3 beste emulatorer å spille Ragnarok M: Evig kjærlighet på PC

Har du noen gang ønsket å spille dine favoritt Android-spill på PCen din for å dra nytte av den større skjermen, men visste ikke hvordan? Les videre for å finne ut hvordan du kan spille Ragnarok M på PC.

For å nå dette målet må du bruke spesialiserte emulator programvare løsninger. Denne typen programvare skaper et virtuelt miljø som perfekt etterligner Android-plattformen. Dette lar deg spille et utrolig bredt spekter av spill, bruke Android apps, etc.

Fordi det finnes et bredt spekter av emulerende programvare på markedet, kan det bli frustrerende å prøve å finne den perfekte passformen. Noen emulatorer fungerer bedre med noen spill, mens andre ikke fungerer i det hele tatt, og det er enda situasjoner der emulatorinstallatøren har malwarefiler.

Vanligvis er det problemer med å velge riktig Android-emulator, på grunn av det store antallet programvarealternativer på markedet. Det er veldig viktig å velge en emulator som ikke påvirker systemets ytelse så mye at du ikke kan spille på et anstendig FPS-nivå.

Fordi ingen vil ha unødvendige problemer og komplikasjoner når de prøver å spille et spill, vil vi i denne artikkelen utforske noen av de beste programvarene som lar deg etterligne det siste Ragnarok-spillet på din Windows 10-PC.

I slutten av denne artikkelen inkluderte vi en strategi som gir deg mulighet til å forbedre ytelsen til ditt Ragnarok M-spill, for både BlueStacks og NoxPlayer-emulatorer. Les videre for å finne ut hvordan du kan gjøre det.

5 emulatorer for PC som kan spille Ragnarok i 2019

1

BlueStacks

BlueStacks er en av de mest populære emulatorene som lar deg spille alle de nyeste Android-spillene og -appene.

Etter den nyeste oppdateringen inneholder Bluestacks 4 et bredt spekter av tilleggsfunksjoner, og et kraftig ytelsesforbedring. BlueStacks-teamet hevder at denne versjonen er "6 ganger raskere enn Samsung Galaxy S9 +" og opptil 8 ganger raskere enn den forrige versjonen av programvaren.

Blant de mange ekstra funksjonene, gir Bluestacks 4 deg også muligheten til å tilpasse spillkontrollene, kan kjøre flere apper eller spill samtidig, og har et bedre, brukervennlig grensesnitt.

Selv om du har et nesten ubegrenset utvalg av programmer som du kan bruke med BlueStacks, har denne programvaren noen flotte funksjoner som er designet spesielt for spill.

En av de beste funksjonene som BlueStacks har under hetten, er at du kan tilpasse kartleggingen av tastaturet. Du kan opprette egendefinerte tastaturkort som kan brukes spesielt for en bestemt type spill, eller tastaturkort som gjelder for hele bruken av denne programvaren. Dette lar deg bruke tastaturet og musen nøyaktig hvordan og når du vil.

Den nye og forbedrede versjonen av BlueStacks er lett og kraftigere enn tidligere versjoner, noe som betyr at du kan bruke denne programvaren på mellomstore PCer.

 • Last ned nå Bluestacks gratis + Ragnarok M evig kjærlighet
2

NoxPlayer

NoxPlayer er et annet flott programvarealternativ som lar deg enkelt etterligne den nyeste versjonen av Ragnarok. Denne appen har et bredt spekter av tilpasningsalternativer og funksjoner, og alt er bundet sammen av et godt bygget og vennlig brukergrensesnitt.

Det anbefales at NoxPlayer brukes med en over gjennomsnittet PC for en optimal opplevelse, på grunn av den innvirkning det har på datamaskinens ressurser, men det betyr ikke at den ikke kan kjøres av PCer på den lave enden av ytelsen spektrum.

Bruken av datamaskinens ressurser øker hvis du planlegger å spille spill med flere spillere, eller kjører flere forekomster av Nox samtidig. Du har mulighet til å kjøre så mange forekomster av denne programvaren som datamaskinen har råd til.

Som nevnt ovenfor har NoxPlayer et godt utvalg av tilpasningskraft når det gjelder innstillingene dine. En av de mest nyttige tilpasningene er muligheten til å velge mellom å vise spillet i fullstendig fullskjermmodus, eller spille med 720p eller Full HD-funksjoner.

Du har også tilgang til å endre de grafiske innstillingene for appen - DirectX og OpenGL, og også innstillinger som gjelder CPU-hastighet og bruk av RAM, og apper kan enkelt installeres ved å bruke dra og slipp.

En av de beste funksjonene til NoxPlayer er at den kommer med forhåndsaktivert Root-tilgang. Root-tilgang gir deg tilgang til: / C-partisjonen på din virtuelle Android-enhet.

Dette tillater installasjon av programvare som endrer informasjon i rotpartisjonen. Etter at du har aktivert dette alternativet fra systeminnstillingene, installerer Nox automatisk SuperSU - en liten app som vil være "kontrollsenteret" av din rotte virtuelle enhet, slik at du kan gi root-tilgang eller nekte den.

På høyre side av skjermen har NoxPlayer også en flott verktøylinje som gir deg enkel tilgang til viktige alternativer for din virtuelle enhet. Ta skjermbilder, sett sted, bruk videoopptaker, slå orienteringen til den virtuelle android-skjermen, overfør filer mellom din PC og den virtuelle maskinen, etc.

