3 beste VPN for Tyskland å omgå geo-restriksjoner i 2019

Selv om du bor i et av de mest utviklede landene i verden, hvor alt ser ut til å virke perfekt, er personvernet ofte under angrep. Derfor blir det veldig viktig å vite hva de beste VPNene for Tyskland er.

Hvorfor skal jeg bruke en VPN i Tyskland?

Uten tvil er det mange grunner til at du bør installere et pålitelig VPN-verktøy i Tyskland. Her er noen av de viktigste fordelene ved å bruke en programvareløsning.

 • Se YouTube uten irriterende blokker

I Tyskland er noe YouTube-innhold blokkert. For eksempel åpner du en video av favorittsangen din på YouTube, men du kommer inn i den irriterende meldingen: " Beklager, denne videoen er ikke tilgjengelig i ditt land ".

Så, hvis du reiser til Tyskland, gjør deg klar, vil denne meldingen (på tysk) vises for deg veldig ofte. Videoer tilgjengelige og synlige i andre land er noen ganger blokkert i Tyskland på grunn av tilgangsbegrensningene.

 • Sikker nedlasting av data og filer

Nettverk og Internett-kontroll og censur brukes noen ganger i Tyskland. Nabolaget Sveits er ikke langt bak heller.

I Tyskland er det forbudt å laste ned filer som er omfattet av opphavsretten. Tyske tilbydere nedbringer ikke bare nedlastingen, men analyserer også trafikken. Denne trafikkanalysen gir dem mulighet til å informere de kompetente myndighetene i tilfelle mistenkelige nedlastinger.

Takket være denne artikkelen kan du deretter laste ned filer på en trygg måte og omgå enhver geografisk blokk.

 • Se Sky Gå og få tilgang til Netflix

En annen grunn til å bruke VPN i Tyskland er Soccer! Takket være et godt VPN kan du få tilgang til Internett fra en annen virtuell plassering. På denne måten kan du se dine favorittfotballspill i Tyskland. Du vil ikke gå glipp av de beste spillene og sportsbegivenhetene.

Videre varierer Netflix-katalogen fra land til land. Hvis du er i Tyskland, men du ikke snakker tysk, gir Netflix deg ikke mye. Med et tilstrekkelig utvalg av de beste VPN-ene som skal brukes i Tyskland, kan du få tilgang til hele Netflix-katalogen for landet du ønsker.

Slik låser du opp YouTube via et VPN i Tyskland

Installer et av de beste VPNene for Tyskland, og du vil kunne navigere med en annen geografisk adresse. På denne måten får du tilgang til YouTube som om du var komfortabelt sittende på foreldrenes sofa i en annen del av verden.

Tyskland er et vakkert land med mange muligheter, men også noen online begrensninger og restriksjoner. Takket være virtuelle private nettverk kan du omgå disse begrensningene og beskytte personvernet ditt.

 • LES OGSÅ: 6 beste VPN-er som fungerer selv når det er blokkert [Du vil si takk]

Hva er de beste VPN-ene som skal brukes i Tyskland?

For å hjelpe deg ut, skal vi se på 3 toppleverandører som er pålitelige og kan levere. Her er en rekke fordeler du vil nå:

 • Rask internettforbindelse.
 • Rimelig abonnementsavgift.
 • Sterk kryptering og personvernpolicy.
 • Bredt utvalg av servere i Tyskland og utover.
 • Omdømme som en pålitelig tjenesteleverandør med en bevist baneregistrering.

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN har et stort utvalg av servere, noe som gjør det til det beste alternativet for online anonymitet. Tjenesten har tusenvis av serverplasseringer over hele verden og beskytter dataene dine med 128-biters krypteringsteknologi. Men ved å bli et premiummedlem kan du nyte topp 256-bit kryptering. Installasjonen er enkel, men hvis du støter på problemer, er en veiledning tilgjengelig på CyberGhosts nettsted.

Sorten foreslått av CyberGhost VPN er ikke sammenlignbar med noen av de undersøkte tjenestene hittil. Dens servere er lokalisert i 17 land over hele verden, inkludert USA, Russland, Romania, Tyskland og Sveits. Det brede utvalget av servere lar deg få maksimal anonymitet når du surfer på Internett. Hvis en server skulle slås av (en ganske usannsynlig hendelse), kan du velge mellom andre servere, for å sikre kontinuitet i tilkoblingen.

Tjenesten er også tilgjengelig på Apple og Android, med muligheten til å navigere trygt, selv med smarttelefoner og tabletter. Dessverre fungerer ikke proxyen for flere enheter hvis du er en gratis bruker. For å få alle fordelene med denne tjenesten må du være en premium eller premium plus abonnent.

Premium abonnementet har noe mer å tilby.

Som premiummedlem vil det ikke være noen båndbreddebegrensninger. Hvis du bruker den gratis tjenesten, vil maksimalrenten være 1 M per sekund, og reglene for bruk av internettleverandørens data vil bli brukt!

Denne proxy-tjenesten er enkel å installere og garanterer anonym nettlesing med god databeskyttelse. Teknisk støtte er av utmerket kvalitet, forumet og bloggen holder deg oppdatert med de siste nyhetene. Gitt disse stedene, er det virkelig hensiktsmessig å utføre en test med CyberGhost VPN.

Cyberghost tilbyr tre servicenivåer: gratis, premium og premium pluss . Betalinger for registrering kan være månedlig eller årlig. De tillater deg å fjerne annonsene, presentere i gratisversjonen og gi tilleggsfunksjoner. Premium-tilleggsalternativet har alle funksjonene i premien. I tillegg tillater brukeren å koble 5 enheter og ikke bare 1.

