4 utmerket programvare for å designe nettsteder uten koding i 2019

Enten du vil bygge et nettsted for personlig blogg, profesjonell blogg, eller å tilby tjenester eller å starte e-handel butikk, å vite hvilken nettside som designer verktøy som skal brukes er viktig.

Hvis du vil bygge en e-handel butikk for å selge noen få produkter, er Shopify bra. Hvis du skal selge tjenester, kan du bruke Weebly som nettsidebyggere. Men hvis du vil ha en mer sofistikert nettside for å tilby webtjenester, må du kanskje bygge et tilpasset nettsted fra bunnen av.

Vanlige brukere trenger ikke å bruke en formue for å bygge egendefinerte nettsteder i disse dager, da CMSs (Content Management Service) har gjort det enkelt å lage og tilpasse nettsteder med noen få klikk på hvilken som helst server.

Men bruk av CMS kan trenge litt kunnskap eller i det minste innebære en læringskurve, som kanskje ikke er for alle. Hvis du er en av dem, kan du bruke nettsidebyggerprogramvaren til å lage nettsteder uten koding. Nettstedbyggerprogramvare har sine ulemper når det sammenlignes med CMS og egendefinerte nettsteder, men når det gjelder brukervennlighet, tilbyr disse verktøyene nok ressurser for å komme i gang.

Vi har laget denne veiledningen på den beste programvaren for å designe nettsteder uten koding etter å ha brukt timer på å teste disse tjenestene for å finne de beste nettstedbyggerne på internett .

Beste programvare for å designe nettsteder uten å skrive kode

1

Weebly

  • Pris - Premium årlige planer som begynner på $ 8 mo og opptil $ 38 mo (Transaksjonsgebyr ekstra for butikker)

Uansett om du vil opprette et nettsted eller en nettbutikk, tilbyr Weebly forskjellige planer basert på kravet ditt. Det er en premium nettstedbygger som håndterer hosting, domene og SSL-sertifikat etc.

Å registrere seg på Weebly er gratis og enkelt. Når registreringen er ferdig, fortsett med å gi nettstedet ditt et navn og følg instruksjonene på skjermen.

Deretter må du koble til et domene hvis du eier en annen, hopper over trinnet. Pass på at du oppretter en side ved å klikke på Opprett en side. Den åpner webområdet builder-fanen.

Velg en av de gratis temaene, og den vil laste inn en forhåndsvisning. Klikk på Start redigering for å få nettsideeditoren. Den visuelle editoren lar deg redigere nettstednavnet og tagline sammen med en hvilken som helst knapp som er til stede.

Du kan videre tilpasse siden ved å legge til deler eller bare dra og slipp elementene fra venstre panel for å legge det til siden. Du kan legge til elementer som bilde, tekst, video, lysbildefremvisning, knapp og produktkatalog og sosiale ikoner, etc.

vei dashboard

Det er et alternativ å legge til programmer fra tredjeparter og Weebly. Verktøylinjen lar deg legge til flere sider, endre temaer og legge til apper mens administrasjonspanelet kan nås fra fanen Innstillinger.

Klikk på Publiser (www.weebly.com \ yourdomain). Hvis du eier et egendefinert domene, kan dette være riktig tidspunkt for å legge til det.

Weebly tilbyr noen avanserte verktøy som evnen 301 permanente omadresser til nye nettadresser. For en nettbutikk har den mulighet til å legge til prisoversikt, produktkatalog, fraktpriser, etc.

Weebly er absolutt en av de enkleste måtene å opprette et nettsted eller til og med en nettbutikk. Du kan komme i gang gratis, men for å gå live må du koble til et domene som krever en premium-konto.

Få Weebly

2

Wix

  • Pris - Gratis / Premium Plans $ 5- $ 25

Wix er en annen populært kjent nettstedbygger, alle de irriterende annonsene på YouTube er ikke noe for ingenting! Imidlertid fungerer Wix-arbeidet som Weebly, og tilbyr et intuitivt brukergrensesnitt.

Du kan begynne gratis ved å registrere deg på nettstedet. Fortsett med å velge en mal hvis du vil tilpasse nettstedet, hvis ikke la Wix ADI lage nettstedet ditt.

Det finnes flere maler for hver nisje. Nettstedssidereditoren lar deg tilpasse hver tomme på nettsiden med enkel å bruke dra og slipp-elementer. Du kan legge til sider i menyene, endre bakgrunnsbilde etc.

Add-knappen lar deg legge til alle slags elementer på siden fra tekster til bildegalleri og fra boks til kontaktskjema. Wix har også et app-marked for å integrere tredjepartsapps på nettstedet.

Nettstedet kan tilpasses ved å laste opp dine egne bilder, vektorkunst, videoer, skrifter og dokumenter. Den har også et tidsplanstyringsverktøy for å ta bestillingen og godta betalinger.

Hovedverktøylinjen består av alle de administrative alternativene, inkludert innstillinger til tilkoblede domener, postkasse, analytikk og sporing og sosial deling. For nerden i deg har den en kodefane med utviklerverktøy funksjon.

Klikk på Publiser for å få ditt nettsted til live. Du må imidlertid legge til det egendefinerte domenet ditt eller få et gratis underdomen fra Wix før du lager nettstedet. Det egendefinerte domenet er bare tilgjengelig på en premieplan, og det vil også være et Wix-tillegg på toppen av nettsiden hvis du velger den gratis planen med underdomenet.