Selv om grensesnittet til Nox er designet spesielt for å være veldig intuitivt, hvis du for eksempel ikke vet hvordan du kobler din eksterne kontroller, eller hvis du har andre problemer eller problemer, kan du besøke den offisielle NoxPlayer FAQ-siden, eller sjekke ut NOX-veiledningene.

Hvis du vil se en bestemt trinnvis veiledning om hvordan du får alt satt opp for å kunne spille den siste Ragnarok på PCen, kan du besøke denne linken fra den offisielle FAQ-siden.

Runner Up Nox Player 6
 • Windows-kompatibel
 • Støtter gamepad / tastatur
 • x86 og AMD kompatibel
Last ned nå Nox gratis
3

MuMu Emulator

MuMu-emulatoren er et annet flott programvarealternativ som lar deg etterligne og spille Ragnarok M-spill på din PC. Denne programvaren er et lette alternativ i forhold til Bluestacks og NoxPlayer, men har også et stort utvalg av funksjoner.

Grensesnittet er designet for å være brukervennlig, og gir deg tilgang til tilpasningsalternativer knyttet til datakraft og RAM du vil tildele til din virtuelle Android-enhet. Den har enkle dra-og-slipp-funksjoner, og lar deg også endre oppløsningsinnstillinger, for en optimal spillopplevelse.

Du kan også koble din kontroller med MuMu, for å bli kvitt tastaturet og musen. Dette fungerer bra for brukerne som allerede er vant til å spille spill med kontroller, men du kan også angi egendefinerte hurtigtaster for hver handling du vil ta i spillet.

Last ned MuMu

Hvordan endre Ragnarok FPS for bedre ytelse?

Som nevnt ovenfor fant vi en "hack" på Internett som gjør at datamaskinen din kan nå et nivå på 60 fps (rammer per sekund) mens du kjører den nyeste Ragnarok på BlueStacks 4 og NoxPlayer.

Disse innstillingene fungerer bare hvis systemet ditt er i stand til å håndtere den nødvendige strømmen. Hvis du eier en low-end eller gjennomsnittlig datamaskin, må du ikke bruke denne metoden.

Merk : Dette er ikke en faktisk "hack", da det ikke innebærer uoffisiell tinkering. Det er egentlig bare et sett med innstillinger som kan brukes på programvaren din, slik at du kan øke ytelsen.

Innstillinger for BlueStacks 4:

 1. Finn og klikk på Gear-knappen øverst til høyre i Bluestacks-vinduet, og klikk deretter på Innstillinger
 2. På skjermbildet - sett oppløsningen til den største som skjermen tillater, og still inn DPI til Høy
 3. I kategorien Engine, sett grafikkmodus til DirectX, CPU-kjerner til 4, og minne til 4096 MB
 4. Klikk på Start på nytt for å starte programvaren på nytt og bruke alle endringene

Innstillinger for NoxPlayer:

 1. Finn og klikk på Gear-ikonet øverst til høyre i NoxPlayer
 2. Klikk på Avanserte innstillinger, og i kategorien Ytelse, sett den til Tilpasset, og velg deretter den største oppløsningen som er tilgjengelig
 3. I kategorien Start oppsett velger du alternativet 'Tablet'
 4. Still inn gjengivelsesmodus til Speed ​​(DirectX) og framerate-innstillingene til 60.

Du kan selvfølgelig velge de beste oppløsningsinnstillingene for å passe til din egen skjerm. Når det gjelder RAM-minneallokering til din virtuelle Android-enhet, kan du beregne mengden MB som følge av å multiplisere 1GB til 1024. (f.eks. 5 GB RAM x 1024 = 5192 MB).

Ragnarok M i spillet-innstillinger:

 1. Klikk på Mer> Innstillinger - funnet øverst til høyre på spillskjermbildet
 2. Angi oppløsning til Standard - dette vil gjelde oppløsningen til emulatorinnstillingene dine
 3. I strømsparingsmodus fjerner du skjermspareren - dette vil unngå automatisk lave grafiske innstillinger når du er i hvilemodus
 4. Klikk på kategorien Viste spillere, og sett den til Høy - dette alternativet lar deg se alle spillerne i spillet

konklusjoner

I denne artikkelen har vi utforsket noen av de beste Android-emulatorprogramvarene på markedet i 2019, som lar deg spille Ragnarok M: Eternal Love på din Windows PC.

Verktøyene som er oppført i denne veiledningen, gir deg muligheten til å tilpasse alle aspekter av emulatorinnstillingene for å skape en skreddersydd spillopplevelse.

Du kan angi oppløsningen avhengig av hvilken skjerm du bruker, prosessorkraft og allokert RAM, root-tilgang for apper, og kan til og med kjøre flere forekomster av programvaren - NoxPlayer og BlueStacks.

MuMu er et bra lett vektalternativ som er kompatibelt med systemer med lavere effekt, og gir deg muligheten til å spille ditt favorittspill uansett hvor kraftig riggene dine er.

Vi vil gjerne vite din mening og erfaring med bruken av programvaren som presenteres i denne artikkelen. Ta gjerne beskjed om hva du synes i kommentarseksjonen nedenfor.

RELATERTE GUIDER DU TRENGER FOR å sjekke ut:

 • Sjekk ut disse Windows 95-emulatorene på Windows 10
 • De 4 beste Game Boy emulatorene for Windows 10
 • Spillemulatorer er nå blokkert i Windows Store