10 beste hindi-programvare for å installere på din Windows 10-PC

Hindi er et standardisert og sanskritisert register av hindustani språk. Mangal er en unicode hindi-font.

Hindi skrevet i Devangari-skriptet er et av de offisielle språkene i India, selv om det er 22 planlagte språk i Republikken India. Det regnes ikke som det nasjonale språket i India fordi det ikke ble spesifisert noe språk med denne statusen i den indiske grunnloven.

Hindi er skrevet i Devangari skript dermed mangal er også en Devangari skript font. Mangal fonten kan vises på alle enheter og plattformer. Det finnes mange andre Unicode-skrifter som også er populære - Lohit, Devangari, Utsaah, Aparajita, etc.

Windows 10 har allerede forhåndsinstallert mangal font, men du trenger fortsatt å laste ned en hindi-tastatur for å skrive. I denne artikkelen vil vi utforske noen av de beste alternativene som lar deg skrive i hindi på din Windows 10-PC.

Prøv disse 10 verktøyene å skrive på hindi på din PC

1

Indikatorinngang 3

Indikator Input er et verktøy utviklet av Microsoft som støtter 3 tastaturoppsett og brukes også av regjeringen i India.

Hindi Indic Input 3 er et gratis program som gir brukerne en praktisk måte å skrive inn tekst på hindi indisk språk ved hjelp av det engelske QWERTY-tastaturet.

Den har flere tastaturoppsett og bytte mellom språk. Du kan skrive inn språklig tekst i WordPad, Notisblokk og Office-programmer.

Last ned indikatorinngang 3

2

India Typing Software

Dette er et annet gratis alternativ som lar deg skrive hindi ved hjelp av ditt QWERTY engelske tastatur. Denne programvaren er kompatibel med alle typer tastaturer som - Hindi, Remington, Remington Gail, Inscript, Krutidev 010, Devlys 010, Mangal font Hindi etc.

Viktige funksjoner inkluderer:

  • Ingen internettilgang nødvendig
  • Konverter automatisk engelsk til hindi eller vice versa
  • Lar deg skrive inn hindi på Facebook, Twitter, kommentarer, etc.
  • 10 tastaturoppsett
  • Automatisk ferdigstillelse for rask skriving

Last ned India Typing Software

3

Hindi Indikator IME 1

Hindi Indikator IME lar deg legge inn tekster på indiske språk til kompatible applikasjoner med det engelske QWERTY-tastaturet. Denne appen støtter automatisk tekst, velger ord fra en tilpasset liste etter delvis maskinskriving, tospråklig komponering, transliterasjon, stavekontroll, etc.

Viktige funksjoner inkluderer:

  • Auto-tekst
  • Tilpasset verdensliste
  • Ulike tastaturer
  • Dekker Remington Gail, Remington CBI, Devanagari.

Last ned Hindi Indic IME

4

Anop - Hindi Typing Tutor

Anop Hindi Typing Tutor er et freeware desktop applikasjonsverktøy som lar deg lære å skrive på hindi, og det krever ikke engang internettilgang for å bruke det.

Last ned Anop Hindi Typing Tutor

5

Soni Typing Software

Soni Hindi Typing Master er en av de velkjente programvarene for hindi-typing. Mangal font er den mest brukte i regjeringen skrive eksamener og offentlige kontorer.

Sjekk nå Soni Typing Software

6

skriftspråk

Inscript er allerede installert som en del av operativsystemet Windows 10. Inscript typing er vanskelig og tidkrevende å lære.

I likhet med Indikator 3 brukes denne typen også av enkelte regjeringsavdelinger, slik at kandidater som forbereder seg på regjeringsjobberprøver, vanligvis lærer innskriftstrykk også.

Du finner mer informasjon om hvordan du bruker Inscript her.

7

Google Input Tool

Google Input-verktøyet er gratis programvare fra Google. Den støtter alle store indiske språk, inkludert hindi. Dette er transliteringsprogramvare det betyr at du må skrive på engelsk, vil programvaren automatisk konvertere den til hindi.

Det er ikke nødvendig å lære hindi-skriving i det hele tatt. Hvis du jobber på et hvilket som helst kontor og vil skrive Hindi bare av og til, så er det den enkleste løsningen for deg. Mange bruker dette verktøyet som ikke kjenner hindi-skriving.

Prøv Google Input Tool

8

Aasaan - Hindi Typing Tutor

Aasaan - Hindi Typing Tutor-programvaren er en veldig enkel guide som du kan bruke til å lære å skrive på hindi på kort tid. Noen brukere har rapportert å føle seg mer trygg på deres hindi-ferdigheter med bare 10 timer med å bruke denne appen.

Det gir deg mulighet til å lære det grunnleggende veldig raskt, og avhengig av din skrivehastighet, gir det også avanserte leksjoner. Denne appen lærer også leksjoner i duell språk - engelsk og hindi.

Last ned Aasaan Hindi Typing Tutor

9

JR Hindi Typing Software

JR Hindi Typing Software er et annet godt alternativ for programvare som lar deg skrive inn hindi. Denne appen hjelper deg med å lære den raskeste og enkleste måten. Du kan bruke over 100 skriveprøver for å vurdere ulike skriveferdigheter.

Denne appen er shareware og kan brukes som en gratis prøveversjon.

Last ned JR Hindi Typing Software

10

Hindi Typing Master

Hindi Typing Master er et annet godt alternativ for å skrive i hindi på din PC. Den er kompatibel med alle typer tastaturer som - JR Hindi English, Typing Tutor, Azhagi +, HindiTrans, VedicVidya, etc.

Denne appen krever ikke en aktiv internettforbindelse for å fungere etter at den er installert på PCen.

Last ned Hindi Typing Master

Konklusjon

I denne artikkelen har vi utforsket noen av de beste verktøyene som lar deg skrive i hindi på din Windows 10-PC.

Gi oss beskjed om hvilken programvare du valgte å bruke fra denne listen, og gi oss noen forslag i kommentarseksjonen nedenfor.