15 beste laptop batteri testing programvare å bruke

En av de mest avgjørende elementene i våre bærbare datamaskiner er batterilevetiden, og vi bærer vanligvis våre ladere overalt for å unngå noe ubehagelig. De fleste brukeres mørkeste frykt som beveger seg rundt sine bærbare datamaskiner, er at de kan forbli uten batteri, eller at noe fryktelig problem med strømmen kan komme opp, eller at kanskje ladingskilden til den bærbare datamaskinen vil bli ødelagt på en eller annen måte.

Hvordan bli mer oppmerksom på batteriets batteristatus

Vi vedder på at minst en gang du også kan ha følt den fryktelige krypende følelsen av frykt når du trodde at notisboken din vil gå tom for batteri i viktige tider når du virkelig trenger det mest.

Et annet irriterende problem er at noen bærbare datamaskiner etter at du har brukt dem i et år eller to, begynner å løsne ytelsen, og batteriet varer ikke lenger enn to eller tre timer.

Vi kan dessverre være mindre informert enn vi burde om hvor bra batterien til batteriet egentlig er. Vi kan anta det faktum at det bare fungerer fint bare for å ende opp med å merke at det nådde slutten av dets brukbare liv, og vi må erstatte det. Windows gir deg ikke akkurat mye informasjon om batteriet, og det meste du vil vanligvis få fra operativsystemet, er et ikon i systemstatusfeltet, en ladningsprosent og gjenværende tid før den er helt utladet.

Annet enn disse detaljene, er batteriets batteristatus eller mer avansert og detaljert informasjon ganske ubestridelig. Windows kan ikke gi deg noen ide om hvorfor batteriet ikke holder en kostnad så lenge det skal, for eksempel.

Det vil ikke kunne fortelle deg om det begynner å vise tegn på slitasje. På den annen side vil mange bærbare batterier faktisk ha mer info å dele enn Windows bestemmer seg for å vise deg, og det betyr at alle detaljene vi fortalte deg om ovenfor er der, men du kan ikke nå dem.

Heldigvis finnes det noen få løsninger som gir oss muligheten til å forlenge batteribrukens levetid, slik at den kan vare i lengre tid. Så, det du trenger er disse tredjepartsverktøyene for å få tak i denne ekstra informasjonen fra din bærbarebatteri.

Verktøyene som er inkludert i listen nedenfor, sørger for at du blir værende på notebookens batterilevetid. De vil sørge for at du unngår å ha potensielt ubehagelig sjokk ved å bli veldig oppmerksom på alle endringene i batteriets kapasitet over tid. De kan også overvåke slitasje som batteriet er bundet til å tåle med noen form for tung bruk.

Vi garanterer deg at ved å ta hensyn til disse parametrene, vil du definitivt kunne få mest mulig ut av batteriet og for å forbedre levetiden. Her er de:

 1. BatteryInfo View

Dette enkle verktøyet gir nok batteriinformasjon i en meget lett pakke. Verktøyet er et lite freeware som bare vil gi deg informasjon som er viktig for bærbarens batteri. Det vil være i stand til å gjøre dette er et veldig enkelt format, og det er delt inn i to hovedkomponenter.

Den første delen av dette verktøyet er en skjerm som presenterer informasjon som batteriets nåværende kapasitet og slitasjenivået. Den andre komponenten er en kontinuerlig logg av de bare nødvendighetene, inkludert spenning, hastighet, kapasitetsverdi, strømtilstand og kapasitet. Alle disse parametrene spores så ofte som du velger dem, og de kan eksporteres som en tekstfil for å fungere som en varig plate med hensyn til batteriets ytelse.

Dette bestemte verktøyet var definitivt designet for å fokusere på funksjon, og resultatet er et veldig nyttig verktøy som gjør jobben sin uten mye oppstyr.

 1. Batteristatus Monitor

Dette verktøyet fungerer som en liten flytende widget som du vil kunne dra til hvor som helst på skrivebordet ditt. Det vil gi deg en bar og prosentandel av ladestatus for batteriet. Alt du trenger å gjøre er å høyreklikke på widgeten, og du får tilgang til flere alternativer, for eksempel endring av strømstyring, dvalemodus, ventemodus og et svært nyttig alternativ for raskt å slå av den bærbare skjermen. Verktøyet er veldig praktisk for å spare litt av batteriets levetid når du forlater datamaskinen i et minutt eller to.

