4 beste GUI designer programvare for å lage grensesnitt som vil forbløffe brukere

I en stadig mer visuell verden er brukergrensesnitt blitt enda viktigere. Nye brukere vil ikke engang prøve programmet ditt, med mindre de er møtt med en vakker design som vil trekke dem inn. Derfor har vi samlet en liste over de beste GUI-designerne. De vil lage prototyping og bygge et vakkert brukergrensesnitt bare et spørsmål om noen få klikk.

GUI designer programvare for Windows PCer

1. Balsamiq

Balsamiq er et hurtigtrådverktøy. Det vil hjelpe deg med å visualisere ideene dine med sin unike stil og et rikt sett med verktøy som dekker de fleste om ikke alle de typiske programvarene bruker. Med sin hjelp vil du være å utrydde ideene som ikke vil fungere og raskt doble ned på ideene som viser løfte. Den brukes av mer enn 500 000 selskaper som inkluderer navn som Apple, Adobe og Sony.

Balsamiq er tilgjengelig på Cloud, Windows, Mac, og til og med Google Disk. Det betyr at du kan bruke den nesten overalt. Ikke bare det, men det begynner med en rimelig pris på 5 $ / måned, og hvis du er lærer eller arbeider for en ideell, kan du få det gratis.

2. Axure RP

Axure RP er en industriell grade wireframing, rask prototyping, dokumentasjon og spesifikasjon verktøy. Det er riktig med Axure RP du lager ikke bare ditt design, men du kan også beskrive og spesifisere bruken av hvert element. Med støtte fra animasjoner, betinget flyt, matematiske funksjoner og dynamisk innhold kan du ikke bare opprette et grensesnitt, men du kan også se det fungere og utføre live.

Axure RP samtidig som den er fullt i stand til å designe, fordi det ikke er et eksklusivt verktøy for det bare, er verktøykassen ikke på nivå med programvare som er målrettet spesielt til designere (for eksempel Sketch). Med 29 dollar / måned er det minimum du kan betale for programvaren, er det absolutt en av de dyreste programmene på markedet. Er det verdt det? Hvis du bruker alle sine funksjoner (og mange programvare utvikler bedrifter gjør) så er det absolutt ikke en dårlig investering.

Last ned Axure RP

3. Altia Design

De fleste designprogrammene er rettet mot mobile utviklere, men Altia Design er et annet dyr. Hvis du bygger et brukergrensesnitt for en innebygd enhet, er dette ditt program. Ikke bare vil det integrere med Photoshop og gi deg toolkits for å bygge en GUI direkte i den, det vil også hjelpe deg med å eksportere GUI til C-koden og kjøre den direkte på den innebygde enheten. Det er riktig, Altia Design vil til og med generere koden for deg, slik at du ikke trenger å betale ekstra for utviklerne å bringe brukergrensesnittet til livs. Med sin støtte til animasjon, sin optimaliserte kodegenerering og omfattende verktøykasse, er det valget mellom mange innebygde programvareingeniører.

Dessverre er Altia Design kun for innebygde enheter. Men en ting er sikkert, det er en av de beste i hva den gjør. Mens programmet ikke har satt pris, kan du kontakte dem her, og de vil gi prisen etter at de får litt informasjon om prosjektet ditt.

4. Gravit Designer

Selvfølgelig ville ingen liste være komplett uten en gratis programvare. Gravit Designer er en av de sjeldne gratis programmene som faktisk fungerer og fungerer så bra du vil ikke tro at du har det gratis. Med et sett med funksjoner som ikke bare lar deg utforme GUIer, men også skape illustrasjoner og redigere dem, funksjonssikre, bøyer det seg ikke til sine konkurrenter.

Med Android og IOS versjoner av programmet kommer snart, kan du praktisk talt bruke den på alle enheter. Den støtter allerede Windows, Mac, Linux og til og med ChromeOS. For ikke å nevne kan du også bruke den elektroniske versjonen som ikke mangler noen funksjoner i den offline versjonen.

Konklusjon

Vi ga deg en nedkjøling av de beste GUI-designerne der ute. Vi prøvde å lage en variert liste som inkluderer programmer som brukes til ulike situasjoner, så det er et passende program om du lager komplekse Windows-programmer, mobilapps eller innebygd programvare. Håper du likte artikkelen.

Du kan fortelle oss i kommentarfeltet om din erfaring med disse programmene. Forsøkte vi å nevne et fantastisk program? Vi er mer enn glade for å lese dine meninger.