 • RELATERT: 6 beste VPN-programvare for bærbare datamaskiner: Toppvalg for 2019

NordVPN

NordVPN er et av de viktige navnene i VPN-markedet. Hvis du trenger en brukervennlig, rask og pålitelig VPN for å beskytte dine sensitive data og løse problemer med tilkobling, er dette verktøyet som skal brukes. Hva slags problemer snakker vi om? For eksempel, for å få tilgang til Netflix USA-biblioteket, er NordVPN absolutt en av leverandørene som skal tas i betraktning.

NordVPN er basert i Panama, et paradis ikke bare for turister, men også for privatliv. Panama-regjeringen krever ikke at VPN-leverandører skal lagre informasjon om brukere. Så NordVPN beholder ikke oversikt over aktiviteten din på Internett. Det er absolutt ingen spor av hva du har gjort online eller nettstedene du har besøkt.

WiFiSec- funksjonen er et av de mest interessante verktøyene du kan bruke takket være NordVPN. Offentlige eller gratis WiFi-nettverk er notorisk veldig farlige. Som en generell regel, bør du aldri koble til et offentlig eller gratis WiFi-hotspot.

Funksjonen NordVPN WiFiSec registrerer imidlertid når du kobler til et usikret WiFi-nettverk, og aktiverer automatisk VPN-beskyttelse. Du kan angi WiFiSec for automatisk å koble til og aktivere automatisk når du kobler til sikre og sikre nettverk.

Adblocker-funksjonen vil gjøre Internett-opplevelsen tryggere og morsommere. NordVPn Adblocker har en CyberSec-funksjon som blokkerer farlige nettsteder og tillater brukere å unngå irriterende annonser.

NordVPN tilbyr 3 sesongbilletter å velge mellom. Uavhengig av type abonnement er funksjonene alltid de samme.

Som det er vanlig i VPN-markedet, bestemmer det at prisforskjellen bare er varigheten av abonnementet. Selvfølgelig jo større varigheten av abonnementet, desto større fordeler med hensyn til besparelser vil være.

 • RELATERT: Hva å gjøre hvis VPN fryser på å verifisere brukernavn og passord

IPVanish

IPVanish er en VPN-leverandør basert i USA, med et spesielt høyt omdømme. Faktisk er selskapet det eneste som tilbyr en Tier-1 VPN-tjeneste. Det eier og administrerer over 325 servere, lokalisert i 60 land, med over 40 000 forskjellige IP-adresser tilgjengelig.

IPVanish er et sikkerhetsprodukt som garanterer privatlivets fred ved å beskytte brukere mot uønsket spionasje, hacking og andre farlige trusler. I tillegg kan den låse opp nettsteder og annet elektronisk innhold som vanligvis er begrenset av det geografiske området.

IPVanish sier ikke å lagre logger. Som med alle VPN-selskaper, er det ingen måte å bekrefte dette, men etter vår mening er IPVanish pålitelig.

Hvordan IPVanish fungerer

IPVanish VPN-tjenesten tillater brukere å surfe på nettet i et sikkert miljø. Når en bruker aktiverer sin VPN-tilkobling, åpner IPVanish en kryptert tunnel der alle data (e-post, chatmeldinger, bankinformasjon, nettlesingshistorie og dataforespørsler) kan passere. Denne prosessen forhindrer tilgang til informasjon om trafikk og aktiviteter av tredjepart (ISPer, offentlige organisasjoner, kontorservere, etc.).

Med denne typen system vil alle data som overføres til og fra datamaskinen, være trygge. Plasseringen din vil også bli skjult. IPVanish erstatter faktisk den synlige IP-adressen på nettet med en av sine dynamiske IP-adresser på sitt omfattende servernettverk.

Dette systemet tillater deg også å omgå lokale restriksjoner som implementeres i ditt område fordi lokale servere ikke vil kunne se hvilke nettsteder eller Internett-applikasjoner du bruker med VPN-tilkoblingen din. Derfor vil det ikke være mulig å blokkere noen form for forespørsel eller surfaktivitet.

Som med andre VPN-tjenester, tillater IPVanishs prispolitikk kunder å velge mellom ulike abonnementer basert på varighet, med høyere rabatt for lengre. Et abonnement på en måned koster $ 10. Alternativet på tre måneder koster $ 26, 99 ($ ​​8, 99 per måned) og den årlige en $ 77, 99 ($ ​​6, 49 per måned).

Selv om det ikke er teknisk tilgjengelig for gratis prøveversjon, går tjenesten med en pengene tilbake-garanti i løpet av de første 7 dagene, slik at kundene kan teste produktet og be om tilbakebetaling dersom de ikke er fornøyd.

Velg ditt favoritt VPN

Nå har du en god ide om de beste VPN-leverandørene å vende seg til hvis du er på jakt etter en pålitelig VPN-tilkobling. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen. Original i English Drevet av Microsoft ® Translator Vurder denne oversettelsen: Takk for vurderingen Dårlig God Vi vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

RELATERTE GUIDER DU TRENGER FOR å sjekke ut:

 • Bitdefender VPN Review: Et av de beste VPN-verktøyene i verden
 • 6 beste VPN-er for PayPal med dedikerte IP-adresser
 • 5 beste VPN-verktøy for iPlayer å bruke med selvtillit