5 beste automatiserte chat programvare for å forbedre forretningskommunikasjon

Oftere enn ikke, blir kundeservicerepresentanter overveldet av det store antallet spørsmål / henvendelser / klager de må håndtere per dag. Dette resulterer ofte i sent svar eller, til tider, uaktsom forsømmelse av visse søk, noe som er veldig dårlig for virksomheten.

Å bekjempe denne trusselen er å vedta automatisert chat-programvare din beste innsats. I denne veiledningen har vi samlet noen av de beste automatiserte chatprogramvarene i markedet.

Enkel vekselvirkning med kunder er en av nøkkelelementene i veksten av enhver bedrift. Og hver kunde ønsker uhindret tilgang til verdifull informasjon om et produkt eller en tjeneste før de forplikter sine hardt opptjente penger til å kjøpe slike produkter / tjenester.

En automatisert chat-programvare er den ideelle løsningen som skal brukes i 2019. Den sikrer at alle henvendelser og klager er forsvarlig besvart i god tid. Dette, med en lang strekk, øker nivået av kundetilfredshet i din virksomhet.

Les videre, da vi gir deg korte anmeldelser på fem av de beste automatiserte chatprogramvarene i markedet.

5 automatisert chat programvare for å tilfredsstille dine kunder

1

Chat4Support

Chat4Support er uten tvil en av de ledende com-løsningene i kundeservicen. Programvaren tilbyr et bredt spekter av tjenester til sine brukere, blant annet som øyeblikkelig hjelp / live chat og trafikkovervåkning.

Chat4support er utstyrt med det siste innen AI-teknologi, som bruker et sett med forhåndsinnstilte kommandoer for å levere presise, feilfrie svar til kunder. På denne måten blir alle opplysninger du trenger av dine kunder / klienter, gitt til dem innen få sekunder.

Videre er denne automatiserte chat-programvaren vert for en unik funksjonalitet som initierer chatter med alle som besøker nettstedet ditt. Det leder også slike besøkende til en kundeservice representant (som påkrevd / forespurt). Dette sikrer at potensielle kunder får tilgang til oppdatert informasjon om bedriftens tjenester.

Derfor forbedrer Chat4Support den sømløse konverteringen av potensielle kunder (besøkende) til kunder i Bonafide.

Andre tjenester / produkter som tilbys av Chat4Support inkluderer: Søkemotoranalyse, søkeordbruk, Screen Capture, Multiple Language Support, tilpassbar knapp, 24/7-støtte, Online kundestøtte, Chat Transfer og mer.

Programvaren er kompatibel med en rekke Windows-operativsystemer, alt fra Windows NT 4.0 til Windows 7 og nyere. Selv om det er lite vanskelig å sette opp (laste ned og installere) programvaren på disse enhetene, er det en lett å forstå "How-to" -guide på deres nettsted for å hjelpe deg hele veien.

Chat4Support tilbyr fire grunnleggende prisplaner for sine brukere; en gratis versjon og tre betalte utgaver. Free Edition tilbys gratis, med bare grunnleggende live chat-funksjonalitet og en utløpsperiode på 2 måneder.

Andre utgaver inkluderer:

 • Lite : $ 6, 00 per operatør per måned
 • Standardversjon : $ 19 per operatør per måned
 • Profesjonell utgave : $ 33 per operatør per måned

Merk : Lite, Standard og Professional utgaver leveres med en 5-dagers gratis prøveversjon.

Last ned Chat4Support

2

Botxo

BotXO er en annen topprangerte automatisert chat-programvare som bruker chatbots for å gi øyeblikkelig respons på kundeforespørsler og salgsspørsmål. Det genererer raske svar på vanlige spørsmål, og sørger for at tilgang til alle viktige opplysninger er bare noen få slag (av nøkler) unna.

Kort sagt, Chat4Support sikrer at du ikke når som helst holder kunden venter eller verre, savner salgsmulighet.

Chat4Support er fleksibelt designet for å integrere sømløst med relevante kontorløsninger som Salesforce CRM, MS Dynamics CRM, MailChimp, Messenger, Zendesk, MobilePay og mer.

Disse integrasjonene gir deg en enhetlig plattform for å betjene alle dine kunders behov, alt fra produktforespørsler til salg / kjøp til betaling.

Hovedfunksjonene til BotXO inkluderer: AI-drevne chatbots, GDPR-kompatibel datasikkerhet, Hybrid-modell (Bot-human), Webform-tilkobling, Oppfølging, Varsler (Real-time) Easy API og Webhooks, NLP Flerspråklige Algoritmer ), Multi-user-kontoer, Omfattende analyser, 24-timers kundestøtte, Live chat (med Arnie) og mer.

Av de ovenfor skisserte funksjonene skiller "Hybrid-modellen" seg ut. Denne funksjonen bruker spesielle algoritmer til å spore fremdriften av en samtale og overfører en slik samtale til en kundeservice agent, hvor og når det er nødvendig. Med dette kan kundeservicere optimalisere tiden ved å delta på bare viktige, sensitive, spørringer og henvendelser.

BotXO automatisert chat-programvare tilbyr tre store abonnementsplaner for sine brukere. Disse inkluderer "Software Subscription" (€ 500 per måned) og "Enterprise Solution" (tilpasset prising).

Det er også spesialtilbud på profesjonelle tjenester, alt fra "dedikert onboarding" (til € 2000 per måned) til "managed services" (på € 1000 per måned).

Last ned BotXO

3

HelpOnClick

HelpOnClick er en fremtredende live chat / helpdesk-programvare designet for å hjelpe bedrifter med å forbedre samspillet med sine kunder. Den viktigste komponenten av denne programvaren er den innebygde Virtual Agent, som i seg selv kan passere som en automatisert chatprogramvare.

