3 beste Wi-Fi-krypteringsprogramvare for å beskytte sensitive data

Det er mange sikkerhetsproblemer angående Wi-Fi-nettverk. De vanligste problemene dreier seg om integritet, konfidensialitet, autentisering, bluejacking, wardrivers som utfører sikkerhetsangrep og mer. Derfor er det avgjørende å gjøre det trådløse nettverket så sikkert som mulig fordi du må beskytte deg mot så mange farer som mulig.

Dette er hvor Wi-Fi-sikkerhetskrypteringsprogramvare er nyttig, fordi det gjør at du kan forbedre nettverkssikkerheten.

Noen ganger kan du også klare å sikre nettverket ditt ved å ha ditt eget Wi-Fi-nettverk bare for å bedre forstå dine sikkerhetsproblemer for Wi-Fi og hvordan du beskytter enhetene dine mot dem.

Ved å spotte nettverkets svakheter og sikkerhetsproblemer før noen andre gjør det, kan du sikre nettverket ditt og beskytte det bedre mot nettangrep. Sjekk ut tre av de beste verktøyene for å forbedre nettverket ditt.

Wi-Fi datakrypteringsverktøy som du kan bruke i 2018

1

Hotspot Shield (anbefalt)

Hvis du vil kryptere alle dataene du sender når du bruker Wi-Fi-tilkoblinger, er Hotspot Shield et av de beste verktøyene du kan bruke. Dette programmet sikrer dataene dine innen sekunder, og gir deg trygghet.

Så, la oss se hva Hotspot Shield kan gjøre for deg:

 • Hotspot Shield VPN beskytter din identitet og data når du bruker offentlige Wi-Fi-hotspots.
 • Den krypterer nettverkstrafikkdataene dine slik at ingen vet hvilke nettsteder du besøkte. Dette betyr også at dine sensitive data (kredittkortdetaljer, meldinger, passord, etc.) er kryptert, og ingen kan overvåke eller få tilgang til det.
 • Du kan surfe på Internett anonymt.

Det er verdt å nevne at Hotspot Shield er plattformsoftware, og du kan bruke den på Windows, Mac, IOS og Android.

- Få nå Hotspot Shield

 • LES OGSÅ: Wi-Fi extender vil ikke godta passord
2

Wifi Protector

Dessverre, disse dagene, et vanlig antivirusprogram som kan lastes ned gratis og beskytte systemet 100% er bare minne. Nåværende trusler kommer med fra mange kilder og i mange former, og de kan gjøre mer enn bare invadere systemet.

De kan også kompromittere ditt privatliv på nettet, som er ganske alvorlig. Wi-i Protector gir deg økt sikkerhet og personvern for enhetene dine mens du er koblet til Internett. Ved hjelp av dette verktøyet vil du kunne nyte en av de raskeste VPN- og Wi-Fi-sikkerhetstjenestene i en enkelt pakke.

Sjekk ut noen av de beste funksjonene:

 • Wifi Protector gjør bruk av noen av de mest avanserte og pålitelige systemene og robuste krypteringsteknologier for å sikre at du kan føle deg trygg mens du surfer på nettet.
 • Programvaren leveres med et greit grensesnitt, slik at selv nybegynnere kan bruke det uten problemer.
 • Alle dine surfing på nettet vil bli beskyttet av 256-biters kryptering, og dette betyr at du vil være i stand til å være trygg fra identitetstyveri, hotspots som ikke er 100% sikre og mer.
 • Wifi Protector er i stand til å gjemme din virkelige IP-adresse, og det gir deg anonymitet og frihet til å være online uten noen sensur og begrensninger.
 • Ved hjelp av verktøyet hans vil du også kunne nyte raske VPN-hastigheter som er ideelle for videostreaming og mer.

VPN personvernbeskyttelse kommer også med ubegrenset båndbredde og tid, men for å kunne nyte denne funksjonen må du få den betalte versjonen av programmet. Den gratis versjonen er begrenset til en time daglig.

Du kan se på enda flere funksjoner som er pakket i dette nyttige programmet ved å gå over til Wi-Fi Protector's nettsted der du kan velge det beste alternativet for dine behov.

 • LES OGSÅ: Kan VPN forbedre ping og gameplay? 4 beste VPN-verktøy for spillere
3

Comodo TrustConnect

Comodo TrustConnect er en av de beste programvarene for å forbedre nettverks sikkerhet. Dette verktøyet kan beskytte deg når du bruker en offentlig Wi-Fi-forbindelse og mer.

Først av alt, garanterer dette programmet beskyttelse for systemet ditt på absolutt all offentlig Wi-Fi-tilkobling, og den krypterer også dataene som sendes via din nettforbindelse.

Ta en titt på mer spennende funksjoner og funksjoner som du vil kunne nyte hvis du begynner å bruke Comodo TrustConnect:

 • Dette verktøyet er veldig lett, og det beskytter nettverket ditt og hele systemet uten at du skal håndtere alle slags forstyrrelser i din vanlige datamaskinoperasjon.
 • Comodo TrustConnect er i stand til å kryptere all informasjonen du sender over både kablede og trådløse tilkoblinger.
 • Dette verktøyet vil opprette en VPN for å skjule alle dine personlige websurfinginformasjon, og den bruker 128-biters kryptering.
 • Denne Wi-Fi-sikkerhetstjenesten er i stand til å skape et virtuelt skjold rundt systemet ditt som vil beskytte det fra hackere.
 • Datamaskinen din vil bli beskyttet mot cyberkriminelle som vanligvis skanner systemet eller til og med angriper det fra det lokale nettverket du bruker.
 • Comodo TrustConnect vil kryptere all trafikk, og dine meldinger, passord, brukernavn, personlige data og så videre, vil være trygge.

Hvis du vil beskytte systemet mens du samtidig forbinder på Internett, bare gå over til Comodo TrustConnects nettsted og sjekk ut flere fantastiske funksjoner som du vil kunne bruke hvis du laster ned dette verktøyet.

Dette er noen av de beste verktøyene for Wi-Fi-kryptering og øker nettverks sikkerhet. Pass på å gå over til sine nettsider og sjekk ut settene av funksjoner som er pakket inn i programmene for å ta den beste beslutningen for dine behov.

Alle disse verktøyene er fokusert på å levere alle slags måter å forbedre sikkerheten din mens du surfer på nettet og opprettholder dine personlige data trygge.

Alle disse verktøyene er kompatible med systemer som kjører Windows, og deres grensesnitt spenner fra enkelt til mer komplekst. Derfor er det viktig å analysere funksjonaliteten for å se hvilken programvare som passer best til dine nettverksbehov og tekniske ferdigheter.

Anbefalt

Løs: Mangler grupper og programmer fra Windows 10, 8.1 Startskjerm
2019
Hvordan fikse Liga av Legends patch problemer på PC
2019
5 beste AI-programvare for din Windows 10-datamaskin
2019