5 beste antivirus for studenter og hvorfor du bør installere en

Er du student med behov for et sikkerhetsprogram? I dag har vi samlet det beste antivirusprogrammet for studenter.

Det har blitt viktig for antivirus å ikke bare beskytte datamaskinen din, men også når brukere surfer på nettet. Siden adventen av så mange ondsinnede nettsteder og ransomware de fleste er spredt over nettet.

I dag er det viktig for antivirus å ha nettleserblokkering og filtrering. Noen av farene ved å ikke ha et antivirusprogram som tilbyr disse funksjonene, handler om databeskyttelse.

Farene ved personlig informasjon blir utsatt ved transaksjon på usikrede nettsteder. Dine personlige data kan brukes til å begå svindel, ransomware. Når systemene er låst, kan brukerne bare få tilgang til det etter å ha betalt løsesum.

Følg vårt innlegg for å finne ut hva som er gratis antivirus for studenter og hvordan du kjøper det beste antivirusprogrammet med studentrabatt.

Beste antivirus for studenter å bruke i 2019

1

Emsisoft Anti-Malware (anbefales)

Denne pålitelige antivirusprogramvaren kommer med 50% rabatt for student og kan spille en kritisk rolle for å beskytte deg mot de myriade av onlinevare i malware.

Emsisoft Anti-malware er en ekstremt kraftig sikkerhetsprogramvare designet for å kjøre jevnt, selv på lavspekt-PCer og bærbare datamaskiner.

Den er svært kompatibel med Windows 10 som kjører på både x32 og x64-plattformer. Tilbyr sanntidsbeskyttelse og blokkerer skadelig programvare før den kan utføres.

Anti-Ransomware-beskyttelseslaget kan forhindre ransomware-angrep ved å oppdage deres adferdsmønstre. Betydningen av filene dine er trygt fra eventuelle angrep som kan kryptere dem.

I tillegg ble surfingbeskyttelsen nylig forbedret, og dette kommer veldig nyttig for å surfe sikkert. Den advarer deg om mange phishing-nettsteder når du prøver å få tilgang til dem.

Selskapet tilbyr 50% pedagogisk rabatt for Emsisoft Anti-Malware, og du kan søke på deres nettside. Bare spør om studentrabatten.

  • Få nå Emsisoft Anti-Malware for studenter

Du kan konfigurere brannmuren fordi ikke mange andre antivirusprogrammer lar deg gjøre det. Det fjerner eventuelle kompatibilitetsproblemer med Windows-brannmur.

Les også: De beste bærbare posene til din Windows 10 laptop

2

Bullguard Antivirus (antydet)

Et annet topprangerte antivirusprogram for studenter, gir Bull Guard Antivirus sanntid skadelig programvare og virusbeskyttelse ved hjelp av et tilpasset webfilter. Det elegante brukergrensesnittet gjør det enkelt for elevene å få tilgang til sine fulle funksjoner.

Bull Guard har en funksjon som kalles atferdsdeteksjon som hjelper til med enkel identifisering og fjerning av ondsinnet programvare og skadelig programvare. Denne funksjonen bruker et unormalt register med filprosess og nettverk for å identifisere virale trusler.

Bull Guard gir balanse mellom ytelse og beskyttelse mot malware trusler. Ulempen ved dette antivirusprogrammet er imidlertid at trussel og ikke-trusselfiler automatisk blokkeres, noe som fører til blokkering av gode nettsteder og innhold.

BullGuard har utmerket kundeservice støtte med 24/7 telefonstøtte linje, alternativet live chats er også tilgjengelig der du kan chatte med teknisk support representanter på problemer som oppstår med antivirusprogramvaren.

- Last ned nå Bullguard (Gratis nedlasting)

  • Les også: 5 beste antivirusprogramvare for Windows 10-tabletter
3

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security er et ideelt antivirusprogram for studenter på grunn av sin utmerkede gjenkjenning av skadelig programvare, ransomware.

I tillegg er den kompatibel med flere versjoner av Windows.

Antivirusprogrammet skanner automatisk e-post og websider for å oppdage mulige trusler mot Windows PC.

En annen spennende egenskap ved dette antivirusprogrammet er rednings-CDen som kan tilbakestille PCen etter alvorlig virusskade.

Gamer-modusen fungerer også ved å suspendere alle varsler og virusskanninger når brukerne spiller spill som gir uavbrutt spill mens de tillater at datamaskinen bruker flere av ressursene til å kjøre spillet.

  • Les også: 6 beste antivirusprogramvare for utdanning

Kaspersky Anti-Virus-programvare leveres med tre lisenser i motsetning til annen antivirusprogramvare som leveres med en enkelt lisens, dette betyr at et enkelt Kaspersky-antivirusprogram kan brukes på forskjellige datamaskiner som gir brukerne mer beskyttelse til en enkelt pris.

I tillegg gjør denne programvaren kompatibilitet med kryssplattform der brukerne kan kjøpe mobilversjonen og få tilgang til den fra PC-programvareplattformen

Kaspersky har utmerkede kundetjenester som inkluderer fora med veiledning, FAQ og live chat for teknisk support.

  • Last ned nå Kaspersky Internet Security fra den offisielle nettsiden
4

Eset Nod32

ESETs Nod32 er et populært antivirusprogram for studenter, spesielt de med lave spesifikasjoner.

Denne programvaren bruker skybasert fildeteksjonstjeneste, noe som gjør det mulig å enkelt og raskt oppdage ny malware og virus.

I tillegg til anti-phishing-funksjonen som oppdager og blokkerer infiserte nettsteder Denne programvaren gir også beskyttelse mot et bredt spekter av skadelig programvare, inkludert ormer, virus, trojanere, spyware og ransomware.

ESET Nod32 tilbyr pålitelig kundeservice med 24-timers e-poststøtte. Telefonen og live chat støttet er bare tilgjengelig på hverdager i 12 timer.

Den antivirusoffisielle nettsiden har også tonnevis av instruksjonsvideoer og en encyklopedi av løsninger for ulike trusler.

5

Avast Antivirus Pro

Til slutt, som sparer det beste for det siste, er Avast Antivirus Pro en populær programvare som brukes over hele verden.

Det er ekstremt populært på grunn av sin myriade av funksjoner og dets evne til å gi god gjenkjenning og eliminering av skadelig programvare og virusangrep.

Avast Pro gir nettleserbeskyttelse ved hjelp av forskjellige plugins. Filtrering av nettadresser er et viktig høydepunkt i beskyttelsen av nettleseren og gir bedre resultater sammenlignet med konkurrerende programvare.

Antivirusprogrammet plukker også ut farlige koblinger i søkemotorer og blokkerer websporingsprogrammer og ondsinnet trafikk.

Avast Pro er et utmerket antivirusprogram med nettadresse- og webfiltreringsfunksjoner, reddingsdiskalternativ og sikker DNS-verktøy.

Antivirusprogrammet har mange gode funksjoner som gir maksimal sikkerhet for studenter. I tillegg er deres kundestøtte service utmerket.

  • Last ned nå Avast Antivirus fra den offisielle nettsiden

Del med oss ​​din erfaring med å bruke noen av antivirusprogrammene for studenter som vi nevnte ovenfor.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i januar 2018 og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet og nøyaktighet.