I tillegg hjelper HelpOnClicks Virtual Agent deg med å gi øyeblikkelige og troverdige svar på forespørsler (eller spørringer) på nettstedet ditt. Det starter også chatter med hver besøkende på nettstedet ditt.

I utgangspunktet legger Virtual Agent til en "automatisering" -funksjonalitet til nettstedets live chat-funksjon. Dette gjøres mulig av programvarens innebygde chatbots, som bruker et sett med algoritmer for å generere svar på grunnleggende (vanlige) spørsmål.

Videre er den automatiserte chat-programvaren ganske enkel å bruke, og krever bare nedlasting og installasjon, samt kopiering og liming av en chatbots HTML-kode på nettstedet ditt. For å gjøre alt dette krever ikke kodende ferdigheter, og alt kan enkelt settes opp på en hvilken som helst enhet, det være seg et skrivebord (Windows, Mac og Linux), smarttelefon eller nettbrett (iOS og Android).

Bortsett fra Virtual Agent chat-bots, inneholder andre grunnleggende funksjoner i HelpOnClick: Arkiver (Chat historie), Kompatibilitet på tvers av plattformer, Rapporter, Webtrafikovervåkning, SSL sikre tilkoblinger og mer.

HelpOnClicks design letter også sin sømløse integrasjon med en rekke sosiale medier, CRM og e-handelstjenester som Facebook, Google Analytics, Zen Cart, OpenCart, Salesforce, osCommerce, Zoho, Shopify, Zendesk og mer.

Til slutt, HelpOnClick-tjenester tilbys til relativt rimelige priser, med et innledende tilbud på en 30-dagers gratis prøveperiode til (nye abonnenter). Det er to store prisplaner: Starter ($ 7, 2 per måned) og Avansert ($ 11, 4 per måned).

Merk: Bare "Avansert" -planen støtter automatiserte live-chatter (Virtual Agent).

Last ned HelpOnClick

4

ResponseQue

ResponseQue er en av de mest fremtredende automatiserte chat programvare i markedet. Den er utformet for å gi troverdige og raske svar på kunders forespørsler / forespørsler om dine produkter, ansatte og / eller partnere.

Som det står, er ResponseQue i stand til å gi automatiserte svar (via live chats) til omtrent 80% av alle henvendelser på nettstedet.

I hovedsak er ResponseQue bygget for å automatisere nettstedets live chat, og dermed gi kundene bedre kundestøtte og service. Dette resulterer alltid i økt kundetilfredshet, noe som er svært viktig for næringsveksten.

Noen av kjernefunksjonene til ResponseQue inkluderer: Enkel integrering, Automatisk meldingsruting, Auto Response (s), Hurtigkoblinger, Tilpasset Branding, Dyptgående Analytics og Rapporter, Varsler (E-post), Tilpassede inntaksskjemaer og mer.

ResponseQue tilbyr tre prisplaner for sine brukere. De inkluderer:

 • Grunnleggende: $ 97 per måned
 • Plus: $ 147 per måned
 • Pro: $ 167 per måned

Last ned ResponseQue

5

Collect.chat

Collect.chat er en automatisert chat programvare som bruker chat bots til å engasjere besøkende og / eller kunder i interaktive chatter, med sikte på å gi troverdige svar på alle sine spørsmål, klager eller henvendelser.

Programvarens Zapier integrasjonsfunksjon gjør det mulig å integrere med forskjellige kontorer (e-handel, CRM, Instant Messaging) verktøy som Gmail, Google Sheet, Slack, Twitter, Facebook, WordPress, LinkedIn, Xero og mer.

Videre er Collect.chat relativt enkelt å installere (og bruk), da det gir forskjellige muligheter for å sette opp chatbots på nettstedet ditt. Den konvensjonelle oppsettprosessen innebærer å kopiere og lime inn chatbots-HTML-kodene på nettstedets kildekside. Andre alternativer inkluderer WordPress-plugin og blogginnlegg / linker.

På bakgrunn av det foregående kan du enten sette opp chatbots på nettstedet ditt ved å legge inn HTML-koden eller dele chatbots direkte via e-post eller sosiale medier (Facebook, Twitter og andre).

Noen av hovedtrekkene til Collect.chat inkluderer: Chat-bots, Visual dashboards, Maler, Flere språkstøtte, 24/7 kundestøtte, E-postvarsler, Dra & slett byggmester, Branding, Logical Jump og mer.

Collect.chat er et ledende valg av ca 10.000 nettsider / bloggeiere over hele verden. For å bli med i dette settet av abonnenter, kan du abonnere på en av de fire tilgjengelige prisplanene for programvaren.

Planene inkluderer:

 • Gratis : Gratis avgift
 • Lite : $ 19, 00 per måned
 • Standard : $ 39 per måned
 • Plus : $ 69 per måned

Det er også en "Ubegrenset Plan", som er spesielt utviklet for store bedriftsforetak. Denne planen er tilgjengelig med tilbud, og du kan kjøpe den ved å sende en e-post til Collect.chat salgsteam.

Last ned Collect.chat

Konklusjon

Skrevet ovenfor er 5 av de beste automatiserte chat-programvare, som har blitt vurdert basert på viktige faktorer som overkommelighet, integrasjoner, brukervennlighet og holdbarhet av inneboende funksjoner.

Du er velkommen til å slippe dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor.

RELATERTE GUIDER DU TRENGER FOR å sjekke ut:

 • 5 av de beste webinarprogramvaren for å koble til kundene dine
 • 6 beste e-postmarkedsføring programvare for å lage fantastiske kampanjer
 • Lag profesjonelle produktmockups på PC med denne programvaren