 1. BatteryLifeExtender

Dette er et svært nyttig program for brukere som eier en Samsung laptop og som ønsker å forbedre batteriforbruket. Denne optimaliseringen vil tillate dem å spare penger ved å utsette kjøpet av en erstatning. Det er mange metoder du kan bruke for å forlenge batteriets levetid, og disse inkluderer å redusere strømbehovene, lade det regelmessig eller bruke Windows-strømsparingsalternativene.

 1. BatteryMon

Dette verktøyet vil vise batterikapasiteten og dens utladningshastighet som en graf. Over tid er det bare naturlig at bærbarens batteri vil begynne å redusere, og det finnes alle mulige faktorer som bidrar til denne prosessen.

Derfor er det viktig at du holder deg klar over eventuelle forandringer. BatteryMon vil gjøre dette på den enkleste måten mulig ved å overvåke batteriets kapasitet og dens utladningsgrad og ved å presentere resultatene i en graf i sanntid.

Det er en veldig enkel måte å finne ut all nødvendig informasjon om helsen til batteriet og å spore det over tid. Du har muligheten til å angi dette som en liten widget på skjermen, eller du kan bare velge å sette opp et e-postvarsel hvis en bestemt parameter når en forhåndsbestemt milepæl.

Ved å bruke dette verktøyets loggfunksjonalitet for å holde oversikt over batteriets ytelse, kan den nåværende kapasiteten sammenlignes med dataene som er samlet inn tidligere. Dette er akkurat grunnen til at det er best hvis du begynner å bruke verktøyet tidlig i batteriets levetid.

 1. Laptop batterisparer 5.9

Denne appen kan forlenge batteriets levetid to ganger, og det utfører avanserte skanninger på systemet ditt, og tar vare på batteriets effektivitet. Batterispareren er veldig enkel å bruke, og når du starter verktøyet, vil den automatisk administrere og optimalisere systemet for å få maksimal ytelse med størst mulig kraft.

 1. Notebook BatteryInfo

Dette verktøyet kan vise en grafisk fremstilling av batteriet ditt inne i oppgavelinjen. Men dessverre vil dette programmet ikke offisielt fungere på noen versjon av Windows over XP en, og dette er synd. Det vil plassere batteriet grafisk på oppgavelinjen som for øyeblikket viser ladetilstanden. Det vil svinge over det, og det vil dukke opp et lite vindu med flere detaljer, inkludert kraftskjema, mengde ladning og forbruk.

 1. BatteryCare

Dette gratis verktøyet vil kunne hjelpe deg med å kalibrere batterimåleren din gjennom internasjonal utladningscykling. For å holde batteriet på sitt beste mulig ytelse, er det svært viktig å forstå de beste metodene for utslipp. Flere eksperter foreslår at du ikke bør la batteriet drenere helt, da dette kan forårsake langvarig skade. I stedet anbefales det å la det renne bare delvis og å lade opp oftere.

På den annen side kan denne typen sykling noen ganger gjøre det vanskelig for batterimåleren å holde styr på så nøyaktig som mulig av hvor mye energi den lagrer. Dette kan føre til unøyaktige batterilesninger. Dette verktøyet er designet for å løse dette problemet, og det vil også kunne tilby mer informasjon om batteriet og dets kapasitet.

Hvis du lade batteriet helt opp og drenerer det til det laveste sikre nivået, vil du kunne kalibrere måleren og sikre nøyaktige avlesninger.

 1. PowerPanel Personal Edition

Du vil legge merke til at denne programvaren er inkludert i mange CyberPower UPS-produkter. Verktøyet lar deg kontrollere og overvåke bruken av UPS slik at den kan holde systemet så trygt som mulig sammen med alle dataene, komponentene og eksterne enheter.

De viktigste funksjonene i dette bestemte verktøyet inkluderer selvtesting, runtime management, hendelseslogging og planlagte nedleggelser.

