5 beste kredittkortleser programvare

I disse dager kan programmer gi tonnevis med løsninger på alle slags moderne problemer som å organisere bilder, lære et nytt språk og mer.

Du kan også bruke et maskinvare for din PC eller mobilenhet for å få forbedret funksjonalitet. For eksempel kan en mobil kredittkortleser erstatte klumpete, gammeldags kasseapparater og hjelpe deg med å begynne å godta debet- eller kredittkortbetalinger rett på din datamaskin eller mobilenhet. Men på den annen side eier ikke alle en slik mobilkortseleser, og det er her kredittkortleserprogramvare kommer i bruk.

Det er mange kredittkortleserverktøy der ute, og vi valgte tre av de beste som du for øyeblikket finner på markedet.

3 av de beste kredittkortleserprogrammene som skal brukes i 2018

1

Kredittkort Terminal

Med Kredittkort Terminal vil du kunne slå PC-en, nettbrettet eller Windows-datamaskinen til en mobil kredittkortterminal. Du vil kunne akseptere utbetalinger selv når du er på farten. Dette er en enkel og sikker måte å sikre at du aldri savner et salg.

Ta en titt på de beste funksjonene som er inkludert i dette verktøyet:

 • Du kan bruke USB Kredittkortleseren på alle versjoner av Windows 8.1 og også på Windows RT gratis når du skal sette opp en ny konto.
 • Ved å bruke Kredittkort Terminal, vil du kunne sveipe eller taste inn kredittkort, fange signaturer, godta tips og også samle salgsskatt.
 • Du vil også kunne sende PDF kvitteringer med et kart som vil vise plasseringen av transaksjonen din.

Alt du trenger å gjøre for å kunne bruke Kredittkortsterminalen, er å laste den ned fra Microsoft Store, skriv inn bedriftsinformasjonen din, og begynn umiddelbart å godta MasterCard, Visa, American Express og Discover. Det amerikanske baserte støtteteamet er tilgjengelig for å hjelpe deg når du trenger det.

 • LES OGSÅ: 4 beste Bitcoin gruveprogramvare som du kan bruke til å tjene penger
2

AnyCard Professional Software

Dette er en gratis og også enkel å bruke kort autorisasjon programvare. AnyCard Professional er et program som brukes for å autorisere kredittkort, og det kommer med en ganske nyskapende tilnærming som bruker Internett-tilkoblingen. Behandlingstiden er en automatisert enhet som går om ett eller to sekunder.

Sjekk ut de beste funksjonene som er inkludert i denne programvaren nedenfor:

 • Programmet ble opprinnelig priset til $ 149, men nå er det tilbudt gratis uten noen skjulte kostnader involvert.
 • Programmet kommer ikke med noen adware innebygd i den.
 • Du trenger ikke å oppgi e-postadressen din, i motsetning til annen programvare som tilbys av andre selskaper.
 • For å kunne godkjenne kort må du shoppe og sette opp en konto med en kortprosessor, og AnyCard Professional gir kun programvaren som lar deg autorisere kort.
 • Dette programmet er veldig enkelt å bruke selv for nybegynnere.
 • AnyCard Professional står på den offisielle nettsiden som er en liten og sjenerøs måte å gi tilbake til samfunnet, og dette er grunnen til at det er gratis.

Programvaren kommer ikke med støtte, men den kommer med detaljert hjelpedokumentasjon som er fylt med mange nyttige illustrasjoner. Denne hjelpedokumentasjonen er innebygd i programmet. Det er også inkludert en PDF-håndbok som dekker samme hjelpsinformasjon som finnes i programmet. Hvis du har problemer med å få din Gateway konfigurert, anbefales det at du kontakter IT-personell eller en mer erfaren datamaskinbruker.

Få AnyCard Professional gratis fra det offisielle nettstedet.

 • LES OGSÅ: 5 beste småbedriftsfinansieringsprogramvare til bruk
3

3. PaySimple

PaySimple gir en av de enkleste og raskeste måtene å håndtere korttransaksjoner på. Ta en titt på de viktigste funksjonene som er inkludert i dette programmet:

 • Ved hjelp av PaySimple, vil du kunne godta kredittkort på stedet i butikken eller kontoret din fra en stasjonær datamaskin eller en bærbar datamaskin som kjører Windows.
 • Alt du trenger å gjøre er å koble en leser til USB-stasjonen, og transaksjonene synkroniseres sømløst med kontoen din som du tidligere har opprettet på PaySimple.
 • PaySimple har et elegant nettsted.
 • Programvaren er ideell for brukere som ønsker å samle inn og lagre data om kunder.
 • PaySimple er utmerket for bedriftseiere som trenger støtte for både gjentakende fakturering og ACH.

Samlet sett er PaySimple en god betalingsprosessor for større bedrifter som er veldig opptatt av å få et rikt sett med funksjoner. Leverandørkonto leverandøren inkluderer tiered pricing. For å finne ut hva gebyrene er, må du forhandle dem når du registrerer deg. PaySimple gir selgerkontoer for både kort og kort, ikke til stede transaksjoner. Du kan sjekke ut det komplette settet av funksjoner på PaySimples offisielle nettside, og det er det samme stedet hvor du kan få programvaren.

Dette er noen av de beste kredittkortleserprogrammene du nå kan finne på nettet, og de er alle kompatible med systemer som kjører Windows. De kommer alle med sitt unike sett med funksjoner, og før du bestemmer hvilket av disse programmene som passer best for deg, anbefaler vi at du leder over til deres offisielle nettsider for å se nærmere på programvaren. Etter at du har analysert deres komplette sett med funksjoner, blir du informert nok til å ta den beste beslutningen for dine behov.