14 beste vær apps å bruke på Windows 10 i 2019

Det er veldig irriterende når du går ut i parken, og forventer å nyte en nydelig, solfylt dag, men du kommer hjem igjen, slik at været blir overrasket.

Du sjekket ikke værmeldingen fordi solen skinnet på himmelen om morgenen, og du trodde det var umulig å regne den dagen.

Hvis du alltid vil være forberedt og aldri la været ta deg overraske, må du installere en av de følgende appene og sjekke prognosen før du går ut.

Sjekk været med disse nyttige Windows 10-værappene

1. AccuWeather

Denne utrolige værappen har nylig mottatt store oppdateringer som populære værmeldinger, hot virale videoer og ekspertanalyse. Hvis du liker stormer, kan du se de nyeste videoene som er tatt opp av fryktløse stormjakere som fanger ut utrolig værhendelser i aksjon.

Prognoser oppdateres hvert 15. minutt med informasjon for de neste 15 dagene som er tilgjengelig på 33 språk. Hvis du bor i USA, Canada, Storbritannia eller Tyskland, kan du også motta alvorlige værvarsler direkte til Windows Phone.

Last ned AccuWeather fra Microsoft Store.

2. Værkanalen

Dette er en av de mest populære værappene tilgjengelig og av en god grunn. Weather Channel-appen gir dybdegående værinformasjon som:

  • Timeslett og 15-dagers prognoser i Celsius eller Fahrenheit.
  • Hurtiglastende radarkart som viser fortid og fremtidig radar med informasjon om nedbør, snøfall, vei eller satellittvisning, trafikk, vindhastigheter.
  • Alvorlige værmeldinger for å holde deg trygge.
  • Breaking News varsler levert av National Weather Service.
  • Helseinformasjon: spor pollen nivåer og få influensa rapporter.
  • Vær videoer: lokale prognoser, nyheter om klimaendringer og andre streamet i HD.
  • Flyplass Vær: se hvordan været påvirker flyene dine.

Last ned Weather Channel-appen fra Microsoft Store.

3. Vær Radar Pro ($ 2, 49)

Denne værmeldingen dekker USA, Europa og Øst-Karibien, og tilbyr animert værradar med klokke- / varslingsbokser, global orkansporing og skyoverlegg. Denne appen har nylig blitt oppdatert, og du kan nå velge standardplassering manuelt og bruke Live Tiles. Dyptgående data om værfenomener tilbys: storm hagl størrelse, sannsynlighet for hagl, sky topphøyde eller vertikalt integrert væske.

Du kan laste ned Weather Radar Pro fra Microsoft Store for en prislapp på $ 2, 49.

4. Været Nettverket - gratis

Denne interaktive appen gir nåværende, kortsiktig og langsiktig værinformasjon, med varsler når det aktive været treffer. Du kan også spore stormer og lese nyhetsartikler slik at du alltid er oppdatert. For drivere er det et kart kalt "Slå trafikken" som viser nåværende trafikkforhold for større veier. "Følg meg" -funksjonen registrerer automatisk prognosen innen 1 km / 0, 6 miles av posisjonen din.

Last ned Weather Network-appen fra Microsoft Store.

5. MeteoEarth - med et abonnement på $ 3, 09 eller $ 5, 99

MeteoEarth er en av de mest revolusjonerende og fantastiske værappene. Verktøyet kommer med imponerende grafer og et iøynefallende brukergrensesnitt. På den måten kan vi sammenligne MeteoEarth med Google Earth, da begge appene er ganske like i utseende og funksjoner. Med MeteoEarth vil du kunne få 3D-bilder relatert til vær og få sanntid, nøyaktige værdata, uansett om du er interessert i å få informasjon om bare en dag eller for en lengre periode.

Kjøp et 3 måneders abonnement med full 5 dagers prognose, pluss alle fordelene med WeatherPro Premium for $ 3, 09. Eller få 12 måneders abonnement for bare $ 5, 99. Ikke bekymre deg om prislappen, 3D-værmeldingsbilder er verdt det.

6. Forecast - $ 1, 79

Dette er en av de rikeste programmene når det gjelder tilgjengelige steder, og tilbyr værinformasjon for millioner av steder rundt om i verden. Den inneholder en levende flis med flere dagers prognoser, værvarsler i app og stedbasert vær. Du kan konfigurere apputseendet med både farge- og bilde-temaer, inkludert Bings bilde av dagen.

Last ned prognose fra Microsoft Store for en prislapp på $ 1, 79.

7. Perfekt Vær Universal - gratis

Denne værmeldingen viser nåværende vær, prognosen for i dag og i 9 dager fremover. Detaljer som vindhastighet, trykk, dagslengde og månefase er tilgjengelige. Et annet sterkt punkt er antall tilgjengelige språk: 26 språk. Flere levende fliser oppdaterer automatisk prognosene på startskjermen, slik at du ikke trenger det.

Last ned Perfect Weather Universal-appen fra Microsoft Store.

