Hard Disk Manager, til en lisensavgift på $ 49, 95. Du kan få mer informasjon om programvaren på deres hjemmeside.

  • Få nå Paragon Backup & Recovery
2

Stellar Phoenix Windows Data Recovery

Stellar Phoenix Windows Data Recovery er et datagjenopprettingsverktøy, spesielt utviklet for Windows-PCer, alt fra Windows 10 til Windows XP. Det er uten tvil det mest populære eksterne harddiskgjenopprettingsprogramvaren i markedet. Programvaren er et produkt av Stellarinfo, en anerkjent leverandør av programvareoppdateringer.

Den er vert for avanserte funksjoner for datagjenoppretting, noe som gjør det egnet til å gjenopprette ulike typer filer, alt fra videoer til lydfiler til dokumenter.

Videre er programvaren et allsidig gjenopprettingsverktøy som kan brukes til å gjenopprette slettede eller skadede filer fra intern lagring, eksterne harddisker, USB-stasjoner, minnekort og mer. Faktisk kan det også gjenopprette tapte Windows-partisjoner. I utgangspunktet støtter Stellar Phoenix forskjellige filmoduler; inkludert NTFS, FAT, FAT16, FAT32 og ExFAT.

Stellar Phoenix Windows Data Recovery tilbyr en form for "freemium" lisenspakke til brukere. Dette betyr at det er den gratis versjonen, så vel som premium (betalt) versjonen.

Den gratis pakken (med 1 GB-lagring) er i hovedsak designet for "hjemme eller personlig bruk", mens premium-pakken, som tilbyr mer avanserte funksjoner, er designet for profesjonell bruk (med ubegrenset gjenopprettingskapasitet).

Programvarens betalte versjon går for $ 79, 99 og $ 199 for henholdsvis den profesjonelle versjonen og teknikerversjonen. Den minste premieplanen, Standardversjonen, går for $ 49, 99. Du kan få programvaren ved å logge på Stellarinfos nettsted.

  • Last ned nå Stellar Phoenix Windows Data Recovery Free
  • Kjøp nå Stellar Phoenix Windows Data Recovery
3

Recuva

Recuva er et produkt av Piriform, en global kjent programvare reparasjon / løsning leverandør. Det er en av de mest brukte eksterne harddiskgjenoppretting programvare i markedet, og det er spesielt egnet for Windows-PCer. Programvaren støttes på Windows-versjoner, fra XP til Windows 10.

Recuva er i utgangspunktet et verktøy for å slette gjenoppretting, dvs. det er utstyrt for å angre slettede filer på både internt og eksternt lagringsmedium. Derfor er den spesielt egnet for å gjenopprette slettede filer fra datamaskiner, eksterne harddisker, pennstasjoner, minnekort og så videre.

Også, som de fleste datagjenvinningsverktøy, fungerer Recuva perfekt med alle FAT- og NTSF-filformatene, og det er i stand til å gjenopprette lydfiler, videoer, bilder, dokumenter og andre filtyper (og formater). Faktisk er den utstyrt for å kjøre dype skanninger, og hente eller i det minste identifisere hver fil du noen gang har slettet på harddisken din.

Videre er Recuva, til tross for å være et "gjenopprett" -verktøy, designet for å permanent slette hvilken som helst fil du vil slette fra harddisken eller datamaskinen. I denne forbindelse er en Recuva-slettet fil teknisk uopprettelig, da programvaren sikrer at hvert spor av en slik fil blir fullstendig og permanent slettet fra harddisken.

På en endelig notat tilbyr Recuva en "freemium" prispakke til brukerne. Den gratis versjonen er tilgjengelig for $ 0, om enn med begrensede funksjoner. Premieversjonen (Recuva Pro), derimot, er tilgjengelig til en fast pris på $ 19, 99. Du kan laste ned programvare for ekstern harddiskgjenoppretting fra deres nettside.

  • Last ned nå Recuva fra det offisielle nettstedet
4

Hetman Partition Recovery

Hetman Partition Recovery er en av de ledende eksterne harddiskgjenoppretting programvare i dag. Den er vert for et avansert sett med funksjoner som gjør det egnet til å gjenopprette tapte data og partisjoner fra Windows-PCer (og en rekke andre stasjonære merker).

Den har relativt lave systemkrav. Derfor støttes den på nesten alle Windows-versjoner, fra det gamle Windows NT til den nyeste Windows 10.

Som det meste av ekstern harddiskgjenoppretting, støtter Hetman Partition Recovery nesten alle filsystemvarianter, spesielt NTSF og FAT (inkludert FAT 16 og FAT 32).

I lys av dette er det i stand til å gjenopprette videofiler (MP4, 3gp og andre), lydfiler (MP3), fotografier (PNG og JPEG) dokumenter (docx, PDF, Excel, PPT) og så videre. Faktisk er det i stand til å gjenopprette arkivfiler som zip-filer, .iso, .cab og andre.

I tillegg er gjenopprettingsprogramvarens anvendelighet ikke spesifikk for harddisker. Det kan også brukes til å gjenopprette ødelagt fil og formaterte partisjoner fra andre eksterne lagringsmedier som flash-stasjoner, SD-kort, diskstasjoner og andre.

Interessant, det har muligheten til å kjøre opptil 100% gjenopprettingsfrekvens på alle filer. Det er også vert for et sett av sofistikerte algoritmer, som gjør det mulig å gjenopprette filer som er tapt for skadelig programvare eller virusangrep.

Videre er programvaren ganske enkel å bruke, da den er vert for en innebygd gjenopprettingsveiviser som gir enkle, start-til-slutt-retningslinjer for datagjenoppretting. Derfor kan alle, uavhengig av teknisk kunnskap, bruke programvaren til å gjenopprette tapte, skadede eller ødelagte filer fra eksterne harddisker. Den presenterer også filer i skrivebeskyttet format, noe som gjør det ubehandlet, og sikrer dermed at det opprinnelige innholdet er intakt ved gjenoppretting.

Konklusivt gir Hetman Partition Recovery en kort prøveperiode for nye brukere. Virksomhetsplanens lisensavgift går til $ 99, 99. Du kan laste ned gjenopprettingsprogramvaren gratis fra deres offisielle nettside.

Last ned Hetman Partition Recovery

Konklusjon

Data tap er praktisk talt uunngåelig, da det er utallige måter en fil kan gå tapt. Disse kan variere fra utilsiktet sletting eller formatering til skadelig programvare eller virusinfeksjon. Derfor er sikkerhetskopiering av filer svært viktig for fil- / datasikkerhet.

Imidlertid kan det, på grunn av en rekke faktorer, sikkerhetskopierte filer (på eksterne harddisker) gå tapt eller bare utilgjengelig.

I slike tilfeller har denne artikkelen gitt noen av de beste eksterne harddiskgjenoppretting programvare tilgjengelig, som lett kan brukes til å lette gjenoppretting av slike filer.