12 Windows 10-apper til Valentinsdag for å lage romantiske minner

Valentinsdag er bare noen få dager unna. Hvis du eier en Windows 10-nettbrett eller datamaskin, og du bryr deg også om denne ferien, må du begynne å laste ned noen nyttige apper. Microsoft har nettopp markert noe app i Windows Store for å hjelpe deg med å gjøre deg klar for Valentinsdag.

I forrige måned delte vi med deg Windows 10-appen Valentine-bilder. I mellomtiden har Microsoft lagt til en helt ny seksjon av forslag som inneholder Windows 10-apper som du kan installere på Windows 10-enheten din, for å hjelpe deg med å lage romantiske øyeblikk.

Appene underfra hjelper deg å lage en romantisk middag som en kokk, søke etter gaver og et sted å spise, og til og med å lete etter din sjelefrende på datingtjenester.

Windows 10-apper for romantiske øyeblikk

Åpne tabell

Bruk Windows 8 Open Table-appen til å bestille på mer enn 20 000 restauranter i USA, Canada og Mexico, og ta din kjære til en romantisk middag på Valentinsdag.

Match.com

Hvis du ennå ikke har en spesiell person med hvem du skal tilbringe 14. februar, må du begynne å søke etter det. Match.com for Windows 8 er en app som du kan laste ned gratis.

OPPDATERING : Appen er ikke lenger tilgjengelig for nedlasting.

Kokebok

Vi har delt med deg mange programmer for matlaging og oppskrift i Windows 8, og CookBook er et av de beste valgene du har til disposisjon.

Urbanspoon

UrbanSpoon er en av de beste restaurant anbefaling apps i verden, og det har gitt ut en offisiell versjon for Windows 8 brukere, også.

Cocktail Flow

Hvis du vil overraske din spesielle med dine cocktail-ferdigheter, kan du laste ned Cocktail Flow-appen for Windows 8 og begynne å riste den Margarit!

OPPDATERING : Appen er ikke lenger tilgjengelig for nedlasting.

Amazon

Shopping for den riktige Valentinsdagens gave er ikke så lett, men ved å bruke den offisielle Windows 8 Amazon-appen, øker du sjansene dine for å finne den.

Cupid Dating HD

En annen datingapp for Windows 8-brukere er Cupid Dating HD, den offisielle appen for cupid.com-webtjenesten. Den leveres med en høy kvalitet som sikrer at du kan se på bilder av god kvalitet.

OPPDATERING : Appen er ikke lenger tilgjengelig for nedlasting.

Allrecipes

En annen Windows 8-matlagingsapp, AllRecipes kommer med mange oppskrifter og matlagingstips som du kan bruke til å forvandle din Windows 8-nettbrett til en ekte matlaging.

For mer informasjon om flere oppskriftsprogrammer og guider, sjekk ut denne artikkelen.

Valentinkort

Denne enkle og gratis Windows 8-appen lar deg lage Valentine Cards av deg selv og din kjære en rett på Windows 8-tavlen. Begynn å løsne kreativiteten din!

OPPDATERING : Appen er ikke lenger tilgjengelig for nedlasting.

iCookBook

For de som har brukt iCookBook på andre mobile plattformer, er det ubrukelig å minne om hvor fantastisk appen er. Og på Windows 8 beholdes den samme kvaliteten.

Pepperplate

Sist, men ikke minst, er Pepperplate enda en annen Windows 8-matlagingsapp som også kommer med en meny og matlagingsplanlegger, slik at du kan være sikker på at din spesielle ikke blir skuffet.

Valentine klistremerker

Denne appen lar deg lage dine egne Valentinsdagskort og klistremerker ved å bruke bilder som er lagret på datamaskinen din. Velg et bakgrunnsbilde, legg til klistremerkene du vil ha, velg en ramme, skriv en kjærlighetsmelding, og du er ferdig. Det er over 200 klistremerker du kan velge mellom. Du kan også laste opp kortene dine på sosiale medier.

RELATERTE GUIDER DU TRENGER FOR å sjekke ut:

  • 4 vakre Valentinsdag temaer å installere på din PC
  • 4 Valentinsdag gaver som hver nerdig fyr ønsker å få
  • 5 fantastiske Valentinsdag gaver ideer å vise din kjærlighet

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i februar 2014 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.