5 fantastisk EDM-programvare for å lage toppspor i 2019

Tanken om å produsere EDM (elektronisk dansemusikk) kan ha krysset ditt sinn flere ganger, spesielt hvis du er en innholdsskaper, spirende musikkartist eller en DJ. For innholdsskapere er musikk en stor del av produksjonen.

De nyere lovene om opphavsrett har imidlertid gjort det vanskelig å bruke gratis musikk tilgjengelig på Internett. Et opphavsrettstrekk, og du kan ende opp med å miste kanalen din.

Den beste løsningen her er å enten kjøpe en lisens til musikk eller lage din egen EDM. EDMer er opprettet ved hjelp av DAW (Digital Audio Workstation) programvare. Hver digital lyd arbeidsstasjon er forskjellig som et resultat av å finne den som passer til ditt behov er viktig.

Selv om vi ikke kan love deg å lage neste Marshmallow, kan vi sikkert vise deg den beste DAW-programvaren for EDM.

I denne artikkelen har vi samlet topp musikkproduksjonsprogramvaren for å hjelpe deg med å lage noen slags slag for EDM .

Hva er den beste EDM-programvaren i 2019?

1

FL STUDIO

 • Pris - Gratis prøveversjon / starter på $ 99, 00

Pros

 • Intuitivt og moderne utseende brukergrensesnitt
 • Støtte for 4K lyd
 • Flere skjermstøtte
 • Utmerket MIDI-komposittverktøy
 • Gratis fremtidige oppgraderinger

Ulemper

 • Kompleks for nybegynnere
 • Bit datert lydbibliotek
 • Ingen noteringsredaktør

ImageLine er FL Studio, en kraftig DAW-programvare som kan hjelpe deg med å lage noen av de fineste beats. Bortsett fra å skape EDM, er verktøyet like bra for å lage og registrere noen form for musikkprosjekt.

Basversjonen Fruity Edition av verktøyet starter på $ 99, og lar deg lage grunnleggende melodi og sløyfer. Produsentutgaven koster $ 199 og tilbyr full sangopprettelse og lydopptaksfunksjoner.

FL Studio er fullpakket med alle funksjonene du trenger for å produsere dagens komplekse musikk, inkludert lydsendinger, sidekainkontroller, effektkjetting, avansert automatisering samt pluginstøtte for å utvide funksjonaliteten til programvaren.

For å hjelpe komplisert score redigering og manipulasjon, kommer den med best i industrien Piano Roll som kan brukes til å sende et notat til plugin instrumenter. Den tilbyr også en fleksibel redigeringstidslinje med sporene som kan inneholde notater, lyd og automatisering.

For å utvide funksjonaliteten kan du bruke over 80 plugins for instrumenter og effekter som dekker syntese, komprimering, utjevningsfiltrering og forvrengning, etc, bortsett fra støtte for tredjeparts plugins.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner som tilbys FL Studio inkluderer et vektor-grensesnitt, automatiseringsopptak, VST, ReWire-støtte, Live DJ Control, evne til å gjengi 4K-videoer ved hjelp av FL Studio og mer.

FL Studio er en kraftig, men kompleks programvare, men når du mestrer bruken, er mulighetene uendelige med den. Selskapet tilbyr en prøveversjon av det samme for deg å prøve før du kjøper.

En komplett programvare musikkproduksjon FL Studio 20

Du får alle fremtidige oppdateringer gratis garantert!

Last ned Fruity Edition Få Produsent Edition Få Signatur Bundle
2

Magix Acid Pro / Acid Pro 365

 • Pris - $ 139 Acid Pro / Månedlig abonnement Acid Pro 365

Magix er det samme selskapet som eier Vegas Pro videoredigeringsprogramvare. Det tilbyr også sin musikkproduksjon DAW-programvare Acid Pro. Acid Pro kommer i flere versjoner. Den evigvarende lisensen koster $ 139, mens abonnementsmodellen starter på $ 9, 99 per måned.

Acid Pro var hovedsakelig kjent for sine sløyfeverktøy. Den nyeste versjonen av programvaren kommer imidlertid med et bredere funksjonssett enn noensinne.

Brukergrensesnittet til Acid Pro er ikke noe annet enn andre DAW-verktøy med en modell GUI som tilbyr intuitiv loopbasert komponering.

Den står på den nye og kraftige 64-biters arkitekturen, og kommer med nye sett med funksjoner som inkluderer syntese, sampler og tromme, nye plugins, gitar, analoge og vintage effekter, og ACID-looper og prøver.

Det kommer også med to nye Vita Solo instrumenter Pop Brass og Orchestra Ensemble. Deretter er det eksklusivt Analog Modeling Suit, men for bare Acid Pro 365 brukere som tilbyr klassisk stil effekter av limiter, kompressor og forbigående modell.

Acid Pro er et utmerket verktøy for Windows-baserte produsenter for å lage musikk for nybegynnere og profesjonelle. Det er en gratis 30-dagers prøveversjon også tilgjengelig for deg å prøve før du kjøper.

 • Få nå Acid 365 Pro
3

Zulu DJ

 • Pris - Home Edition $ 24.99 / Master Edition $ 29.99

Zulu DJ er en profesjonell miksing programvare som tilbyr nok funksjoner for en profesjonell og lett nok for en nybegynner å komme i gang.

