5 av de beste dual-monitor programvare for Windows

aHaving to skjermer er en fin måte å utvide Windows-skrivebordet på. Et dual-monitor-oppsett lar deg dra markør- og programvarevinduene over to skjermer. Et dual-monitor-oppsett er nesten som å ha to VDU ​​(Visual Display Units) festet til hverandre for et utvidet display.

Windows 10 gir imidlertid ikke mye konfigurasjonsinnstillinger for flere skjermoppsett. og Windows 7 inkluderer ikke en oppgavelinje på den sekundære VDU.

For å få mest mulig ut av flere VDUer koblet til et enkelt skrivebord, kan du legge til dual-monitor programvare til Windows. Det finnes mange tredjeparts dual-monitor-programmer som utvider oppgavelinjen til de ekstra VDU-ene, gir nye tilpasningsalternativer og legger til ekstra tittellinjeknapper til programvarevinduer. Dette er noen av de beste dual monitor-programmene for Windows.

Dual skjermverktøy for Windows-PCer

1. UltraMon

UltraMon tilbyr en omfattende pakke med verktøy for konfigurasjoner med to skjermer og er kompatibel med både 32 og 64-biters Windows-plattformer fra XP til 10. Programvaren er detaljhandel på 39, 95 dollar, og den har ingen alternativ freeware-versjon. Du kan imidlertid fortsatt prøve en full 30-dagers prøveversjon av UltraMon ved å klikke UltraMon_3.4.0_en_x32.msi på denne nettsiden.

UltraMon gir en oppgavelinjeutvidelse som utvider oppgavelinjen til den andre skjermen. Du kan konfigurere hver oppgavelinje til å bare inkludere programmer som er åpne i VDU eller all åpen programvare i alle skjermer. Programvaren lar brukerne velge alternative bakgrunnsbilder og skjermsparere for hver VDU. Videre legger UltraMon en praktisk Maksimer skrivebordsknapp til vinduet tittelbjelker, slik at du kan utvide vinduene på tvers av begge skjermer; og du kan klone viser på begge VDUer med speilingsverktøyet.

2. DisplayFusion Pro

DisplayFusion Pro er svært populære programvare som har en mengde alternativer og verktøy for multi-monitor oppsett. Programvaren har en freeware og pro-versjon som handler på $ 29 for en bruker. Den store forskjellen mellom versjonene er at freeware DisplayFusion ikke inkluderer multi-monitor oppgavelinjer eller skjermsparere, innstillinger for Windows-låseskjerm og Alt + Tab Handler. Trykk på Last ned nå- knappen på denne nettsiden for å legge til freeware-versjonen til Windows 10, 8 eller 7.

DisplayFusion Pro inneholder mer omfattende tilpasningsalternativer for oppsett med to skjermer enn de fleste alternative programvare. Den lar deg legge til separate bakgrunnsbilder til VDUer, utvide skrivebordsbakgrunn på tvers av to skjermer, tilpasse låseskjermbildet, span skjermbeskyttere på tvers av alle skjermene dine, lagre skrivebordsikonlayouter og til og med sette opp skriptmobroer.

Selvfølgelig gir Pro-versjonen en multi-monitor-oppgavelinje som beholder knappene Start og Vis skrivebord og forhåndsvisning av vinduet i miniatyrbildet på den andre VDU. På toppen av alt dette har DisplayFusion Pro en praktisk Alt + Tab Handler, tilleggsinnstillinger for Windows 10 og fjernkontrollapps for Android og iOS-enheter.

3. MultiMon TaskBar Pro 3.5

MultiMon er et lett alternativ til DisplayFusion som støtter trippel skjermoppsett. Du kan legge til enten MultiMon TaskBar 2.1 eller TaskBar Pro 3.5 (detaljhandel på $ 35) til 32 eller 64-biters Windows-plattformer. Freeware oppgavelinjen 2.1 legger til en andre og tredje oppgavelinjen til de ekstra VDUene, men det mangler systemtemaene i pro-versjonen. Klikk på MMTaskbar21.exe på denne nettsiden for å lagre TaskBar 2.1-installasjonsprogrammet til Windows.

Oppgavelinje 2.1 gir deg ikke mye mer enn de ekstra VDU oppgavelinjer. Imidlertid inkluderer begge versjonene et praktisk Utklippstavle Utvidelsesverktøy som lagrer all tekst kopiert til utklippstavlen, slik at du kan velge flere elementer fra kombinasjonsboksen på den sekundære oppgavelinjen. TaskBar Pro 3.5-brukere kan også utvide vinduer på tvers av to VDUer, flytte vinduer til en annen skjerm med piltastene og velge alternative oppgavelinjer.

4. Dual Monitor Tools

Dual Monitor Tools er freeware programvare for dual-monitor oppsett. Dette er et lettvektsprogram som krever mindre enn en MB-lagringsplass, og det inneholder noen flotte multi-skjermverktøy. Programvaren kjører i de fleste Windows-plattformer fra XP til 10, og du kan laste den ned fra denne nettsiden.

Dual Monitor Tools består av fem primære moduler: DMT Launcher, Markør, Snap, Swap Screen og Wallpaper Changer. DMT Launcher er programvareets primære nyhet som du kan starte et program ved å skrive inn egendefinerte magiske ord i tekstboksen.

Du kan konfigurere programvaren til å periodisk endre bakgrunnen på begge skjermer med DMT Wallpaper Changer. Dual Monitor Tool-brukere kan sette opp tilpassede hurtigtaster for å flytte vinduer mellom VDUer, minimere, maksimere og supersize dem slik at de utvides på begge skjermene. Snap er også et praktisk DMT-verktøy som du kan fange et øyeblikksbilde på en skjerm og vise det på den andre.

5. Faktiske flere skjermer

Faktiske flere skjermer har hatt noen rave vurderinger. Denne dual-monitor-programvaren gir en oppgavelinje, Start-meny, systemstatusfelt og Alt + Tab-bryter for de ekstra VDUene. Faktiske flere skjermer er tilgjengelig på $ 40, og programvaren er kompatibel med 32 og 64-biters Windows-plattformer fra Win 2000-10. Du kan også prøve en full 30-dagers prøveversjon av AMM.

Faktiske flere skjermer fullfører fullstendig Windows-oppgavelinjen på den sekundære VDU. Dermed inneholder oppgavelinjen på den andre skjermen en Start-meny, varslingsområde, Vis skrivebordsknapp og klokke; og du kan konfigurere den med programvareets speil-, blandede og individuelle modusinnstillinger. Videre har den sekundære oppgavelinjen en kontekstmeny som du kan velge for å samle vinduer til den eller flytte dem til den primære oppgavelinjen.

Bortsett fra den ekstra oppgavelinjen, kan brukere med virkelige flere monitorer velge å ha alternative bakgrunnsbilder på skjermen eller utvide en enkelt bakgrunn på begge skrivebordene; og AMM inneholder lignende alternativer for skjermsparere. Desktop Divider er et nytt tillegg til Faktisk Multiple Monitor som lar deg dele skrivebordet i mindre fliser for maksimerte vinduer. Skrivebordspeil er en annen av AMMs flotte verktøy som du kan klone den primære skjermen i den sekundære VDU.

Det er fem må-ha programmer som vil turbocharge multi-monitor setup. Få andre dual-monitor-programmer kan samsvare med verktøyene og alternativene som inngår i Faktiske flere skjermer, DMT, MultiMon TaskBar Pro 3.5, DisplayFusion Pro og UltraMon.