Hvis du vil fortsette å bruke den gratis planen, bruker underdomene først din epost-ID som et prefiks og deretter ditt foretrukne navn som et suffiks med wix.com i mellom.

Premieplanen for Wix starter på $ 5 måned og kan gå opp til $ 25 i måneden og faktureres årlig for den rabatterte pakken. Wix er ikke den mest rimelige nettstedet byggherrer, men for nybegynnere eller for folk som ikke ønsker å administrere sitt eget nettsted, er Wix et godt valg.

  • Merk: Premieplanene på Wix blir utsatt for regioner.

Få Wix

3

Square

  • Pris - Gratis prøveperiode 14-dager / Nettsted $ 12 - $ 18 / Store - $ 26 - $ 40

Squarespace har en av de mest irriterende hjemmesidene blant nettstedbyggerne, eller kanskje det bare meg. Det tilbyr imidlertid domener, nettsidebygger, nettbutikk, markedsføringsverktøy og andre viktige funksjoner for å hjelpe deg med å starte nettstedet ditt uten kodingskunnskap.

Registreringen er gratis og enkelt, og kontoen din vil være i prøveversjon i 14 dager. Start med å velge en mal. Sidebyggeren ligner på WordPress-temaet tilpassingsoppsett.

På venstre side kan du administrere sider, tilpasse design ved å endre logo, tittel, mal, nettstedstyler, låseskjerm, kassa side, feilsider og avanserte innstillinger som tilpasset CSS og type kit ID.

Det er en handelsfan for nettbutikker med mulighet til å tilpasse bestillinger, lager, administrere kunde, tilby rabatter og håndtere betalings- og betalingsalternativer.

Andre alternativer inkluderer SEO, sosiale medier og delingsinnstillinger under fanen Markedsføring, Analytics-fanen for kundesporing og Innstillinger-fanen inneholder generelle nettstedinnstillinger, inkludert domenenavn.

På høyre side kan du tilpasse den valgte malen ved å klikke på elementet og redigere det. Menyer, innhold, seksjoner og widgets alt kan redigeres og tilpasses på samme måte.

For å kunne gå live må du oppgradere til en av premieplanene og koble til domenet.

Squarespace er blant de enkleste nettstedbyggerne. Hvis du er noen som ikke har bygget noen nettside før, kan det ta litt tid å finne ut arbeidet, men ingenting komplisert det man ikke kan forstå. Planene ser ut til å være litt dyrt på $ 12, men for det praktiske det tilbyr, kan det være verdt et skudd.

Få Squarespace

4

Site123

  • Pris - Gratis / Premium starter på $ 10.8

Site123 er det siste av nettstedet byggherrer mye og hevder å tilby den enkleste nettstedbyggeren på internett. Site123 tilbyr en gratis begrenset plan og en premieplan. Faktisk er det mer enn to planer som gjør det ser sketchy ut, selv når det ikke er det.

Fortsett, registreringen er gratis, og de gratis planene kommer med et underdomene med begrenset lagring og funksjoner.

Begynn med å velge hvilken type nettside du vil opprette som Business, nettbutikk, fotoblogg, etc, og det vil også være underkategorier blant disse alternativene.

Gi bloggen et navn og avslutt registreringen. Nettstedbyggeroppsettet er ikke det enkleste av partiet, men tilbyr alle mulighetene pent på forsiden.

For å tilpasse alt på nettstedet, dobbeltklikker du på seksjonen, og redigeringsalternativene vises.

På venstre side har Site123 Hjemmeside-fanen - for å tilpasse nettstedets navn og logo, tittel og slagord, bildeoppsett og layouter; Sider-fanen - for å legge til eller fjerne sider.

Designfane - for å endre webstedsstruktur, stiler og skrifter, topptekstalternativer, bunntekstalternativer, etc.

Innstillinger-fanen - for å endre nettstedstype, søkemotoroptimalisering, nettspråk og legge til / fjerne plugins; Domenetabell - for å koble det egendefinerte domenet til nettstedet.

Dashboardet består av Rediger, Innstillinger og Domeneseksjoner. Innstillinger-delen lar deg administrere nettstedstatus, nettstedpassord, opprette 301 omadresser, legge til bidragsytere og overføringsalternativer.

Du kan opprette et nytt nettsted ved å klikke på add-knappen. For å se alle premieplanene, klikk på Oppgrader-knappen.

For å gjøre nettstedet til live må du legge til et underdomene. Klikk på Domener-fanen i oversikten og skriv inn ønsket underdomene. Hvis du har et egendefinert domene, kan du legge til det, men krever en premium-panne.

Site123 ser ut til å ha "Brukervennlighet" søkeordet i nettstedet byggherre markedet rett og er definitivt enkleste av partiet. Det faktum at det tilbyr et riktig underdomene i motsetning til Wix, vil jeg foreslå at du oppretter et gratis nettsted for å teste og senere oppgradere til premieplanen basert på kravet ditt.

Få Site123

Get.Set.Build!

Hvis du er en bedriftseier som ønsker å liste sine tjenester på nettet eller en hobbyist på jakt etter en lett å lage bloggenbygger, kan disse nettstedbyggingsverktøyene hjelpe deg med å opprette nettstedet du vil ha om en time.

Sammenlignet med CMS og delte hostingplattformer, kan disse nettstedbyggerne se litt dyrt ut, men for de funksjonene som tilbys, er det penger som er godt brukt til de mindre teknologiske kunnskapene.

Har du funnet din favoritt nettstedbygger programvare ennå? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.