4 beste Xbox 360 emulatorer for PCer å installere i 2019

Visste du at du nå kan nyte Xbox 360-spill på din PC? Vil du vite hvordan du kan gjøre det? Les denne artikkelen med rapt oppmerksomhet. Vi viser deg noen av de beste emulatorene Xbox 360 til PC, som lett kan brukes til å etterligne Xbox 360-spillkonsollen på Windows PC.

Xbox 360 er en av spillkonsollene til Xbox, en fremtredende spillfranchise eid av Microsoft. Det er en speilvendt versjon av Xbox One, fullpakket med en myriade av spennende spill. Xbox 360 er utelukkende utformet slik at spillene kun kan spilles på spillkonsollen.

Imidlertid har adventen til spesialiserte Xbox-emulatorer eliminert konsollets eksklusivitet. Som sådan kan nå Xbox 360 (og Xbox One) spill nytes på PCer.

I lys av dette skal vi se på fire av de beste emulatorene Xbox 360 for PC, med spesiell henvisning til Windows-datamaskiner.

Hva er de beste Xbox 360-emulatorene for PC?

1

Xenia

Xenia er uten tvil den beste emulatoren Xbox 360 for PC. Faktisk, som stillet av mange, er det den eneste Xbox-emulatoren som perfekt etterligner Xbox 360 på Windows PC, med svært få forekomster av lags og andre ytelsesrelaterte feil. Selv om Xenia Xbox 360-emulatoren bare støttes på Windows for nå, er det tegn på at en Linux OS-versjon vil bli utgitt snart.

I utgangspunktet krever Xenia et sett av avanserte Windows-versjoner som skal utføres med optimal kapasitet. I øyeblikket støttes den bare på Windows 10 / 8.1 / 8-PCer som er utstyrt med Vulkan-kompatibel grafisk behandlingsenhet (se her), 64-bit x86-prosessor, styring av Xinput-styring, AVX-støtte (Hasswell eller Intel Sandy Bridge ).

Xenia tilbyr også en relativt enkel oppsett; alt du trenger å gjøre er å laste ned programmet, pakke ut .zip-filen og kjøre programmet som administrator. Du kan deretter åpne Xenia-emulatoren og fortsette å laste ned ønsket Xbox 360-spill (e) på PCen. For nå kan du laste ned (og spille) opptil 90 Xbox 360-spill på datamaskinen din, ved hjelp av Xenia.

Xenia er et åpen kildekodeprogram; Derfor er det tilgjengelig for gratis nedlasting.

Last ned Xenia her

2

VR Xbox 360 PC Emulator

VR Xbox 360 PC Emulator er en annen topprangerende emulator for å spille Xbox 360-spill på PC. Det er en av de mest brukte Xbox-emulatorene, med en oversikt over 300.000 nedlastinger. Programmet er kompatibelt med Windows-versjoner på midten (både 64-bit og 32-bit), alt fra Windows 2000 til Windows XP til Windows 7.

Denne Xbox 360-emulatoren har en relativt høy fps (ramme per sekund) hastighet, forbedret minneforbruk, SSE 3/4 CPU, Radeon GPU-støtte, rask lastetid og mer. I hovedsak tilbyr den en utmerket spillopplevelse, med akin refleksjon av hva som er oppnåelig på Xbox 360 spillkonsoll.

VR Xbox 360 PC Emulator er et gratis program, og det er tilgjengelig for nedlasting på kildens nettside. Den nyeste versjonen av programmet er merket "Versjon 1.0.5", og den har en størrelse på 21, 91 MB.

Last ned VR XBox 360 PC Emulator (Versjon 1.0.5)

3

CXBX Emulator

CXBX er en annen mye brukt emulator for å spille Xbox-spill på Windows PC. Selv om den opprinnelig ble utviklet for å etterligne Xbox One-spill på PC, kan den også brukes til Xbox 360; selv om det fortsatt er kontroverser rundt effektiviteten i emulering av Xbox 360. CXBX er optimalisert for å eliminere systemlags, selv når du spiller høydrevne Xbox-spill.

I lys av dette er CXBX enkelt å laste ned og installere, og det kommer med et innebygd program som lar deg konvertere Xbox-spill til .exe-filer. Med dette trenger du ikke å opprette en virtuell maskin for å etterligne Xbox 360-spillene, da du enkelt kan nyte spillene direkte på PCen.

Det er imidlertid en grense for antall Xbox-spill du kan spille med CXBX, da det bare støtter omtrent seks Xbox 360 / One-spill. Den opererer også med optimal kapasitet på bare høyverdige versjoner (både 64-biters og 32-biters) av Windows.

Til slutt, CXBX Emulator er tilgjengelig for gratis nedlasting, som det er lisensiert under GNU Public License. Derfor kan du enkelt laste ned og nyte det gratis.

  • Last ned CXBX Emulator fra GitHub
  • Last ned CXBX fra Offisiell nettside
4

DXBX Emulator

DXBX Emulator er en av de mest brukte emulatorene for å spille Xbox 360-spill på Windows PC. Denne emulatoren, med hensyn til dens inneboende egenskaper og kompatibilitet, er allment ansett som en av de beste Xbox-emulatorene for Windows.

DXBX er fullpakket med noen gode funksjoner, og den er kompatibel med alle moderne Windows-versjoner, inkludert alle Windows 7, Windows 8 / 8.1 og Windows 10-versjoner. Imidlertid støttes den bare på 32-biters PC-versjoner. Derfor, hvis datamaskinen din kjører på 64-bit, må du kanskje se andre steder.

Vanligvis er DXBX vert for en innebygd Direct3D8, som brukes til grafikk. Det er også i stand til å perfekt etterligne pixel shaders, controllere, grafikk og lydspor av bemerkelsesverdige Xbox-spill.

DXBX Emulator konverterer mål Xbox-filer til kjørbare (.exe) filer, for å gjøre det enkelt å installere. Den har mulighet til å etterligne nesten alle Xbox-spill (Xbox 360 og Xbox One) på Windows PC.

Til slutt er DXBX et åpen kildekodeprogram og kan lastes ned gratis.

Last ned DXBX Emulator fra SourceForge.

Konklusjon

Tilkomsten av Xbox-emulatorer har bemyndiget spillelskere, da de nå kan etterligne spillkonsollen på sine personlige datamaskiner. Med dette kan Xbox 360 (og Xbox One) elskere nå spare penger og nyte en nesten perfekt Xbox-spillopplevelse på sine PCer.

Vi har gjennomgått fem av de beste emulatorene Xbox 360 for PC i denne artikkelen, for bedre å informere din beslutning om hvilken emulator å velge for PCen din.

RELATERTE GUIDER DU TRENGER FOR å sjekke ut:

  • Vil du bruke en VPN på Xbox One S? Her er 5 av vår favoritt
  • 4 flotte Linux emulatorer for din Windows 10 PC
  • Windows 10 ARM-emulator: Hva det er og hva det gjør