Det er en premium programvare som koster 24, 99 dollar for hjemmedatabasen og ekstra funksjoner som en multi-track mixer, lydredigeringsverktøy, lydomformer og vokal taleskifter og mer kan legges til en ekstra kostnad. Det er en gratis versjon av DJ Zulu er også tilgjengelig, men noen funksjoner blir deaktivert etter 14 dagers prøveperiode, mens andre forblir funksjonelle.

Zulu DJ hevder å være en komplett blandeløsning som tilbyr kraftige funksjoner sammen med et intuitivt brukergrensesnitt.

Når brukeren laster et spor, søker Zulu DJ og registrerer automatisk beats. Deretter tildeler den et slag per minutt og endrer tempoet for perfekt synkronisering på andre dekk.

Det kommer også med funksjoner som muligheten til enkelt å krysse mellom spor, sanntids tonehøyde og tempojustering, sømløs musikkblanding med automatisk avspillingsmodus og støtte for flere lydformater, inkludert MP3, WAV og andre populære formater.

Du kan også legge til effekter som forvrengning og reverb i sanntid. VST-plugin-støtten lar deg legge til mer funksjonalitet i verktøyet.

Med brukervennlig brukergrensesnitt, automatisk automatisk BPM-deteksjon og muligheten til å legge til alle de populære effektene på flyet, gjør DJ Zulu et godt valg for alle som leter etter miksing programvare.

 • Last ned nå Zulu DJ Software gratis
4

Ableton Live 10

 • Pris - starter på

Fra å produsere musikk til å utføre Live, er Ableton Live blant de enkleste digitale lydarbeidsstasjonene du kan finne i dag. Den nyeste versjonen av Ableton gjør det enda bedre med et nytt sett med funksjoner.

Ableton starter på € 79 og kan bli dyrt til € 599 for alle godbiter bundet i en enkelt pakke.

Ableton Live er delt mellom to visninger - arrangementsvisning og sesjonsvisning .

Session View kan du spille musikk live i sanntid ved hjelp av scener laget av lydklipp. Dette lar deg kombinere en tromme, bass og gitar spor i en enkelt scene om nødvendig, og den neste scenen kan bare omfatte bass og tromme med gitar spor fjernet.

Den nyeste versjonen inneholder også nye enheter - Wavetable, Echo, Trommelbuss og Peddal for å skape nye lyder ved hjelp av levende instrumenter og effekter.

Ableton Live kan også fange MIDI, redigere flere MIDI-klipp ved hjelp av arrangementvisning som muliggjør rask og kreativ redigering med verktøy som strekk og lydfading ved hjelp av klippevirkningsverktøy.

Den har også Push 2-integrasjon for å vise MIDI-notater på Push-visning og Max For Live-integrering også.

Ableton Live er et fullt lastet profesjonelt verktøy som er ideelt for blanding og EMD-produksjon. Ta tak i demoen og prøv å sjekke om den oppfyller kravet ditt.

Last ned Ableton Live

5

Bitwig

 • Pris - Standardversjon $ 299

Bitwig er det nye barnet i blokken, men tilbyr lignende funksjonalitet som Ableton Live, som også skyldes at noen av de tidligere Ableton-utviklerne har hjulpet med å skape Bitwig.

Bitwig er en profesjonell digital lyd arbeidsstasjon for Windows og andre plattformer som tilbyr fleksibel arbeidsflyt for innspilling, live ytelse og lyddesign.

Den leveres med en komplett pakke med 80+ instrumenter og effekter sammen med over 10 GB profesjonelt lydinnhold klar til produksjon.

Det fleksible panelbaserte brukergrensesnittet tilbyr tre layouter: Arrange, Mix og Rediger, slik at du kan fokusere på arbeidet i hånd med et nødvendig sett med verktøy.

Den støtter også flere skjermoppsett for å øke produktiviteten. Detailredigereren gjør det mulig å gjøre ødeleggende redigeringer til et klipp ved hjelp av strekke, splitte, kopiere, panorere, reversere, legge til, flytte og tonehøydeverktøy.

Bitwig er et av de få verktøyene som støtter MPE (Multidimensional Polyphonic Expression) som gjør det i stand til å fange og utnytte funksjoner av avanserte MDI-controllere på markedet.

Andre funksjoner som tilbys av Bitwig inkluderer standard notatredigeringsverktøy, muligheten til å åpne flere prosjekter av gangen, fades og crossfades for lydklipp og maskinvareintegrasjon.

Til tross for å være den nyeste av partiet, tilbyr Bitwig alle viktige funksjoner sammen med avanserte funksjoner som ennå ikke er tilgjengelige i annen DAW-programvare. Demo av Bitwig er tilgjengelig for nedlasting, pass på at du tar demoen før du satser på pengene dine på den.

Last ned Bitwig

Hva er din favoritt DAW / EDM programvare?

Jeg har listet topp 5 DAW-programvaren for EDM-produksjon og lydblanding. Mens noen tilbyr brukervennlighet, tilbyr noen industristandardverktøy for å skape det beste stykket EDM i kommende tid.

Hvis du er en profesjonell FL Studio, Acid Pro, Bitwig og Ableton, tilbyr du profesjonelle karakterverktøy for å komme i gang. Men hvis du bare vil ha en musikkblandings programvare, prøv Zulu DJ.

Har du funnet en DAW-programvare som oppfyller dine krav i denne listen? Gi oss beskjed om at du velger i kommentarene nedenfor.