8. MSN Weather - gratis

Denne appen gir deg den nyeste informasjonen om værforhold, med nøyaktige 10-dagers og timeprognoser. Alvorlige værvarsler tilbys, slik at du kan være et skritt foran været, så vel som tidligere dagers værkart, slik at du kan se hvordan været er, måned for måned. Interaktive pan- og zoomkart er tilgjengelig sammen med Live Tile-støtte.

Hvis du vil teste Microsofts værprogram, last den ned fra butikken.

9. 8-bit vær - gratis

Hvis du er en pikselvifte, vil du elske denne appen fordi den kombinerer den nostalgiske pixelerte grafikken med den nyeste værinformasjonen. Du kan sjekke de gjeldende værforholdene - med timebaserte oppdateringer til en 7-dagers prognose - på videospillduk. Dette er definitivt den mest morsomme måten å sjekke været på.

Last ned 8-biters vær fra Microsoft Store.

10. Storm Vær - gratis

Storm tilbyr friske prognoser for over 8 millioner steder. Værvarslene er 15 dager fremover, med time for time detaljer. Værkart med radarvisning hvor nedbør har falt de siste seks timene. Du kan også se temperaturen i Celsius eller Fahrenheit. Storm er skapt av StormGeo, verdens største private meteorologiske institutt.

Last ned Storm Weather fra Microsoft Store.

11. Regnmåler - gratis

Denne appen gir deg det nåværende været og prognosene for de kommende dagene, og har en dedikert regnradar. Det beste er at du ikke trenger å sjekke appen for å se om det regner. Du kan sette opp regnvarsler for å få en melding når det kommer til å regne, og kontroller live-flisen for regngrafen. Regnmåler tilbyr stolthet regninformasjon per 5 minutter i de kommende 3 timene.

Last ned regnemåler fra Microsoft Store.

12. Været 14 dager - gratis

Som navnet antyder, viser denne værmeldingen deg værvarselet de neste 14 dagene. Du kan bruke den til å få de siste værmeldingene på over 450 000 steder over hele verden.

Appen er kompatibel med Windows 10-PCer, Surface-enheter, samt Windows 10-telefoner. Hvis du installerer den på telefonen, kan du tilpasse den med vær-widgets, visningstemperatur i varslingsfeltet og mer.

Du kan også velge en bestemt dag for å se detaljert timevisningsinformasjon som temperatur, nedbør, fuktighet, trykk, vindhastighet og mye mer. Værvarsler er også tilgjengelige slik at du aldri vil bli fanget av uvanlige værfenomener.

Last ned Været 14 dagers app fra Microsoft Store.

13. Blue Skies - gratis / i-app kjøp

Vi alle elsker det når himmelen er blå og solen skinner. Blå Skies vær-appen gir værmeldingen tilgjengelig på den populære iPhone-appen, Dark Sky, til din Windows 10-laptop, nettbrett eller telefon.

Appen bruker presis informasjon, og kan du hvis det vil regne eller snø i neste time.

Denne værmeldingen viser deg et sammendrag av de neste 24 timene, inkludert detaljert informasjon som nedbør, fuktighet, vindhastighet, soloppgang og solnedgang, samt alvorlige værvarsler.

Blue Skies har et veldig fint brukergrensesnitt som endrer farge i henhold til været. Brukergrensesnittet er veldig enkelt å bruke og fungerer på hvilken som helst skjerm takket være sin responsive design.

Last ned Blue Skies Vær-appen fra Microsoft Store.

14. Jordbær Vær

Jordbær Vær er en virkelig fargerik vær app. Du kan installere på din Windows 10 laptop, mobilenhet eller Microsoft Hub. En av sine sterke punkter er den lave batteriforbruket. Forvent at den skal bruke ca 3% av batteriet på en dag. Dette er en fin funksjon å ha spesielt hvis du bruker appen mens du er på farten, og ikke har tilgang til en stikkontakt for å slå opp din bærbare eller telefon.

Det er 12 fargerike temaer du kan velge mellom. Velg bare din favorittfarge som app-bakgrunnen, og du er klar til å gå.

Appen lar deg søke etter alt du vil ha, og få siste værinformasjon om de respektive stedene. Delen er at du kan synkronisere værinformasjonen på tvers av alle dine Windows 10-enheter.

Last ned Strawberry Weather fra Microsoft Store

Du kan også sjekke ut disse fenomenene spesifikke apper:

  • Månekalender med spesifikk soloppgang, solnedgang og skumringstider for en prislapp på $ 2, 39.
  • Hurrican Tracker - få den nyeste informasjonen om tropiske sykloner i Atlanterhavet, Øst-Stillehavet, Vest-Stillehavet, Det indiske hav og den sørlige halvkule for kun $ 3, 09.
  • Rain Alarm - denne gratis appen advarer deg om regn eller snø nærmer deg posisjonen din ved hjelp av push notifications.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i mai 2016 og har siden blitt fullstendig oppgradert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.