 1. BatteryBar

Denne lette verktøylinjeverktøyet gir rask tilgang til nødvendig batteriinformasjon. Batteriets batteri inneholder allerede et batteriikon, men dette deler bare en minimumsinformasjon. Verktøyet gir et akseptabelt kompromiss ved å levere de mest signifikante tallene på stedet uten å ta mye plass på skjermen, og også uten å hogge ressursene dine.

Hvis du klikker på batteriikonet, vil du bli presentert med verdifulle data, som for eksempel slitasjenivået som batteriet ditt allerede har utholdt og dets totale kapasitet.

Den grunnleggende versjonen av dette verktøyet er gratis, men du kan også betale $ 4 for Pro-versjonen som er tilgjengelig, og det legger til alle slags tilpasningsalternativer. Begge varianter er gode måter å få den viktigste batteridokumentasjonen raskt og uten mye problemer.

 1. Vista Batterisparer

Dette lille programmet kan spare opptil 70% av batteriets batteri. For å oppnå dette, vil den deaktivere noen Windows-funksjoner. Selv om den ble opprettet for å fungere på Windows Vista, ville den også fungere perfekt på Windows 7, og appen slår av både Windows Aerotool og Windows Sidebar. Begge disse kan påvirke batteriets levetid totalt.

 1. Battery Optimizer

Alle av oss ønsker mer battevry liv uten å måtte koble bærbar PC hele tiden. Dette er hvor dette praktiske verktøyet kommer inn. Med sin avanserte skanning kan batterilevetid styres gjennom enkle optimaliseringsteknikker. Battery Optimizer kan også lagre og laste profiler for alle givne situasjoner. Det er viktig å få mest mulig batterilevetid når du er borte fra et stikkontakt, og dette verktøyet er utviklet for å gjøre dette perfekt.

 1. MSI batterikalibrering

Dette verktøyet krever at brukere har Windows 7 eller Windows 8 installert på systemet for å fungere skikkelig. MSI Exclusive ECO Engine strømstyringsteknologi gir stor fleksibilitet for batteriets batteri. Oppsettpakken vil vanligvis installere om tre filer, og programmet er vanligvis rundt 667, 3KB. Det er veldig populært, spesielt i USA og Frankrike. Verktøyet er rettet mot å øke batteriets levetid.

 1. Windows 10 batterisparer

Dette er et innebygd batteriverktøy for operativsystemet Windows 10. Hvis du kjører denne siste versjonen av operativsystemet, får du tilgang til et nytt batteriverktøy som var blant det nye tillegget til operativsystemet. Du kan få tilgang til det ved å åpne appen Innstillinger. Du må da gå til System> Batterisparer> Batterisparerinnstillinger og her må du krysse i boksen og velge ønsket batterinivå for funksjonen til å begynne å fungere.

Verktøyet ble introdusert for Windows Phone, og det begrenser bakgrunnsprosessene på enheten din for å sikre at du får mest mulig ut av batteriet. Du vil kunne slå den på når du vil, men for å sørge for at det ikke hindrer PC-en din ytelse, er det best å lagre det bare for situasjoner når du ikke har strøm.

 1. Batteri Doubler

For en stund siden pleide den eneste løsningen for en anstendig batterilevetid å være å kjøpe en ekstra. Nå har du en lettere og en mer effektiv løsning som også er et billigere alternativ, og dette er Battery Doubler. Dette bruker ikke standardteknikkene som lysdempingslys, men det finner ut hva som ikke blir brukt, og det vil slå den av.

Du vil kunne oppnå dobbel aktivitet uten å måtte gjøre kompromisser angående komfort. Denne tjenesten kan deaktivere tjenestene som ikke brukes, som HDMI- eller USB-porter. Det vil også fortelle deg gjenværende tid og mer rutinemessige oppgaver.

 1. Batterilogger

Dette verktøyet logger batteriets prosentandel, og det vil hjelpe deg med å diagnostisere dårlige batterier, og det vil også fortelle deg hvordan din laptop svarer på batteridrift. Appen er utviklet for å starte med datamaskinen og for å registrere evolusjonen av batteriladningsnivået. Det er også i stand til å forutsi den totale mengden tilførsel av batteriet. Det er veldig nyttig for å diagnostisere dårlige batterier.

Alle disse verktøyene vil være i stand til å hjelpe deg med å få mest mulig ut av laptopens batteri, og de vil også forbedre sin generelle levetid.